Neden bu tercih
Göğüs üstü
Göbek altı
Göğüs altı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Neden bu tercih
Göğüs altı hoş durmaz diye düşünüyorum. Göğüs üstü hoş olsa da ilgi de çekse bazen insan dövmesini göstermek istemez. Birde herkes ister istemez göğsüne bakar. Gözü kalır. Göbek altı iyi hem şehveti de yansıtır. Hem ilgide çeker istemezsen de rahatlıkla kapatabilirsin. Bence çok hoş durur.
Hiç birinin yerini beğenmedim. Göbek altı değilde kasık bölgesi daha güzel duruyor
Omuz arkası, boyun, bilek, kasık buralarda tercih ediyorum dövmeyi
Cevap
50Cevap
Göğüs altı ejderha
Göbek altı olan biraz daha aşağıda olursa çok daha güzel durur.
Dövme yaptıranlar göstermek için bi sürü çaba gösteriyor. Niye?
Göğüs arası dövmelere çok düşüyorum.
Göğüs altı ve üstü iki küçük dövmem var.
Görmek isterdim, merak ettim
Dövme yaptırmak haramdır. Gusül abdestini bile gecirmez... hint kınası gibi gecici seylerle hevesinizi alın
Heh, bi din alimi daha çıktı karşımıza. Yahu size ne kardeşim, haramsa kendine. Size mi kaldı milletin haramı günahı.
@infiniterelationship ben uyarmakla mükellefim girtlagina çökmedik ya. Gördüğüm yanlıştan sorumluyuz hepimiz. Kimse hicbir seye karismaya karismaya ne hale geldik... ben müslümanım. Doğruyu söylemek gerekir. Allah sorar bana hesabini
Ne hale gelmişiz? Ülkede çocuklara tecavüz edilirken bu kadar sesiniz çıkmıyor, çarşıya pazara çıkıp onca şeye zam üstüne zam gelince de sesiniz çıkmıyor da böyle şeylere mi sesiniz çıkıyor. Kimse kimseye karışamaz. Karışmamalı. Hele hele din üzerinden asla Karışmamalı. Din Allah ile kul arasındadır. Herkes inançlı ya da inançsız olmakla özgürdür. Bu kişinin kendi iradesidir. Kimseyi ilgilendirmez.
@infiniterelationship 😂tabi tabi ben tecavüz edilme esnasinda alkış tutan kişiyim evet... hadsizsin... ben tek bir insanin zulme ugramasina rıza göstermem! Sizin gibi iftiracilardan Allah korusun bizleri. Dinden haberin yok. Din Allah ile kul arasinda degil. Sizi kandırmışlar karışmasınlar diye bahane bulmuşsunuz topluca. Peygamber sav niye karıştı insanlarin hayatindaki her ayrıntıya? Allaha inanin deyip geçerdi. Ona ne ki? Halbuki bize tuvalete bile sag ayagimizla girmemiz gerektigini tuvalete girerken dua etmeyi öğretmiş en ayrinti yani bu o yüzden yazıyorum. Siz işime gelmiyor din yaşamak deyin olsun bitsin. Bu laflarla anca cahilleri kandirirsiniz. Sen hükümet dusmanligi ile din dusmanligini birbirine karistirip bana sataş anca.. Allah'a dönüp desene niye din indirdin? Bana niye sorumluluk yükledin diye? Benim dinim inancim Rabbim bana iyiligi emret kötülükten sakindir diyor. Benin sizden bir menfaatim yok. Zarar görmeyin, ahirette azap cekmeyin, bilmiyorsaniz dogrulari öğrenin istiyorum.
Sizin gibi iftiracilardan Allah korusun bizleri diyen birinden öğrenecek bir harf olamaz. Madem inançlı birisiniz, benim biri karşısında neden hemen geriliyorsunuz? Çünkü gücünüze gidiyor doğruları duymak. Kimse kimsenin hayatına karışamaz.
@infiniterelationship sen bana tecavuz edilirken sesin cikmiyor dersen ben de sana iftiraci derim. Sizinle kavga edecek degilim. Yorumuma agresif cevap veren beni suclayici sözler kullanan sizsiniz. Manipulasyonla hakli cikacaksaniz buyurun meydan sizin. Iyi gunler size ben bir soru gördüm ve bu konudaki bildigim dogruyu söyledim. Durum bundan ibaret.
Göğüs altı iyi benim de koşumda var iki tane basen keşke yaptırmasaydım diyorum inşallah sende öyle olmaz
dövme haramdır vucudu böyle kalıcı şekilde boyamaya gerek yok. soruya gelince göğüs üstü olan hoş öbürleri itici geldi..
Göğüs üstü de göğüs altı da çok güzel ama göğüs altını daha çok beğendim sanırım
Bilmem ki ben pek dövme sevmem bari en küçüğü olsun
Göbek altı güzel. Göğüs altı çok kötü duruyor. Göğüs üstü idare eder.
Yerleri güzel değil ama model olarak kelebekli..
En üstteki resimde kızın göğüsleri çok fazla sarkık değil mi?
Göğüs üstü dedim ama dövme sevmiyorum tabi herkesin kendi tercihi
Kelebekli olan ama yazı yerine sarmaşık daha güzel olur
Bu dövme işine taktin yaptırcan kesin herhalde.. önerim göğüs üstü
Göğüs bölgesine dövme bence güzel olmuyor omuz ve bileklere yapılan Küçük dövmeler daha şık duruyor
Göbek altı olabilir. Memelere dövme mövme bulaştırılmamalıdır. :D
Gogus ustu. Bende istiyorum yaptirmak
Göğüs üstü hoş bence, ben de düşünüyorum yaptırmayı
Teyzemde göğüs altı var, büyük olmadığı sürece güzel duruyor.
gögüs altı güzel duruyor
Göbek altı ama seçtiğin dövmeler kötü
göbek altında minimal
Göbek altını tercih ederim.
Üçü de güzel yakışır sana
nereni dövdürcen, memeleri mi
Hepsi birbirinden güzel
Göbek altı olan bence.
Hepsi heryere yakisir :D
Yahu dövmeyi boş ver memeler güzelmiş
Göğüs altı daha güzel.
Hiç biride güzel değil..
A ve B şıkkı ikisi de çok güzel bence
Hiçbiri güzel değil dövme sevmiyorum
Göbek altı çok güzel duruyo
Hiçbiri hoşuma gitmedi
Gögüs üstü çok güzelmiş
Göğüs üstü ama model kötü
Göbek altı güzel bence
Göğüs üstü zarif durmuş
1 inci daha hoş duruyor
dövmeyi itici buluyorum
Göbek altı sevgilimde var efsane oluyor
üstü güzel bence çoğunlukla orası gözükür zaten
Göğüs altı
Göbek altı
Hiç birisi güzel değil
Göbek altıı
Göğüs altı ve sırt
Su yolu gibi boylamasına uzun olanlar çok şık duruyor
Göğüs altı
D HİÇBİRİ
G ustu
Bunlar nee çok kirocAaa
Bence göğüs üstü
Ama yapmaman lazım dövme çokta önemli değil.
Ucude kotu
Göğüs üstü
Göğüs üstü
En alttaki
göğüs üstü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?