Moda & Stil Boyum kısa olduğu için mini gelinlik giysem saçma mı olur? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Boyum 1.55 ve hiçbir modeli kendime yakıştıramadım. Sizce bu gelinlik güzel mi? Boyum kısa olduğu için mini gelinlik giysem saçma mı olur? Cevapla Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
25xburqk Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl olur mu bu hiç sana akıl var mantık var zaten kisasin 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Diğer modeller çok uzun oluyor. 😣 Yorumla 25xburqk +1 yıl uzun olsun zaten daha iyi olur Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum yaa, zaten koyduğum gelinlikte normal elbiseye benziyor. Yorumla 25xburqk +1 yıl bu gelinlik gibi değil zaten hiç elbise gibi Yorumla 25xburqk +1 yıl kilo kaç senin Yorumla Soran +1 yıl 46 Yorumla 25xburqk +1 yıl o güzel bak boyuna gore iyi kilon fitsin Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Moda & Stil konusunda 8,2b cevap paylaştı. Bence cok şirin ve zarif 1 0 Yorumla
uygargünn Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 96% +1 yıl Moda & Stil konusunda 496 cevap paylaştı. Tersine daha iyi olur 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
olur mu bu hiç sana akıl var mantık var zaten kisasin
Diğer modeller çok uzun oluyor. 😣
uzun olsun zaten daha iyi olur
Bilmiyorum yaa, zaten koyduğum gelinlikte normal elbiseye benziyor.
bu gelinlik gibi değil zaten hiç elbise gibi
kilo kaç senin
46
o güzel bak boyuna gore iyi kilon fitsin
Bence cok şirin ve zarif
Daha minyon gösterir seni
Tersine daha iyi olur
Yok cici durur
Hayır