Göğüslerim küçük ama süngersiz sütyen takmama rağmen nasil sütyen takarsan takayım büyük gösteriyor göğüs ölçüm mezura ile 83 geliyor ama kamburum yani sırtım baya geniş geliyor ve göğüslerim birlesmiypr yani basbaya da ayrik 75C kullaniyorum hatta biraz büyük bile geliyor sütyen görüntü olarak küçük ama neden öyle duruyor bilmiyorum aranizda bu sorunu yasayan var mi (büyük göğüslerden nefret ediyorum erkeklerin sevmesi beni ilgilendirmiyor)
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Sütyen yerine yarım atlet kullanmayı tercih edersen hem rahat edersin hem göğüslerin birleşir
Birleşince daha büyük durmaz mi?
Yok hayır daha büyük durmaz görüntü olarak da daha hoş görünür ve yarim atlet giymek göğüsleri çok rahat kılar senin için
Kendall göğüsleri gibi dursa keske o kadinin fiziginede bayiliyorum
Durur tabiki niye durmasın ki yani o kadının fiziği sende de olur senin ondan neyin eksik ki
şu an burada değilsin sanırım cevap gelmediğine göre senden
Evet müsait değildim
Ben küçük göğüs seven biriyim büyük hem ağır hem cok kötü duruyor bence buyuk kalça da öyle cok itici geliyor ama o kendallin göğüsler baya küçük
Sorun değil müsait olur olmaz cevap vermen bile çok güzel bir durum oldu 😊
Küçük göğüs sevmekte çok haklısın çünkü küçük göğüs hem çok duruyor hemde fizik olarak bir bayanda itici durmuyor büyük göğüs hem ağır hemde görüntü açısından kötü bi izlenim oluşturur. Büyük kalça bana da itici geliyor kalça normal orta boyutta olabilir. Kendal dediğin kişinin hiç fiziğini görmedim ama senin de göğüslerin onun gibi güzel görünür yani neden olmasın ki eksik yanın yok sonuçta
Küçük göğüs sevmekte çok haklısın çünkü küçük göğüs hem çok hoş duruyor hemde fizik olarak bir bayanda itici durmuyor büyük göğüs hem ağır hemde görüntü açısından kötü bi izlenim oluşturur. Büyük kalça bana da itici geliyor kalça normal orta boyutta olabilir. Kendal dediğin kişinin hiç fiziğini görmedim ama senin de göğüslerin onun gibi güzel görünür yani neden olmasın ki eksik yanın yok sonuçta
Kendall jenner dünyaca ünlü bir model instagrama yazip bakabilirsin kadın tam bir efsane onun kardeşi de kylie jenner var oda kendallin tam tersi büyük göğüs büyük kalca ince bele sahip ne eksikligim var dersek boydan kaybediyorum direkt birde onun göğüsleri daha küçük kilo farkida var yani cok fark var fakat kadinin fizigi gercekten cok iyi bazilari kylie gibi fizik isterken bazilari kendall gibi ister erkeklerin zevki icin kendi zevklerini umursamaynlar kizlardan hep nefret etmişimdir o kizlardan bi halt olmaz
Yaa ınstgramim yok kullanmıyorum o yüzden dediğin kadının fiziğine bakmiycam boş ver. Yaa senin onlardan eksiğin yok kendini onlardan eksik görme hem boydan kaybetmissen nolmus kızlar zaten kısa boylu daha hoş duruyor genelde. Ya senin göğüslerin onun göğüslerinden daha küçük değil mi? Yaa kilo farkına kalça detayına takılma her insanın vücudu kendine hoştur senin de vücudun kendine her zaman için güzel görünsün. Ya erkeklerin zevki için kendi zevkinden vazgeçmemeli bir kız bende seninle aynı fikirdeyim bu konuda
Bu arada uzun uzun yazıyoruz birbirimize güzel oldu bi an ilk defa uzun uzun yorum yazıyorum birine 😊
Evet kisa boylu kizlar hoş olur benim bacak boyum uzun ama gövdeme göre 1m bacağım var boyum 162 geri kalan 62cm gövde ama 167 felan cok isterdim olmak
Ben genelde uzun uzun yazmam karşıdakinin okumadığıni düşünürüm bende ilk defa uzun uzun yaziyorum keşke her erkek böyle anlayışlı olsa
Bazi kizlar isimlere göre erkekleri yargilarlar elestirirler buda cok saçma bir düşünce isim insanin karakterini belirlemez belirleyemez
Ideal kadin kiz bacak boyu 74cm yazıyor internette
Evet gerçekten kısa boylu kızlar çok hoş oluyo ayrıca senin bacak boyun çokta kötü değil fiziğin ve boyun bacak ve gövdeni düşünerek güzel olduğunu düşünüyorum. Ya 1.67 olursun daha bunu sorun etme
Uzun uzun yazdigin için çok teşekkür ederim gerçekten her bir yazdığın cümleyi her bir yazdığın satıra cok önem verip dikkatlice okuyorum tüm cümlelerini ve sende çok anlayışlı bir kızsın
Daha uzayacagimi sanmıyorum ama insallah olurum
Isme göre yargılayan kızlar var evet kimisi ismi beğenmez eleştirir kimisi adına göre bu çok çapkın olur diye erkeği karakterini bilmeden yargılar yorumlar bu yanlış insanın karakterini ahlaki dürüstlüğü belirler isim asla belirleyemez
Ideal kız bacak boyu internette öyle yazıyor olabilir ama senin bacak boyunda kötü değil buna emin olabilirsin
Yeni nesil işte anlatsan dinlemezler ailesini hiçe sayip her seyi yapan cok insan var ailesini öldürenleri saymiyorum bile
Uzarsın ya moralini bozma Allahın izniyle o boyda olursun inşallah
Yeni nesil çoğu öyle çoğunun aklı boş şeylere yoğunlaşıyor ailesini dinlemezler saygısızlık yaparlar evi terk eden var herşeyi yaparlar senin dediğin gibi öldüren de var
Evet maalesef ki ve çoğu insanda kendisini beğenmez bende onlardan biriyim hep kusur buluyorum kendimde ya takıyorum bir şeye 😅
Evet çoğu kendini beğenmez ama sen onlar gibi olma kendinde kusur görme niye kusur görüyorsun ki senin eksiğin yok diye düşün ki zaten eksiğin yok yani fizik anlamında vs. Yani birseye takma 😊
Sohbetimiz çok uzun soluklu gidiyor teşekkür ediyorum ben keyif alıyorum konuşmadan açıkçası sagolasin😊
Ben sosyal ortamdan uzak kalınca kendime takıyorum sonra stres sonra uyku bozukluğu oluyor ve bir robotun arizalanmasi gibi arizalaniyorum
Bende keyif aliyorum teşekkür ederim 😊
Yaa bende sosyal ortamdan bazen uzak kalabiliyorum ama stres yapmaktan uzak durmaya çalışıyorum uyku bozukluğu zaten ister istemez bazen oluyo illaki. Yok sen hep iyi ol öyle kendini kötü hissetme o düşünceyle
Rica ederim senin de keyif aldığına çok mutlu oldum asıl bana bu uzun soluklu sohbeti yarattığın için ben çok teşekkür ediyorum sana çünkü herkes böyle saygılı anlayışlı değil
Ya evet son 1 aydir duzenli uyuyamıyorum bu gecede muhtemelen uyuyamicam rahatlatici sesler aciyorum onlarla deniyorum ama zorla uyuyorum bir sekidle
Teşekkür ederim öyle düşündüğün için
Bende bazen o durumu yaşıyorum uyuyamiyorum bu gecede uyuyamayabilirim ve uyumaya çalışırsam çok geç bir saatte uyurum diye düşünüyorum
Bana böyle düşündüren sensin rica ederim umarım iki tarafında düşüncesi karşılıklıdır öyle daha hoş olur 😊
Seninde mi uyku sorunun var?
Evet benimde uyku sorunum var uyuyamiyorum uyumaya çalışsam çok geç saatte uyumuş oluyorum
Ya yorumuma anında cevap veriyorsun teşekkür ederim bunun için sakıncası yoksa seni takip edebilirim veya özelden bana mesaj atabilirsin sohbetimize devam etmek istersek😊
Of bende gec saatte uyuyorum ama cidden kafama takacak cok şeyim var
Müsait oldukca cevap veriyorum
Kafana takacak neyin var ki?
Ellerine sağlık cevap veriyorsun
Diş sorunum mesela
Ön 2 disimdede dolgu var yanlardan çürüdü ikisinde yaptirdim ama düşme olasılığı felan derken üzülüyorum
Yaa sağlığın yerindeyse gerisi halledilir. Ön iki dişinde de dolgu olabilir ama düşse bişey olmaz yeniden daha güzeli yapılır elbet
Müsait değilsin sanırım ben seni bekledim de bir süre
Daha güzeli yapılabilir evet ama sonradan çürürse diye korkuyorum hayatimda hic dis cektirmedim. Cektirmekte istemiyorum
Biliyor musun benim ön dişimin bitanesi dolgu aynı durumdayız senle koparsa diye hiç endişe duymuyorum koparsa daha güzelini yaparlar eminim bende hic diş cektirmedim çektirmek kötü tabi
Bu arada adını ve yaşını öğrenebilir miyim?
Peki başka çürüğün var mı?
burada adimi ve yaşımı söyleyemem gizlikullaniciday8m çünkü
Öndeki çürük değildi orjinal dişimin yarısı koptu dolguyla tamamladılar hayir başka çürüğüm yok senin var mi
Ya bende gizli kullanicidayim da bizim sohbetimiz oluştu diye merakımdan sormuştum
Mesaja da gelmedin zaten 😊
Ya bazı insanlar bu paylaşımında çok iğrenç şeyler yazmışlar sorduğun soruyla alakalı gerçekten sapiklar!
burada mısınız
Cok özür dilerim uygulamaya girmeyi unuttum
Evet cok saçma seyler yazmışlar
Benim çürüğüm evet var bütün azılarım çürük denilebilir ve bu hafta sonu dişciye gideceğim genetik işte fırçalasamda çürüyor
Akrabada evlenen varda yani meşguldüm
Estağfurullah sorun değil sağlık olsun sen iyi ol yeter ki
Evet hepsinin niyeti çok kötü iğrenç şeyler yazmışlar
Anladım dişçiye gitmen iyi olacak ağzını en azından temizlerler bakım yaparlar evet doğru söylüyorsun genetik olunca ne kadar fırçalasan da çürür
Ne güzel evlenen kimse mutluluklar dilerim darısı senin başına
Bizim seninle uzun soluklu sohbetimiz oldu uzun uzun yazıyoruz mutluyum teşekkür ederim bunun için
Dişlerime üzülüyorum ya keske hiç çürük olmasaydı
Ay yok ben evlenmek istemiyorum
Rica ederim
Yaa üzülme lütfen genetik sonuçta gönül isterdi olmasın ama oldu bi kere tedavi olunca dişçide iyi olacaklar merak etme
Neden evlenmek istemiyorsun
Ama dolgu yapilinca tekrar çürüme ihtimali var
Sende sohbetimizin ilerlemesinden konuşmamızın uzun uzun olmasından mutlu musun?
Evlenmek istemiyorum çünkü bi nedeni yok yani tek yaşayıp mutlu olmak istiyorum çoluk çocuk ne gerek varr kendin hayatı yaşayıp gezmek varken
Yaa dolgu en azından bir süre seni idare ediyor dolgu yapınca çürüme ihtimali niye olsun ki dolgu çürügünü kapatacak
Dolgu degilde diş çürürse tekrar dolgu düşer dis çürüdugu icin evet memnunum
Insanların doğasında doğmak büyümek evlenmek yuva kurmak var ne kadar biz böyle desekte illaki birgün evlilik durumun da buluruz kendimizi. Eşimizle çocuğu büyütüp gezip tozmak onunla da yapılır
Ya ben anne olmak istemiyorum nedense ya evlenmekte istemiyorum evlenmeyen de çok kadin var
Inşallah tekrar çürümez evet dolgu düşer o durumda ama işte sende dişlerine iyi bakmalısın hep. Ikimizde memnunuz birbirimizden
Evlenince kendimi özgür hissedemem valla ben
Neden anne olmak istemiyorsun ki annelik en güzel duyguyu tadacagin eşsiz bişey. Işte evlenmeyen erkek kadın var ama insan bazen ihtiyaçları icin de evlenir doğası gereği
Yoo evlenince eşin seni kısıtlamaz ki yine özgür hissedersin merak etme
Valla dünyada her cins insan var bilemeyiz kim iyi kim kötü karisini döven de var öldüren de
Kocasina karşı gelemeyen onların kölesi olmuş kadınlar zaten artık hayatta olduklarını düşünmesinler onlar zaten ölmüşler birer köle olarak
Dünyada her cins insan var ama herkes kötü değil bazı erkekler karısını dövüyor öldürüyor diye her erkek öyle diyemeyiz iyi erkekler de var karısını gerçekten sevip karısına hiç şiddet uygulamayıp karısını mutlu eden erkekte var
Yani kölelik iyi bişey değil iki tarafta birbirini idare edip birbirine destek olmalı ev hayatında
Evet varlar keske filmlerdeki evlilikler gercektede olsa cok iyi olurdu
Sohbetin cok sarıyor ama şimdi yatmam gerek malum düğün kına derken erken kalkmam gerekecek
Evet var öyle erkekler işte o erkekler sana denk gelebilir hem filmlerdeki evlilikler gerçek hayatta da olabilir niye olmasın
İyi geceler unutmazsam yazacağım söz
Teşekkür ederim senin de sohbetin çok sarıyor yarın senin için yoğun bir gün olucak iyice dinlenmelisin iyi uykular yarın müsait anında görüşürüz dikkat et
Görüşürüzz
İyi geceler umarım unutmazsın inşallah diyorum o zaman 😊
İyi geceler baya yoruldum ya düğünde kına da
Hayırlı sabahlar yaa düğünler kınalar baya yorucu olur genelde umarım iyi eğlenebilmissinizdir ikisinde de
Evet eğlendim
Eğlenmiş olmana çok sevindim beni unutmayıp yazdigin için çok teşekkür ederim konuşmamız devam ediyor ne güzel :)
Evet
burada mısınız mesajda konuşamaz miyiz
Yogun biriyim
Bı bakiyim nasillarmis
dık durdugundandır oyle
Meme severim güzel olur uyumak üstünde
C büyük deıil mi kankkm. Genetik mmii
Görmek isterim
Kapalı görmemiz mümkün mü
C cup büyük çünkü
Oversize giyince takmiyorum sütyen çünkü belli olmuyor dar giyinmeyi sevmiyorum zaten ama dar bir sey giyersem berbat duruyor
Yani buna yapacak bir şey yok
Sana oyle geliyordur
C buyuk ztn
O nasıl oluyor kkkdek
Zayıfsın hrhlde
52 kiloyum
Çok iyisin
Gorsem