Bekarken asla karışamaz diyordum ama çıkardığı huzursuzluktan dolayı onun dediği oluyor her konuda çok iyi bir eş bana düşkün ilgili bir şeyi bir kere istemem yeterli kibar da biri normalde gece çıkmama falan asla karışmaz hesap sormaz o bana ben ona güvenirim ama söz konusu kıyafet olunca içinden canavar çıkıyor bambaşka birine dönüşüyor oğlan çocukları gibi giyiniyorum bu yüzden uzun tişört bol bir pantalon hep koyu renkler bu yüzden özgüvenim kalmadı zaten istediklerim de normal şeyler uzun tişört altına tayt veya elbise giymek falan her şey uzun ve bol olacak ona kalırsa ne yapmalıyım normalde olsa dinlemem onu ama beni çoğu konuda idare ediyor Altan alıyor falan ama bende bu karismalara katlanıyorum bunu deflarca söyledim ama dikkat çekiyorsun istemiyorum diyip duruyor ee ben napabilirim millet bakıyor diyor ben niye mahrum kalıyorum isteklerimden
Bence hatan şu.
Huzursuzluk çıkardığında baktı bu ben böyle yapınca dediğimi yapıyor hep böyle yaparım madem demiştir muhtemelen.
Sen özgür bir bireysin. Öncelikle kimse kimsenin giyimine karışamaz istisna durumlar haricinde.
Bakınız birisiyle sevgili olurken zaten giyimi kuşamı tarzı filan görüyorsunuz işine gelmiyorsa çıkmayacaksın bu kadar basit. Kimse kimseyi değiştirmeye çalışmamalı, kimse kimse için değişmemeli.
Şu durumlarda mühale edilebilir bence sevgili veya evlenmeden önce erkeğe göre giyimde sorun yoktur fakat kadının giyim tarzı değiştiyse eğer burada bir mesele vardır. Çünkü erkek tanırken onu öyle giyindiğini bilmiyordur ve sonradan oluşan bir durumdur. Bu durum konuşulur çözüme ulaştırılmaya çalışılır. 3 seçenek vardır ya erkek haklı olarak ben senin bu kadar açık giyinmeni istemiyorum tanıdığımda böyle değildin diyebilir kadın tanıştığı gibi giyinmeye devam eder. Diğeri ise kadın giyimde ısrar ederse ve erkekte bunu alttan alıp kadının yeni giyim tarzına ses çıkarmaz. Son seçenek ise taraflar anlaşamazsa kavga bile edilmesine gerek yok, erkek ben bu kadar açığa tahammül edemem der ve boşanmak istediğini dile getirmeli. Kavgalık durum yok.
Bunun dışında kadının giyimi başta erkeğe uymuyorsa, erkek bu mantıkla davranmamalı kız çok güzel giyimini de bana bağlansın o zaman değiştiririm kafasıyla gidip kıza açılmasın bile. Kızın giyimi senin işine gelmiyorsa tanışma bile adım atma.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Moda & Stil konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılHata etmişsin evlenmekle. İçindeki kadını öldürüyor, farkında değilsin. Kısıtlayarak özgüvenini kırıyor, zamanla aynada gördüğün kadını beğenmez olacaksın, bu da sana yapabileceği en büyük kötülük. Seni kimse dikkat çekici bulmasın, beğenmesin istiyor ki, sen de zamanla böyle düşünüp onun sana ilgisine bağımlı kalasın. Bunu yapmasının nedeni kendi özgüvensizliği. Bu şekilde senin bilinçaltında seni tek sevenin, tek beğenenin o olduğu inancı yerleşecek. Bu yazdığımı SS al, sakla, yıllar sonra doğruluğunu göreceksin. Kadın giyiminde, tarzında özgür olduğunda mutlu olabilir.
00 Yorumla
+1 yılFarkındaysan kendi ağzınla neredeyse 4/4'lük bir kocan olduğundan bahsetmişsin.
Sende onun isteklerine problem çıkarmamalısın. Adam belli ki seviyor seni, el üstünde tutuyor. Bırak karışsın yani.
Allah Muhammed aşkına belânızı mı arıyorsunuz bacım00 Yorumla
- Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı.
u +1 yılBen zaten ne giyinip ne giyinmeyecegimi biliyorum onun müdahale etmesine gereken bir şekilde giyinmem. Giyinirim sorun eder bende altta kalmam çekemem kavga gürültü başım ağrıyor
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
- Moda & Stil konusunda 32,9b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır karışamaz bende karışmam zaten eşimin kıyafetine
00 Yorumla
+1 yılEvet karışırım evleniyor sa benim le giyimine dikkat edecek ha istedigi gibi giyinecekse evlenmeyecek kimse kusura bakmasın ben yanımdaki kadına baktıracak evde nasıl isterse giysin dışarda benim istediğim gibi olacak iki lavuk karıma bakacak yok mini orası burası belli cinayet çıkar ve ben o kadar da geniş değilim
16 Yorumla- +1 yıl
Aynen Öyle yanlarındaki erkeğe geniş muamelesi yapmaktan zevk alır hale geldiler. Herkese açık takılıyorsa demek ki evlilik kadını değildir.
- +1 yıl
@DreamGhosters aynen dostum benim le mi evleniyor yoksa kendini teşir için beni mi kullanıyor bakıyorum da etek kalca altında yanında erkeğim diye dolanan mal var e ne kıymeti kaldı bunun yanındakini bakan bakana sende bi şey yokmuş gibi tak koluna gez adamın mavadından kan alıp a sına koyarım
- +1 yıl
Domuzluktan başka bir şey değil, zor bela bir kadın elde ediyorlar ondan sonra o kadın her türlü afişteliği yapıyor gıkları çıkmıyor olmaz olsun öylesi awk onların
- +1 yıl
@DreamGhosters yani yani o erkek mi bea hayvan çeşidi diyecek onlara hakaret olur
- +1 yıl
Aynen öyle
- +1 yıl
Karı sokakta yataktaki gibi gezecek sonrada biz millete niye bakıyorsun kavgasına gireceğiz kıt akıllarınca, yok öyle yağma.
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen gece yalnız dışarı çıkınca bakmıyorlar galiba.🤦🏻♀️Eşin sana neyi yasaklıyorsa , kendisi dışarda ona bakıyor. O yüzden o kiyafetleri alıp, onunla dışarı çakarken giymelisen. Belki , onun yaninda sana bakmazlar ve ne kadar saçmaladığını anlar. Her kes bakmıyor. Öyle erkekler de var ki , başını bile kaldırıp bakmıyor bu tayt crop bol giyinmenle alakalı bir şey değil.
00 YorumlaModa & Stil konusunda 664 cevap paylaştı. Karışabilir ama uslüp önemlı birde az biraz gözlemlesin tarzımı Evlenmeden ki komple degiştirmeye çalışmasın, ufak dokunuşlara karışamalarda inat etmem ama başka bir ben de yaratmaya çalışmasın bu mümkün olmaz
00 YorumlaEvlenmeden önce konuşulur, anlaşılır, evlenmeden önce istedigini giyersin diyerek sonrasinda ise karışırsa bu tam bir sahtekarlıktır, kapali istiyorsan kapalı ile evleneceksin.
10 Yorumla
+1 yılerkekler tam 2 yüzlü hem açık istemiyorlar hem açık alıp kapatmaya çalışıyorlar öyle biriyle ömür geçmez
20 Yorumla
+1 yılBen zaten normal giyindiğimi düşünüyorum ama rahatsız olduğu bir konu olabilirse söyleyebilir. Kızmam ancak istemediğim halde diretirse ben de inada bindiririm.
00 Yorumla
+1 yılBeni nasıl gördüyse tanıdıysa o şekilde giyinmeye devam edeceğim için karışamaz istediği şekilde giyinen biriyle olsun herkes hiçbir sorun olmaz
00 YorumlaKadınlar erkekerin hayatının tamamına müdahale ederken sorun olmuyor ama erkler ufak şeylere müdahale ederse kıyamet kopsundu. Bırakında arada bir evin reisi olduğumuzu hissedelim.
00 Yorumla
+1 yılKarışır dışarda çok çıplak giyimi abest kaçan bir kadin dışardaki sayılarının önünden geçerken su kelimeyi duydum senin babanın kocanın ya gibi kelime kullanmıştı tabiki size değil lafım yani eşiniz bu durumlar yaşanmasın kimse laf atıp yan gözle bakmasın dolayı karısabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim eşimde öyle... Eğer onun dediği tarz giyinmessem geri eve çık giyin öyle gel diyor. 5 senedir bunun kavgası var bizim evde ama kazanan o heralde yavaş yavaş ona uydum.. ama dışarda ozamn açık kadın görünce bakmicaklar yok öyle hem ayranım dökülmesin hem ***tüm ***ilmesin
31 Yorumla
+1 yılO seni alttan aldigi icin minnetnfkn duyuyorsun herhalde oyuzden knun dedigi oluyir karsilikli gibi dusun
10 YorumlaEvlendiysen bi zahmet kocanın hassasiyetini göz ardı etme, seni sahiplenmese ne giyersen giysin karışmasa, kavat olsa daha mı iyi?
10 YorumlaSınırını bildiğin sürece aşırı açık olmadığı sürece karışamaz
20 Yorumla
+1 yılHelal olsun be kocana aferin ulan sek erkek be aslanım g*vat erkeklerden olmamış yürü be bilader doğru yoldasın
00 YorumlaNormalde karışmaması lazım ama madem her şeyde idare ediyorsa kıyafette de sen idare et. Evlilik böyle
00 Yorumla
+1 yılEvlendikten sonra feminiz Türk kadını şaşırtmıyor
10 Yorumla
+1 yılkarışamaz karşı çık tabiki de. boyle erkeklere karşıyım ve ondan koca olmaz net ✨
10 YorumlaHayır karışan biriyle olmam kendi kararım kimse beni kısıtlayamaz
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 900 cevap paylaştı.
+1 yılO.. c.. guu degilse karisir yok o.. c... guysa karısmaz
00 Yorumla
+1 yılGünümüz kadınları anadan üryan geziyor mübarekler kadın halimle ben bile bakiyorum
00 Yorumlaher şey bi yanada kesin olan bişii var.. oda lbdosu felaket yüksek kadınsın.
00 YorumlaÇok açık giyinmemi istememesini normal karşılarım ama başka türlü hayır
00 YorumlaEvde istediğin gibi giyin. Dışarıda onun istediği gibi.
Sana kimse baksın istemiyor.10 Yorumla
+1 yılHer kıyafete karışamaz evet ama çok abartılı açık giyenen kişiler onlara. Karışır çünkü kıskanır başka erkeğin bakmasıni istemez
00 Yorumla
+1 yılKarışamaz, seninkide hayat degil kusura bakma ama istedigini giyemiyorsun birisi sürekli karışıyor, boşa kocani ya boyle birisiyle evlenilmez ve evli kalinmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen ona karışırım o da bana karışabilir seviyorsa ve iyi davranıyorsa saygı duyuyorsa bende kendimi sadece kocama gösteririm ama eğitim konusunda çok hassasım kıyafete karışabilir ama diğer konulara saygı duymasını bekliyorum.
00 YorumlaÖzgüven zedeleyecek derece karışamaz çok açık giyime belki olabilir ama bu kadarını doğru bulmuyorum
10 Yorumla
+1 yıleşleri siz ne için alıyorsunuzç uyurken ayıcık niyetine mi
00 Yorumla
+1 yılKapalıyım ve bol giyiniyorum onun için hiç sorun olmuyor
00 Yorumla
+1 yılKarışsın vallahi. Bana kalırsa ben b°k gibi giyiniyorum
00 Yorumla
+1 yılHayır kendine baksın h yar
10 Yorumla
+1 yılBoşan böyle hayat gecmez
10 YorumlaHayır tabii ki de
00 Yorumla
+1 yılFikrini belirtebilir, karışamaz.
00 Yorumla
+1 yılGiyinmmeye başla artık o dusunsun
00 YorumlaBende olsam karışırdım normal :))))
01 Yorumla- +1 yıl
Bende karışırım
+1 yılCok saçma neden karşıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılcok mu guzelsin bu kisskanclik ondan belkk
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKarışmaz aşırı olmazsa
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılKarışsın xd
00 Yorumla - Moda & Stil konusunda 596 cevap paylaştı.
+1 yılKarışamaz
00 Yorumla Hayır
00 Yorumla
+1 yılHayır
00 Yorumla
+1 yılHayır.
00 Yorumla
+1 yılEvet
00 Yorumla
+1 yılTabikide karışa bilir
00 Yorumlakarışsın ama dozunda
00 YorumlaEşim karışır
00 YorumlaModa & Stil konusunda 755 cevap paylaştı. Karisir
00 YorumlaModa & Stil konusunda 5,8b cevap paylaştı. karisamaz
00 Yorumla
+1 yılKarışırım
032 Yorumla- +1 yıl
kapalı al o zaman
- +1 yıl
İstediğimi alırım
- +1 yıl
Açık olsa bile normal pantolon, normal tişörtten açık giyinemez
- +1 yıl
o da nah dinler
- +1 yıl
Hodri meydan kimse kendisine güvenen
- +1 yıl
direk terk eder zaten
- +1 yıl
Baştan zaten o konuyu konuşurum artık işine gelirse, hee tamam deyipte sonradan yamuk yaparsa o zaman işin rengi 180 derece değişir.
- +1 yıl
Onun dışında kimseyi alıpta değiştirmekle uğraşmam zaten
- +1 yıl
açık alıp kapatırım diyon ya neresi uğraşmamak bunun
- +1 yıl
Senin okuman var mı nerede öyle demişim
- +1 yıl
istediğimi alırım demişin ya daha zaten başta karışırım demişin kapalı biri olsa neyine karışacan
- +1 yıl
Mantıken istemediğim şekilde olanı zaten almayacağımı anlaman gerekir. Ya kapalı ama şu moda takılan birbirinin fotokopisi gibi olan afişte asortik kapalılar değil, ya da pantolon tişörtten daha açık giyinmeyen açık bir kız alırım ciddi düşünürsem, ortalık malı gibi giyinenlerle ya da ya da sözde kapalılarla zaten ciddi ilişki düşünmem. Şimdi anladın mı
- +1 yıl
@hastagSUSAMAM sanki mal alıyor
- +1 yıl
öyle kadını seçende sizsiniz zorla bişi yaptırmıyorlar beğenmeyen olursa aha yol orada
- +1 yıl
Eeee o kadar talep şart şurt olursa karşılığıda olacak
- +1 yıl
İşinize gelirse
- +1 yıl
öyle biri de zaten seni seçer mi acaba
- +1 yıl
valla kadına talepte çok biri gider öbürü gelir
- +1 yıl
Olmasada umrumda değil, bana geniş muamelesi yapacak biriyle evlenmektense evlenmem daha iyi
- +1 yıl
Çok olsun evliliklerin yarısından fazlası kısa sürede boşanmayla sonuçlanıyor olan hayatında kadın görmemiş olan görüncede herşeyini ortaya koyan enayilere olur. Ben yaş tahtaya basmam
- +1 yıl
daha iyi kızında hayatını maffetmemiş olursun
- +1 yıl
ne güzel tarif ettin hemcinslerini
- +1 yıl
Hayatının kendisini herkese teşhir etmekle iyi olduğunu düşünen ortalık malıyla zaten ciddi işim olmaz bende başkaları gibi kullanır geçerim
- +1 yıl
Kadın her türlü sizi kullanmış oluyor ki siz anca böyle kendinizi avutmaya çalışıyonuz maddi manevi
- +1 yıl
Çünkü o kafadaki birisinin hak ettiği muamele odur madem bir erkek yetmiyorda kendisini herkese teşhir edecek şekilde geziyor o zaman hususi değil umumi muamele yapmak lazım. Çılgın_Adam-35 değil mi
- +1 yıl
ilerde çocuğun olunca da onu da başkası kullanır
- +1 yıl
Nah kullanır nikah kıymadığım sürece 😂 benim çocuğumun ortalık malı takılacağını zannetmiyorum ama öyle yaparsada ceremesine kendisi katlanır sizin katlandığınız gibi ,
- +1 yıl
kadınların erkekler için mi giyindiğini falan sanıyonuz ne acınası kimse erkeklere o kadar önem vermiyor merak etme öte yandan o dediğini yapsan bile kadın bundan daha fazla zevk alır
- +1 yıl
valla bana hava hoş benim için her şey anlıktır
- +1 yıl
erkeğin derdi çekilmez, sürekli kısıtlar, kıskançlık yapar, takıntılı olur, küfürbaz kaba olur, incelikten anlamaz onları çekeceğine kullan geç
- +1 yıl
nasıl olsa bedavaya veriyorlar kendilerini
- +1 yıl
her gün aynı yemek yenilmez
+1 yılHer şeyin bir sınırı var
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 880 cevap paylaştı.
+1 yılkarışabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdam HAKLI
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayır tabiki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKarışamaz
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılHayır
00 Yorumla Asla karışamaz
10 Yorumla
+1 yılYerine göre
00 Yorumla- Devamını Gör (1)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler