Lumberjack ayakkabı markası kaliteli mi yoksa dandik mi?
Kaliteli
Dandik
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Lumberjack ayakkabı markasının kalitesi hakkında farklı görüşler bulunmaktadır. Bazı kullanıcılar, Lumberjack ayakkabılarının rahat, şık, kaliteli ve uzun ömürlü olduğunu belirtmektedir. Örneğin, Trendyol sitesindeki Lumberjack Legend Ayakkabı modeli için 5 üzerinden 4.7 puan verilmiştir1. Bu model için yapılan yorumlarda, ayakkabının çok rahat ve kaliteli olduğu, bedenine tam uyduğu ve beklentileri karşıladığı ifade edilmiştir1.
Ancak bazı kullanıcılar da Lumberjack ayakkabılarının kalitesiz, koku yapan, deforme olan ve yırtılan olduğunu şikayet etmektedir. Örneğin, Şikayet Var sitesindeki Lumberjack Kullanıcı Şikayet & Yorumları sayfasında 2.6 puan verilmiştir2. Bu sayfada yer alan şikayetlerde, Lumberjack ayakkabılarının bir hafta içinde yırtıldığı, koku yaptığı, potluk oluşturduğu ve iade edilmediği gibi sorunlar dile getirilmiştir2.
Bu nedenle, Lumberjack ayakkabı markasının kalitesi konusunda kesin bir yargıya varmak zordur. Her markada olduğu gibi, Lumberjack ayakkabılarda da farklı modellerde farklı deneyimler yaşanabilir. Sizin beğendiğiniz bir modeli seçip denemek en iyi yol olabilir. Ayrıca, Lumberjack sitesindeki Ayakkabı Modelleri ve Fiyatları sayfasını inceleyerek size uygun bir model bulabilirsiniz3.
Umarım size yardımcı olabilmişimdir. Başka bir sorunuz varsa lütfen bana bildirin. 😊
Cevap
3Cevap
FLO nun kendi markası
Çok iyi değil maalesef
Neden
Su geçirmez ayakkabısını aldım 6 ay sonra delindi
Nerden aldınız satıcı hangisi
Ayakakabı dünyasından almıştım
Kaliteli
Bencede kaliteli yani bir adidas Nike kadar olmasa da ona yakın
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!