Moda & Stil Arkadaşımın düğününe gidiyorum, hangi kombini giysem daha güzel olur? ashleyww Takip Et Guru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Yapay Zekaya Sor Sanki beyaz daha iyi gibi geldi ama fikrinizi almak istedim Arkadaşımın düğününe gidiyorum, hangi kombini giysem daha güzel olur? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı. Bence siyah daha iyi 0 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Moda & Stil konusunda 4b cevap paylaştı. Siyah daha hoş gadası 0 0 Yorumla
Alacabulaca Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yanlış anlama ama beyaz elbise biraz şey gibi duruyor, söyleyemiyorum işte. Söylenmiyor.Siyah daha iyi. Daha edepli. 2 0 Yorumla
MrSharp Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 47% +1 yıl Damadın aklını karıştırma. 2 1 Yorumla yuksel5893 +1 yıl 😀 Yorumla
corapci4242 Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,9b cevap paylaştı. Siyah daha güzel tatlım, ten rengi veya sahra rengi parlak yok gibi ince 5 denye külotlu çorapla harika kombin olur 0 0 Yorumla
whereismymindamk Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl ikiside guzel ama ikincisiyle dugune gidilmez 1 0 Yorumla
Angell20 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Ben ikisinide beğenmedim ama siyah diğerine göre daha iyi 1 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 10 ay Moda & Stil konusunda 1,7b cevap paylaştı. Mükemmel fiziğin var, beyaz çok güzelmiş, ama beyaz düğünde giyilmez. 0 0 Yorumla
Adem23 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl ay kız usteki biraz daha iyi alttaki çok açık 0 0 Yorumla
dionysosjai Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 317 cevap paylaştı. Siyah olan düğün için daha iyi beyaz biraz sade gibi geldi nedense. 0 0 Yorumla
Onkala Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Siyah kesinlikle daha iyi. Diğeri ucuz duruyor. Sahile giderken giymelik 0 0 Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,7b cevap paylaştı. Alttaki düğündeki teyzelere dedikodu malzemesi çıkartır 0 0 Yorumla
ΙιΙιτh Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Beyaz olan fantezi kiyafeti gibi duruyor yani saçma 0 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. düğün için ikisi de uygun değil bence ama illa seçeceksem siyah olan 0 0 Yorumla
IntrovertBaşkanı Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Hayır ya beyaz çok kötü. Siyah kesinlikle. Asil, sade ve şık 0 0 Yorumla
İzmirliiih Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Hiçbisey giyme bence aynı şey yinede soruyosan beyaz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Gelinlik giyen kadına saygı için düğüne beyaz elbise giymeyin 0 2 Yorumla ashleyww +1 yıl Evet ama abiye giymiyorum sonuç olarak onlar beyaz abiye giyenler için geçerli Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ve senin beyaz olanda fantezi kostüm gibi görünüyor bence siyah daha güzel Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Siyah almayacapım deyip hep siyah alırım ne alıyorsam ama şu an beyaza öldüm🤍🤍 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Esmer gibisin o yüzden beyaz gitmiş. Ama ben alıp giymezdim, teleme peyniri gibi olduğum için bu kadar iyi durmaz 😂 Yorumla
müdaaresiz Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl 1. Nin linkini verir misin çok begendim 0 2 Yorumla ashleyww +1 yıl Beymen’in magazasindan almistim Yorumla müdaaresiz +1 yıl Teşekkürler 🙏 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Moda & Stil konusunda 755 cevap paylaştı. Bastanmi çıkaracan 0 0 Yorumla
Papagandukkani Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 44% +1 yıl Moda & Stil konusunda 341 cevap paylaştı. Siyah daha iyi durmuş 0 0 Yorumla
Pipetpipet Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 702 cevap paylaştı. Damadı şaşırtmaya mı niyetlisin 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,4b cevap paylaştı. Bir nolu 2 nolu olan daha seksi 0 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Siyah asil durur her zaman 0 0 Yorumla
İstanbullubeyyyy3452 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Siyah çok tatlı olmuş bence 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bu nasıl düğün ya pavyon gibi 0 3 Yorumla ashleyww +1 yıl Sana ne aq apt@li Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sus allahin k*sarı Yorumla ashleyww +1 yıl Kim kasar belli oluyor Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1b cevap paylaştı. ilkin de o düğme kopsa ne oluır acaba sdfsdfsd 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,7b cevap paylaştı. 2 çok kötü 0 0 Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Moda & Stil konusunda 566 cevap paylaştı. İlk kombini yap 0 0 Yorumla
Dertli1818 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 69% +1 yıl Moda & Stil konusunda 445 cevap paylaştı. Siyah 0 0 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 449 cevap paylaştı. Siyah🦋 0 0 Yorumla
cakir2607 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 456 cevap paylaştı. Siyah. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Türkiye’deki gençler kafayı sıyırmış 0 1 Yorumla ashleyww +1 yıl Oskdkswşwmsl mall Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
Bence siyah daha iyi
Siyah daha hoş gadası
Yanlış anlama ama beyaz elbise biraz şey gibi duruyor, söyleyemiyorum işte. Söylenmiyor.
Siyah daha iyi. Daha edepli.
Damadın aklını karıştırma.
😀
Siyah daha güzel tatlım, ten rengi veya sahra rengi parlak yok gibi ince 5 denye külotlu çorapla harika kombin olur
ikiside guzel ama ikincisiyle dugune gidilmez
Ben ikisinide beğenmedim ama siyah diğerine göre daha iyi
Mükemmel fiziğin var, beyaz çok güzelmiş, ama beyaz düğünde giyilmez.
ay kız usteki biraz daha iyi alttaki çok açık
Siyah olan düğün için daha iyi beyaz biraz sade gibi geldi nedense.
Siyah kesinlikle daha iyi. Diğeri ucuz duruyor. Sahile giderken giymelik
Alttaki düğündeki teyzelere dedikodu malzemesi çıkartır
Beyaz olan fantezi kiyafeti gibi duruyor yani saçma
düğün için ikisi de uygun değil bence ama illa seçeceksem siyah olan
Hayır ya beyaz çok kötü. Siyah kesinlikle. Asil, sade ve şık
Hiçbisey giyme bence aynı şey yinede soruyosan beyaz
Gelinlik giyen kadına saygı için düğüne beyaz elbise giymeyin
Evet ama abiye giymiyorum sonuç olarak onlar beyaz abiye giyenler için geçerli
Ve senin beyaz olanda fantezi kostüm gibi görünüyor bence siyah daha güzel
Siyah almayacapım deyip hep siyah alırım ne alıyorsam ama şu an beyaza öldüm🤍🤍
Esmer gibisin o yüzden beyaz gitmiş. Ama ben alıp giymezdim, teleme peyniri gibi olduğum için bu kadar iyi durmaz 😂
Bana gülüp işlevide yoktur demeni anlıyorum
1. Nin linkini verir misin çok begendim
Beymen’in magazasindan almistim
Teşekkürler 🙏
Beyaz gecelik gibi siyah bence
Siyah daha güzel
Böyle düğüne gidilmez
Üstteki harika ötesi yakışmışşşş
Siyah beyaz çok garip
İkisiylede düğüne gidilmez.
Bastanmi çıkaracan
Siyah daha iyi durmuş