Kocama Çok ağır bir şekilde Vurdum. Ne yapacam şimdi ben?

Arkadaşlar Kocam çok minnoş çok kibar, Romantik ve Şakacı biri. şimdi kavgaya şöyle Başladık; Bana "Sana defalarca kez demedim mi millet sana bakıyor, Açık giyinme diye" dedi bende "Ben artık 6 gün sonra 25 yaşında olacam ve çocuk değilim. ki Çocuklara Bile olsam bana Karışmazsın Açık veya kapalı olduğu gibi istersin çocuğu. Bana resmen böyle diyerek özgürlüğümü kısıtlıyorsun. Ben 18'i geçeli 7 yıl oldu ve Senin sözünde kalmak zorunda değilim. İstersem kilotla bile dışarı çıkarım. Beni böyle kabul et ya da git Tesettürlü birini bul onunla çık ben senin emrine uymak zorunda değilim Babam bile karışmamış sana ne oluyor? Evet defalarca dedin sesimi çıkarmadım. Ama yeter Özgürlüğümü kısıtlıyorsun. Ben sana diğer kızlarla birlikte olamazsın demiyorsam sende bana bunu diyemezsin" dedim oda "Aynı şey mi" dedi. Ben de daha önceden Tekvandoya gittim sonra orada beni çok koşturdukları için (ve diğer sebeplerde vardı) o yüzden bıraktım. Sonra annem "ilerde bir kocan olursa ve sana vurursa ağlamak yerine karşılık vermeyi öğren" diyerekten beni Boksörlerin gittiği yere götürmüştü 22 yaşında onu da bıraktım ama hala elim normal bir kadına göre daha ağır. O Bana onu dedikten sonra da "Ya Aynı şey olup olmadığını mı tartışacaz şimdi" Dedim ve öyle bir tokat attım ki tokatım kulağına gelmiş (Küçükken havale geçirmesinden dolayı) çok kötü kanadı ondan sonra yere düştü Tokattan sonra da burnu kanadı yere sert bir şekilde düştüğü için. Arıyorum açmıyor Mesaj atıyorum cevap vermiyor görmüyor bile ne yapayım? Nasıl özür dilicem? Bir erkek nasıl affeder?
Kocama Çok ağır bir şekilde Vurdum. Ne yapacam şimdi ben?