Moda & Stil Sizce elbise nasıl? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Ablamın kına gecesi var ve kız kardeş olarak güzel giyinmek istiyorum sizce kıyafet güzelmi kötümü Sizce elbise nasıl? Cevapla Güzellik Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. Güzel bir elbise 0 0 Yorumla
Boşverismimiiiiiii Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 89% +1 yıl Çok hoş durmuyor ayrıca bilekten dar bitmiş hiç rahat edemezsin 0 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. elbise güzel, resimdeki de sensen sana olur 0 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı. İçinde ki sensen iyi. 0 0 Yorumla
indifferent28 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Üst tarafı fazla tüylü değil mi sence de? 0 0 Yorumla
serdarcihan5 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı. böyle dar elbiselere bayılıyorum 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Moda & Stil konusunda 5,2b cevap paylaştı. Güzel değil 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bir tık süslü 0 0 Yorumla
isimsizdiyelim3 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Çok iyi ya 0 1 Yorumla isimsizdiyelim3 +1 yıl Ayakkabı olarak ne düşünüyorsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Güzel bir elbise
Çok hoş durmuyor ayrıca bilekten dar bitmiş hiç rahat edemezsin
Üzerindeki tüyler hoş değil
elbise güzel, resimdeki de sensen sana olur
İçinde ki sensen iyi.
Üst tarafı fazla tüylü değil mi sence de?
böyle dar elbiselere bayılıyorum
Bence gayet hoş canım
Kötü üzerinde tüy gibi şeyler var
Çok güzel iyi tasımıssın
Gayet hoş
Rezalet
guzeell
Güzel değil
Bir tık süslü
Çok iyi ya
Ayakkabı olarak ne düşünüyorsun