Moda & Stil Bu iki dövmeden hangisi daha güzel? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Sizce bu iki dövmeden hangisi daha güzel?SOLDAKİ: 1. TattooSAĞDAKİ: 2. Tattoo 1. Tattoo 2. Tattoo Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Bu iki dövmeden hangisi daha güzel? Cevapla Dövme Soruları Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. Kesinlikle ikincisi güneş olan güzel.. 0 7 Yorumla Soran +1 yıl O da ay güneş değil msjdbxjx u Barış_LonelyForever +1 yıl Tamam ondan işte sdfsdfzxc Soran +1 yıl Jxjdhdjdhx u Barış_LonelyForever +1 yıl jxghjdsxc ama güzelmiş dövmeler Soran +1 yıl Ben ay'a taktim yani benim için Ay'ın bir anlamı var o yüzden onun dövmesini istiyorum arada bir buraya atıp seçenekleri eliyorum u Barış_LonelyForever +1 yıl Benim dediğim daha güzel. tam ay olan, ayrıca uzaktan bakınca daha anlaşılır gözükür Soran +1 yıl Dimi bence de
wkertenkele Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 471 cevap paylaştı. Ayy ikisi de kotu 😏Yapilacak o kadar guzel dovmeler varken 2 6 Yorumla Soran +1 yıl Ben burdan çok fazla seçenek gönderdin aralarında eleme yaparak seçmeye çalışıyorum Yorumla wkertenkele +1 yıl Diger secenekler nerde peki, ben gormedim? Yorumla Soran +1 yıl Sana denk gelmemiştir Yorumla Soran +1 yıl Saha önceki sorularımda var Yorumla wkertenkele +1 yıl Himmm ama gizli oldugun icin onceki sorularini goremiyorum 😊😊 Yorumla Soran +1 yıl 🤷🏼♀️ Yorumla
siyah-incii Takip Et Master Yaş: 36 , eic 49% +1 yıl Dovmeyi sirf guzel diye yaptirmamalisin, bir anlami olmali. Sende hangisinin bir anlami varsa onu yaptirmalisin. 0 0 Yorumla
sky7777 Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl İkiside saçma olmuş bence, tercih senin, eğer ikisinden birisi olacaksa ikinci 1 0 Yorumla
Beyazid Takip Et Yoda Yaş: 87 , eic 45% +1 yıl 2. olan 10 numara ama gölgeyi iyi yapamamis. 1 0 Yorumla
Kemal14531040 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 94% +1 yıl Kesinlikle ikinci olan zarif ve tadında görünüyor. Diğeri hilal çok karanlık karartıcı duruyor. 0 0 Yorumla
pismaniyehanim Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 71% +1 yıl İkiside ayrı ayrı ama hilal çok sert çıkışmış ben dolunaylı olanı tercih ederdim 0 0 Yorumla
citcatcot Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl İkisini de beğenemedim maalesef. Daha soyut yorumlar olabilir. 0 0 Yorumla
aloovera Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl Dövmeye karşıyım. Birincisi güzel. Daha karizmatik duruyor. 0 4 Yorumla Beyazid +1 yıl Bizde bu görüşlere karsiyiz :D Yorumla aloovera +1 yıl @Beyazid Ben kendimde karşıyım. Yaptırmayı kafasına koymuş birine fikir veriyorum gördüğün gibi. Yorumla Beyazid +1 yıl evet cok güzel veriyorsun taktir ettim seni :D Yorumla aloovera +1 yıl @Beyazid sağ ol Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Moda & Stil konusunda 8,1b cevap paylaştı. Dolunay olan zarif mistik 0 0 Yorumla
PipiliHatun Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Güneş olan çünkü bana Japon imgelerini anımsattı daha çok otantik ve anlamlı duruyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl O da ay güneş değil ama evt Bencede o daha güzel Yorumla PipiliHatun +1 yıl Anaaa sjjenendjd aymış Yorumla
müminkadın Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Sağdaki bence çünkü nerden bakarsan bak yine de düzgün görünüyor 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Moda & Stil konusunda 863 cevap paylaştı. 2. olanı beğendim 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Moda & Stil konusunda 755 cevap paylaştı. Birinci 0 0 Yorumla
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 495 cevap paylaştı. Soldaki 0 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 543 cevap paylaştı. Sağdaki bence 0 0 Yorumla
Laita123 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 72% +1 yıl Moda & Stil konusunda 367 cevap paylaştı. Sağdaki 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Moda & Stil konusunda 944 cevap paylaştı. Sağdaki 0 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 635 cevap paylaştı. Hilal dövmesi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Kesinlikle ikincisi güneş olan güzel..
O da ay güneş değil msjdbxjx
Tamam ondan işte sdfsdfzxc
Jxjdhdjdhx
jxghjdsxc ama güzelmiş dövmeler
Ben ay'a taktim yani benim için Ay'ın bir anlamı var o yüzden onun dövmesini istiyorum arada bir buraya atıp seçenekleri eliyorum
Benim dediğim daha güzel. tam ay olan, ayrıca uzaktan bakınca daha anlaşılır gözükür
Dimi bence de
Ayy ikisi de kotu 😏
Yapilacak o kadar guzel dovmeler varken
Ben burdan çok fazla seçenek gönderdin aralarında eleme yaparak seçmeye çalışıyorum
Diger secenekler nerde peki, ben gormedim?
Sana denk gelmemiştir
Saha önceki sorularımda var
Himmm ama gizli oldugun icin onceki sorularini goremiyorum 😊😊
🤷🏼♀️
Dovmeyi sirf guzel diye yaptirmamalisin, bir anlami olmali. Sende hangisinin bir anlami varsa onu yaptirmalisin.
İkiside saçma olmuş bence, tercih senin, eğer ikisinden birisi olacaksa ikinci
2. olan 10 numara ama gölgeyi iyi yapamamis.
Kesinlikle ikinci olan zarif ve tadında görünüyor. Diğeri hilal çok karanlık karartıcı duruyor.
İkiside ayrı ayrı ama hilal çok sert çıkışmış ben dolunaylı olanı tercih ederdim
İkisini de beğenemedim maalesef. Daha soyut yorumlar olabilir.
Dövmeye karşıyım. Birincisi güzel. Daha karizmatik duruyor.
Bizde bu görüşlere karsiyiz :D
@Beyazid Ben kendimde karşıyım. Yaptırmayı kafasına koymuş birine fikir veriyorum gördüğün gibi.
evet cok güzel veriyorsun taktir ettim seni :D
@Beyazid sağ ol
Dolunay olan zarif mistik
Güneş olan çünkü bana Japon imgelerini anımsattı daha çok otantik ve anlamlı duruyor
O da ay güneş değil ama evt Bencede o daha güzel
Anaaa sjjenendjd aymış
Sağdaki bence çünkü nerden bakarsan bak yine de düzgün görünüyor
2. olanı beğendim
Sağdaki dövme seçiminiz mi?
Sol "kol" da ki dövme
Kesinlikle 2 çok hoş duruyor
ilki daha güzel bence
Birinci
Soldaki
Soldaki
Sağdan birinci