Moda & Stil Resimdeki bluzun kumaşı nedir? sebepsizyasamak Takip Et Xper 7 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor tükendiği için ve vintage olduğu için bulunmuyor. kumaş ve dantel alıp terzi de diktiricem. ama bu bluza göre nasıl kumaş alıcam kaç metre bilmiyorum, terzi çok fazla alır mı? Resimdeki bluzun kumaşı nedir? Cevapla Nedir Soruları Resim Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. Keten gibi sanki 0 1 Yorumla sebepsizyasamak +1 yıl ipek saten öğrendim ama rengi nedir acaba
333Kullanıcı Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Keten gibi ama ketende değil 0 4 Yorumla sebepsizyasamak +1 yıl ah moda tasarımı okuyan bir mümin kardeşimiz yok mu bu sitede Yorumla 333Kullanıcı +1 yıl Satan hesaba sorabilirsin kumaşı nedir diye Yorumla sebepsizyasamak +1 yıl kumaşı buldum da rengi nedir acaba Yorumla 333Kullanıcı +1 yıl Somondu galiba Yorumla
Şişkolettaa Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Şifon gibi duruyor 0 1 Yorumla sebepsizyasamak +1 yıl kumaşı buldum ama rengi nedir acaba Yorumla
soruVEecevap Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl sanki ipek mi ne naylon da olabilr 0 3 Yorumla sebepsizyasamak +1 yıl ipek saten Yorumla soruVEecevap +1 yıl tamam Yorumla sebepsizyasamak +1 yıl rengi ne acaba Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Keten gibi sanki
ipek saten öğrendim ama rengi nedir acaba
Keten gibi ama ketende değil
ah moda tasarımı okuyan bir mümin kardeşimiz yok mu bu sitede
Satan hesaba sorabilirsin kumaşı nedir diye
kumaşı buldum da rengi nedir acaba
Somondu galiba
Şifon gibi duruyor
kumaşı buldum ama rengi nedir acaba