# AŞKA AŞIK BİR KADIN ❤️# RENGARENK YOLLAR
Şortlu takımım güzel mi? Sizce ben bu takımı ne kadara almışımdır?
# AŞKA AŞIK BİR KADIN ❤️# RENGARENK YOLLAR

Vaaaaaaaaavvv PERFECT. Çok iç gıcıklayıcı. Zaten hava sıcak. İnsanın kanını alevlendiriyorsun.
Yakışır sana bebeğim. Hayırlı olsun güle güle giy.
Tahminimce 800 TL'ye aldın.
Teşekkür ederim 🙏 ablana ne giyse yakışıyor 😂 bir şortlu takıma 800 TL vericek kadar zengin değilim
Bak şimdi kırıyorsun, kızdırıyorsun insanı. Ne ablası, abisi. Ben 34, sen 33. İyi misin tatlım? Günün en sıcak saatleri olan 10:00-16:00 arasında dışarda fazla dolaşma sen. Güneş geçiyor başına belli.
O şort takımı sen alana kadar güzel değildi aldın satışı yapanda, ürtende hepsi mutlu oldu. Sen de giyince mutlu olduğuna göre yaşasın mutluluk kardeşliği
Cevap
88Cevap
Bence güzel.
Teşekkür ederim barışınmmm 🙏
Birkaç ay önce 80 liraya almıştım farklı rengini Ankara 'dan.
Yazın terletmiyor iyi oluyor😅
Gülerek kullan.
Aynen gülüm çok rahat oluyor. Bende indirimdenden aldım zaten fiyatı çok uygundu 🤗 çok teşekkür ederim güzellik 🌺
Ben çok severim bu tarz şort atletleri. Çok güzelmiş beğendim 💙
Çok teşekkür ederim gülüm sağolasın 🙏 evet bende çok severim çok aşırı rahat oluyor birde indirimdeydi sezon sonu olduğu için çok uyguna aldım
İyi yaptın kaça aldın?
İndirimdeydi gülüm 270 TL ye aldım teşekkür ederim 🙏
@saskinomayra indirimdeydi gülüm sezon sonu olduğu için 270 TL ye aldım
İyi gecelerde kullan 🥰
Teşekkür ederim 🙏
Balım buda güzel ama bunun mavisini al demiştim. O daha güzeldi. Neyse yapıcak bir şey yok. Onuda alacağız :)
Güle güle kullan.
😂😂 bence siyah daha güzel olurdu ama yoktu maalesef bu rengi ve beyazı kalmıştı ... teşekkür ederim gülüm sağolasın ağzına yüreğine sağlık 🙏
Şimdi güzel olup olmadığına karar vermek için üzerinde görmek lazımm 😅 atarsan yorumlayabilirim 🫶 fiyatı 419 tldir 💵
Hayır 270 TL ye aldım indirimdeydi sezon sonu olduğu için
İlker birazdaha konuşursan ağzının üstüne terlik geliyor ama 😂
Aynen 36 giyiyorum
Üşşmilyar Yediyüzelli milyon🙂
😂😂 ya bu kadın efsaneydi hiç susmuyordu yaa 😂
Efsaneler Unutulmaz😎
Sen gibi mi mesela
Yani güzel. Bu takıma benzer aldığım beyaz takımı 400 e almıştım. Belki bu da o kadardır.
Hayır gülüm indirimdeydi bu takım sezon sonu olduğu için 270 TL'ye aldım ama çok beğendim çünkü aşırı rahat oluyor
😊🌹Güle güle kullan inşallah
Çok teşekkür ederim 🙏 ağzına yüreğine sağlık güzellik 🌺
Rica ederim 🌹
aynısının siyahı var bende senelerdir de giyerim 😀 hadi güle güle giy
Aslında bende siyah rengi çok severim bu şortlu takım indirimdeydi ama sadece bu rengi ve beyazı vardı bende bunu aldım
güle güle kullan şekerim 😌
Teşekkür ederim güzellik 🌺
Yakışır teyzoşuma.
100 - 150 vardır herhalde
Teyzesinin gülü 🤣 teşekkür ederim 🙏 hayır indirimdeydi sezon sonu olduğu için 270 TL'ye aldım ama çok beğendim çünkü aşırı rahat oluyor
Teşekkür ederim gülüm sağolasın ağzına yüreğine sağlık 🙏
Şortlu takım da gecelik gibi akıllara zararmış güle güle kullan. Dhsjdj 150 diyorum
Teşekkür ederim 🙏 hayır indirimdeydi sezon sonu olduğu için 270 TL ye aldım ama çok beğendim çünkü aşırı rahat oluyor
tamam pikiii 😂
Banamı 😂 vatana millete mi 😂
Öyle birisini bulursak olur inşallah 🤣
Bu işler kriterle filan olmuyor bee gülüm keşke olsaydı biraz şans işi bu aşk meşk olayları
Markası bilseydik fiyat derdim ama yine de sallıcam 450 tl
Markalı bir şey değil zaten normal bir mağazadan aldım indirimdeydi sezon da bitiyor ya artık 270 TL ye aldım
Güle güle kullan
Teşekkür ederim 🙏
Rica ederim kendine cici bak 🥰😃
Çok teşekkür ederim 🙏 çok naziksin sende öyle 🙋 en güzel akşamlar sizin olsun 🙋
Aman tanrın durrr 😃 şımartma beni bak 😃 olmaz böyle alısık deilim
Niye noldu ki
bir şey sorabilir miyim özelden
Burdan sorabilirsiniz özele gerek yok
Neyse tşkler ozman
300 falan mı hiç tarzım değil abla hayırlı olsun 😄
Doğrudur saygı duyarım 🖐️ yorumun için çok teşekkür ederim güzellik 🌺
Rica ederim🤗
Sevdiğim renklerden bi tanesi Çin güzel görünüyor güle güle giy hem belki bi ise yarar 😃😃😃😃😃
Teşekkür ederim 🙏
🙋🙋🙋
zerinde görmek lazım dicem ya :D :D
bence 65 tl
Sanmam 😂 ben giyerim de sen görmezsin 😂
İndirimdeydi gülüm sezon sonu olduğu için 270 TL ye aldım ama çok beğendim çünkü aşırı rahat oluyor
😂😂 sağol sağol Allah razı olsun
Şortlu takımım yırtıla inşallah 🤣🤣
Bence kendi yirtilacak gibi duruyor 🤣
Yok oyuzden değil 😂 yirtacak kimse yok 😂 daha sahiplenen birisi çıkmadı 😂 çıksa kesin yırtardı
Yaaa senin gibi iyi insanlarda var böyle işte 😂😂
Ablam Cok güzel güle güle giy inşallah deyecek insanlar önünde giy ama
Teşekkür ederim gülüm sağolasın ağzına yüreğine sağlık 🙏
Ablam ne kadar a aldın nereden aldın gercekten Cok beyendim
İndirimdeydi gülüm 270 TL ye aldım parsellerden bir iç giyim mağazasından markalı bir şey değil yani
Ablam yaş kac senin
Dolu dolu 33 profilimde yazıyor du zaten
Olgun cok güzel sin be Ablam
İki dantel dikip fahiş fiyata satmışlardır. Tahminim 500 tl
Yok ya okadar da değil 😂 bir şortlu takıma 500 TL vericek kadar zengin değilim
Buna benzer bir modelin bende siyah ve mor rengi var, çok rahat ve terletmiyor. Güzel günlerde kullan 🙏
Sevmedim asla giymem.
tamam peki saygı duyarım 🖐️ yorumun için çok teşekkür ederim güzellik 🌺
Güzel satenmi iyi günlerde giy sağlıklı bol fantazili 500 vermişsin dir
Aynen gülüm saten hayır yaa ne 500 bir takıma 500 vericek kadar zengin değilim 😂 indirimden aldım 270 TL ye
Teşekkür ederim 🙏
270 bedava 1 baksır 100 tl bizim
Aynen çok uygundu oyuzden aldım zaten indirimdeydi sezon da bitiyor ya artık ama çok hoşuma gitti çünkü çok aşırı rahat oluyor
Ya orası öyle tabi ucuza bir şey kalmadı ki öyle indirim filan denk gelirsek alıyoruz işte yapicak bir şey yok
Günlük giyinmek içinmi altına yoksa sadece yatarken mi aldığın yerde böyle indirimler oluyorsa söyle neresi olduğunu bende giderim erkek iç giyim varsa
Canım bu günlük giyilmez zaten gece yatarken giymek için aldım
Tahmin ettim ama emin olmak için sordum biraz da mağaza kim
Bilindik bir mağaza değil gülüm marka filan değil yani parsellerden aldım. Sıradan bir iç giyim mağazası
Hangi parseller bağcılar mi
Avcılar parseller mi
Bağcılar
Avcılar'da da mı parseller var
Senle aramızda fazla mesafe yok bir gün denk gelebiliriz
Nasip bellimi olur 🙋
Kısmet görsem o gözlerde kesin tanırım
🤗🤗🤗
Evet avcılarda da parseller var
benim için giymeyeceksen bir anlam ifade etmiyor
Böyle duygusal konuşma leynn 😂 beni de ağlatacaksın şimdi 🤣
Tereyağlı İskender yermisin 😂😂
Benmi 😂 bende uzun zamandır yemedim valla en son kışin yemiştim şimdi kimbilir kaç para olmuştur
Dışarda yemek yemek geçti artık 🤣 en iyisi evde yemek
Seni böyle gören kalpten gider yalnız 😂
Niye ki 😂
Abartmayın isterseniz hiç şortlu takım giyen kadın mı görmüyor millet Allah aşkına ne heyacani ne patlaması. 😂 Cilve işve kadının içinde olucak yaradılışında varolcak eğer bunlar kadının özünde yoksa giydiği en güzel kıyafet gecelik bile üstünde bez parçasından ibaret kalır 😂
Heee ben giysem o ayrı tabi 😂 ayıptır söylemesi ablan yürüyen cazibe merkezi mübarek 😂😂
😂😂 ayıptır söylemesi biraz çılgınımdır
İçe dönükten kastın nedir peki küçük bey 😂
Aslında biraz öyle çünkü. Okadar açık bir sayfa kullanmama rağmen sorularım yorumlarım açık olmasına rağmen ve yorumlarda bu kadar herkesle çok diolog halinde olmama rağmen aslında hiç kimse beni tam olarak tanımıyor bende başkasını tanımıyorum yorumlarda ne konuşursak odur ötesi yok çünkü sahte samimiyetleri sevmiyorum bayanlar dahil olmak üzere hiç kimseyi özele taşımıyorum yorumlarda konuşup yorumlarda bırakıyorum mesafe herzaman iyidir başın ağrımaz
Bunlar da bir ihtimal tabiii ama benim prensibim bu ilk gunden beri bu böyleydi dediğim gibi sahte samimiyetleri sevmiyorum oyuzden
Birde benim işim burada makara yapmak sayfamı mizah amaçlı kullanıyorum benim vizyonum bu eee bunun içinde ozellerde konuşmaya saçmalamaya gerek var mı ben zaten yorumlarda herkese geri dönüş yapmaya çalışıyorum herkese samimi ve içten yaklaşıyorum herkese o rahatlığı veriyorum zaten kendilerini rahat ve olduğu gibi ifade edebiliyorlar ben zaten o fırsatı sunuyorum onlara cıvıtmamak şartıyla tabiki cibitam insana hiç tahammülüm yok hemen engellerim benimle istediğin hibi konuş gül ama o seviyeyi de Asmasina izin vermem zaten amacımız burada iki gülüp stres atmak degilmi hepimixin kendine göre sorunları dertleri var hı birbirimizin hayatı dört dörtlük degilki bunu bildiğim icinde özellikle mizah ağırlıkli sorular bulmaya çalışıyorum birlikte gülüp eğlenelim diye herkese samimi pozitif yaklaşıyorum kendini değerli hissettiriyorum hiç kimseye onurunu gururunu kıracak ya da negatif bir yaklaşım sergilemiyorum benim karşımda rahatlar mutlular enerjileri yükseliyor kendilerini daha rahat hissediyorlar bunu sayfamı inceleyerekte görebilirsin zaten hiç kimseye olumsuz ve saygısız bir yorumumu göremezsin her zaman da lafımin arkasındayımmm oyuzden bu kadar sorularım yorum aliyor Deli dolu neşeli bir kişiliğim olduğu için de burada bu şekilde tanındım ve sevildim kısa özeti bu
O benim değil sizin sorunuz küçük bey 😂 sspitmayan sapitmiyor burada ne kendini bilen değerli insanlar var
Çok güzel bir gecelik türü çok beğendim güle güle giy, 300_400tl arası diyorum
@Dakır7516 evet, teşekkürler
@Dakır7516 cbr650r
@Dakır7516 tamam teşekkürler ")
Çok kötü desem kırmış olur muyum?
Hayır gülüm neden kırılıyım fikrini belirtmişsin saygı duyarım 🙋
Giyde üzerinde görelim:)
Sanmam 😂
Bende sanmam🤣
😂😂
Çok güzel hayırlı olsun
Teşekkür ederim gülüm sağolasın 🙏
Rica ederim Aşkım
🥰🌺🦋💐❤😍🤩💋💋💋💋💋
Aşkımmı 🤣🤣
Özgür ağzının üstüne terli terlik geliyor ama 😂
Canım ellerin dert görmesin
💐💐💐❤❤😍😍🤩🤩💐💋💋💋💋
💐🥰🤩🧡🦋🌺
270 tl.
Görüşten kopyaladım 😂
Bak bak çok fenasın 😂 birde söylüyor kopya çektim diye zalımmm 😂
Dürüst olmak önemli pozitif kadın. Hayırlı olsun bu arada
@GOKHANoturumactı. Sağol gökhanım teşekkür ederim 🙏
Güzel. 150-200 TL arası olabilir.
Teşekkür ederim 🙏 Hayır indirimdeydi sezon sonu olduğu için 270 TL ye aldım
Hmm güzel.
Teşekkür ederim 🙏
Rica ederim.
150 - 200 TL arası.
Bilemedin 😂 indirimdeydi sezon sonu olduğu için 270 TL ye aldım
Üzerinde görmek lazım
Sanmam 😂
Herhalde gecelik türünde bu. 350 diyorum
Gecelik türünde ne demek laaa 🤣 bu başka nerde giyilir 😂
Lafın gelişi ya gecelik :)) başlığı okuyup snra görünce.
Nıye öyle diyon bazı kızlar buna benzer ince şortları giyiyo dışarda:))
😀😀
Gülme 🤣
Niye 😀
Güle güle giy güzel. 300 bence.
Teşekkür ederim 🙏
Karşıma şu çıktı senin soru aklıma geldi
Evet çok güzel ama marka olduğu için pahalı gerek yok bence ona vereceğim parayla başka ihtiyaçlarımı karşılarim
İyi yapmışsın bununda rengi gulzel ama ben siyah ve parlament mavisi alırdım kesin ama bunu aldığım zaman renk seçeneğim bu birde beyaz varsi başka yoktu
Evet pahalı. Pier dönem dönem epey düşürürüyor indirim yapıyor. Bu fiyata alınmaz.
Üstünde görseydik bide
Sanmam 😂
Güzele ne yakışmaz ki 😊
Teşekkür ederim 🙏 ablana ne giyse yakışıyor 😂 ablan yürüyen cazibe merkezi mübarek 😂
Dikkat et asılan çok olur cazibe güzeli 😊😂
Aşk olsun ben askılık mıyım şimdi senin gözünde hıı 😂
Hayır çok güzel ve cazibeli olunca herkesin gözünü kamaştırırsın o yüzden dedim 😍🥰
Bi 50 tl vermişsindir
50 TL mi 😂 biraz çok düşük olmadı mı 😂
🙋🙋🙋
Güzel.
Güle güle giy
Teşekkür ederim 🙏
akşam yemeğinden sonra giysen. karşılıklı çay içerken iyi gider
Böyle bir şey anlamadım ama güzeldir sanırım. 500 e yakındır
İyi günlerde güle güle kullan hayırlı olsun yakışacağını tahmin ediyorum güzel arkadasim her şey yakışır sana güzele ne yakismazki?
Gayet hoş ve güzel iyi günlerde kullanın
Kırmızı aşkın gücüdür
Güzel sana yakışır üzerinde görmek Dwyane fikir verir
Yakışır sana,450 lira.
Teşekkür ederim gülüm sağolasın 🙏 hayır indirimdeydi sezon sonu olduğu için 270 TL ye aldım ve çok beğendim aşırı rahat oluyor
Teşekkür ederim 🙏
Aaaa ciddi misin kız sen böyle şeyler giyiyor musun ☺️😅🙈
350-400 arasıdır
Haydaaa neden giymiyim niye bukadar şaşırdın ki
Valla senden beklemediğim şeylerdi 😅😂
Niye acaba 😂
Öyle valla şaşırdım 😅
tamam pikiii 😊
😅😂😂😂😂
🙋🙋🙋
Güzel duruyordur üstünde görmemiz gerek :D
Ben giyerim de sen görmezsin 😂
Evet göreydim iyiydi ama o fizik nasıl durduğunu tamamen moda için :D
Kesinlikle bende öyle düşünüyorum 😂 her şey moda için 😂 senin gibi sanat sever insanlarda var böyle işte 😂
ahah sanatın ve sanatçının yanındayız buradaki sanatçı sen oluyorsun :D
Yok ben burada ben sanat eseri oluyorum 😂 neticede nesli tükenmekte olan bir kadınım 🤣 devletin beni hemen koruma altına alması lazım tarihi eser niteliği taşıyorum sonuçta 😂
ahah sen tarihi esersen biz fosiliz ben seni koruma altına alırım giy hele sen şu cicişleri :D
Ayyyy ne güzel gülüyorsun öyle bayrammmm 😂 hımmmm 😂
ahaha bana kaldı bayram şarkısını da söyle ama bunlar üstündeyken :D
Çok güzel. Sana da yakışır.
Çok teşekkür ederim 🙏 ağzına yüreğine sağlık 🙏
Böyle karar veremedik 😅😅😅
Neye 😂
Nasıl olduğuna 😅😅
Süleyman beni üzüyorsun
Neden ki
Abla kocan yok. Plastik don giy işte
Yorumun beni benden aldı küçük bey 😂
Mutlu oldum ablan
Sen mutlu olduysan sorun yok
Sen burkuldun mu hafiften
Vay vay vay. Dimdikler bunun içinde nasıl durdular?:))
tercihim siyahtır siyah asil bir renk. ama kırmızıda aşkın ateşi gibi duruyor. bence kıyafetin içi önemli. ve en önemlisi zihin uyuşması ne istediğini bilmek sonrada ten uyumu tabiki... :)
Renk seçimi güzel
Teşekkür ederim 🙏
Rica ederim :)
300 tl ama baya kısa gibi
Uzun şortlu takım da mı var 😂
Kumaştan çalmışlar demekki 🤣 yok çok kısa değil genç adam size resimde öyle gelmiş sanırım
Niye bu kadar şaşırdınız ki küçük bey 😂
İlk defa mi iltifar alıyorsun yürüyen cazibe seni 🤣
Korkutma beni nolmus şorta 😂
Hı hııı 😂 denedim aynı bordo bereliler gibi oldum 🤣
Ablana ne giyse yakışıyor 😂 ablan yürüyen cazibe merkezi mübarek 😂
Ayyyy ne güzel gülüyorsun öyle bayrammmm 😂 hımmmm 😂
Yaa senin canini yiyerem haa 🤣 seksi şey seni 🤣
seksi komando 😂😂
Demekki seksiliğin ordan geliyor 😂 kumaş düşmanı seni 🤣 şortuma kısa diye diye beni şorttan soguttun bee 😂 bana böyle dediğin için seni şiddetle kınıyorum 😂 al işte kınadımmm 😂
Tekstille bu kadar ilgili olman gözlerimi yasarttı doğrusu küçük bey 🤣
Bak bak laflara bak sen 😂 Sende az hınzır değilsin hee 🤣 hınzır şey seni 🤣
AA kumaş düşmanı beyefendi yorum yazmış 😂 hoş geldin hoş geldin 😂
Senin hoş bulduk canım diyen dilini varya 😂 neyse sustummmm 🤣
Isırırım 😂 kalabalıkta sesim cikmaz ama tenhada yakalarsam affetmem seni duvara yaslarım 😂 tersim çok pistir 😂😂
Hı hı hııı 😂 ayıptır söylemesi biraz vahsiyimdir de 😂
Yaa ne adamsın sen 😂 benide güldürdün akşam akşam heee 😂
Niyeki 😂 hoşuna giden şey ne tam olarak seksi şey seni 🤣
Görmeden bu kadar hoşuna gittiyse birde görsen demekki neler olur 😂
Bordo bereliler gibi oldum ya ondandır 🤣
Keserim hiç sağım solum belli olmsz 😂
Senin şimdi profiline girip baktım o üstü çıplak olan kumaş düşmanı senmisin
Yavru ceylanım benim 😂 kalıplı bir adama benziyorsun ama
Yok bee uzunsun belli ben maldan anlarım 😂😂
Hangi konuda
tamam peki Teşekkür ederim 🙏
🤗🤗🤗
Samimiyetin ve yorumun için çok teşekkür genç adam eline emeğine sağlık 🙏🙏
Teşekkür ederim yazıcaktim eksik olmuş
Muhabbeti uzattıkca cıvıyor herseyi tadında bırakmak en güzelidir. Sen master olmuş birisin bunu benden daha iyi bilnen lazım aslında
Muhabbeti kesmiyoruz ki bu konuyu kapatıyoruz başka sorularda yine karşılaşırız konuşuruz güleriz benim burada vizyonum bu zaten makara yapmak herkes beni bu şekilde tanıyor ve seviyor zaten oyuzden bana sitenin neşesi pozitif kadın diyorlar
Öylemi doğrudur ama ben seni ilk defa gördüm bu soruda daha önce görmedim ya da hiç konuşmadık sanırım
Eee sen nerde görüyordun ki yorumlarda mi kendi sorularım damı
Ben herkesle kendi sorularım da yorumlarda hep sohbet ettiğim için çoğu kişiyi tanıma ya da zamanla samimi olma imkanımız oluyor
Eee ben neden görmedim ozaman demekki yorum yapmamışsın yoksaki mutlaka tanirdim seni
700 e yakın soru sordum ben çünkü burada bir yıldır da aktif kullanıcıyım
Bana kimin kanı ısınmıyor ki 😂 zaten görüyorsan şayet az çok hakkımda fikrinde vardır benim işim makara yapmak ama bunu yaparken de tadında bırakmak , zaten beni bir tanıyan pişman birde tanımayan 🤣
Haydaaa neden peki yapmadin. Bugün yapma kararı nasıl aldın peki
tamam peki öyle diyorsan öyledir
Ben seninle ilgili kısa zamanda fikrimi söyleyim mi
Çok iyisin çok hoşsun ama çok düz bir adamsın birşeye takıldım mi orada takılı kalıyorsun dikkat ettim mesela şortu yorumlamsktan ileri gidemiyorsun sırf konu değişsin diye profil resmine baktım botun uzunmuş sanırım vss dedim konu değişsin diye yine sen şorta bağladin herşeyi şorta bagladigin içinde sıkıldım ve konuyu kapatmak istemedim ben konuyu degistirdigim vakit senin o konu üzerinde yorum yapmış olsan belki farklı espiriler sohbetler ureticem ama okadar düz bir adamsın ki orada tikandim kaldım. Laf uretemedim bir şort yzarinden ne kadar laf uretebilirim ki iki üç üretir bitirirsin öyle degilmi yürüyen cazibe seni
Yıllarımızi geçirmedik tabide 😂 samimi ve içten ilk izlenimimi dile getirdim sadece yoksaki tabiki zamanla tanımış olsak illaki farklı olur bir şey demiyorum
Ne diyem Mahmut mu diyem çılgın şey seni 🤣
Sen şorta takilmayi bırak orada asılı kaldin beee 😂 hiç hayatinda şort mu görmedin 😂 basit bir şort işte indirimde buldum aldım ucuz diye 😂
Birde bu sorum varya süper soru seçilmiş biliyormusun ne alaka ise ne şortmuş arkadaş 🤣🤣
Teşekkür ederim 🙏 inşallah
Ben aslında burada yorumlarda çok hakkımda bilgi veriyorum görmediniz sanırım çünkü burayı çok açık ve şeffaf kullanıyorum çünkü samimiyeti seviyorum çok şahsi bilgilerim dışında her soruya da cevap veriyorum zaten
Ben anlattıklarımla değil yaşayarak tanırsın ancak
Ama merak ettiğin bir şey varsa sorabilirsin tabiii küçük bey 😂 yolla gelsin
Cevap veriyorum nmihasebeciyim ben eşimden ayrıyim 2 çocuk annesiyim çocuklarımla birlikte yaşıyorum böcük gözlü bir kızım birde haylaz bir oğlum var rabbim bağışlarsa 🙏 bir kedim ve köpeğimle birlikte. yasıyoruz İstanbul'da yaşıyorum memleketim Kastamonu yengeç burcuyum burayı tamamen vakit geçirmek için kullanıyorum sayfamı genel anlamda mizah ağırlıkli kullanıyorum mizahi bir zekaya sahip olduğum için de bunu burada en iyi şekilde kullanmaya çalışıyorum buraya da renk kattığımı düşünüyorum gerek sorularımla gerekse yorumlarimla herkes bu yönümü kisa sürede farketti ve bu şekilde tanındım ve seviliyorum deli dolu bir kişiliğe sahibim bir okadar da çizgileri olan mesafeli bir kişiliğim herkesle konuşurum ama herkesle samimi olmam bayanlar dahil. Kimseyi yorumlardan öteye taşımam o mesafeyide korurum
AA çok güzelmiş gerçekten kuaförsen zaten mizahi bir kişiliğe sahip olman çok normal 😂 kuaförlerin işi bu zaten çünkü benim abimde erkek kuaförü olduğu için ordan biliyorum tam bir fırlama 😂
Aslında profiline bakınca da çok ciddi ve agresif dediğim dedik baskın bir kişilik hissettim
AA Sinoplu olmana şaşırdım hemseride çıktık desene toprağaammm benim 😂
Sinop'ta denize gittim bu yaz Sinop çok değişmiş büyümüş sanki küçük İstanbul gibi olmuş
Kastamonu'da daha yeni yeni gelişmeye başladı üniversite geldiktwn sonra küçük kırsal bir bölgeydi
Yukarıda ikimizinde aynı şeyi yazmamız peki 😂 hemşeriyiz toprağaam benim yazmamız ona gülüyorum 😂
Aynen 😂 yinede fazla çekmesin sakıncalı bir durum 😂
İstanbul'da mi erkek kuaförüsün sen seksi şey 🤣
Bordo bereli 😂😂
Şortum çok ilgi çekti canım süper soru bile seçildi baksana 😂
Sen burayı ne zamandır kullanıyorsun peki kullanma amacın nedir yürüyen cazibe seni 🤣
Tmmm peki saygı duyarım 🖐️
Bayağı olmuş senin ozaman burayı kullanalı. Ben daha çömezim 😂
Birde burayı ben sapıklık için kullanıyorum diyene hiç rastlamadim 😂 herkes sütten çıkmış ak kaşık mübarek 😂
Ama dediğim gibi kim nasıl kullanırsa kullansın herkesin kendi özel sayfası ben işime bakarım öyle şeylere pek takılmam zaten daha öncede dediğim gibi kimseyi özele taşımadigim icin sayfada dolaşıp duruyorum 😂 o yüzden kimin ne yaptığından haberim olmuyor ama yinede duyuyoruz tabiki asıl filmler arka taraflarda dönüyor 😂 ana sayfaya bak kadınlar bile herkes namus abidesi kesiliyor ozellerde yemedikleri halt yok 😂
Valla başkasını bilmem ama ben öyleyim çünkü açık bir profil kullanıyorum sorularım yorumlarım açık kimle ne konuşursan ulu orta konuşuyorum iyi ya da kötü ben buyum diyebiliyorum burada farklı arka tarafta farklı değilim sayfamı delikanlı gibi açık ve net kullanıyorum kimse diyemezki bana bu kadın resim attı ya da bunları yaşadık bunu yaptık diyemez bu kadar da kendime güveniyorum ve burdayım
Birisi çıksın desin ki ben bu kadınla bunu yaptım ya da bana bu zararı oldu vss ben bu sayfayı kapatır giderim
Herkese faydamız olur zararımız olmaz dedim ya benim işim makara yapmak ben iki güler geçerim kimseyle isim olma z
Teşekkür ederim 🙏
Ama sayende biraz fazla açık oldu 🤣 çünkü burada herkes beni gizemli ulaşılmaz bir kadın olarak biliyordu ne onlar beni çok iyi tanıyor nede ben onları çok iyi tanırım. Yorumlarda ne konuşursak odur okadar tanırız birbirimizi oyuzden bazen beni etiket sorularında çok gizemli bir kadın ona ulaşamıyoruz diye etiket yapıyorlar 😂 ona çok gülüyorum mesela 😂 çok mu gizemli ne kadar gizemli anlatsana biraz yazıyorum 🤣 ama bugün okadar burada kendimizi deşifre ettik ki gizemli olmaktan çıktım sayende baksana 😂 birde millet bayan erkek hepsi benim yorumlarımı okumaya çok meraklılardir
Zaten bu yorumların bir kelime sınırı oluyor sonra istesende yorum yapamıyorsun
Bayağı konuştuk evet zalımmmm 😂 senden ötürü 😂
Valla kıymetimi bilmezsin 😂 herkese bukadar konuşma fırsatı sunmam ben zanten bütün zamanını ayırdım baksana
Hemserimsin yaaa sana yaptık bir güzellik işte 😂 yürüyen cazibe seni 🤣
Naptim ben sana beee 😂 aşk olsun 😂 asıl sen benimi ömrümü yedin bee 😂
Bilmem nasıl teşekkür edersin 😂 şaka yapıyorum asıl ben sana teşekkür ederim samimiyetin ve bu güzel sohbetin için 🙏
Kalça geniş herlade
İlahi ne adamsın yaa 🤣 buralara kadar geldin mi 😂 ama bir yönden iyi oldu cevaplamadigim çok yorum varmış anıları tazelemis oldum sayende.
Kıymetimi bil güzel insan
Oralara kadar derken şort büyük olunca aklıma geldi
Teşekkür ederim 🙏 ben herkesin kıymetini bilirim oyuzden yorumlara dikkat edersen bayan erkek herkese samimi içten doğal ve saygılı yaklaşirim benim için negatif ya da saygısız bir yorumuma denk gelemezsiniz. Oyuzden burada bana pozitif kadın, neşeli bayan, çılgın muhasebeci, sitenin gulen yüzü, sitenin muzip kızı vsss lakapları takıldı beni bilen bilir bilmeyende nasibinde varsa öğrenir
Nasibimde olunca öğrendim seni bende sayfana bakıyordum evet baya pozitif neşelisin
Teşekkür ederim 🙏 eğlenmek için burdayız çünkü öyle değil mi
Sayende baya eyleniyoruz dolgun olgun hatun 🤭🤭
Heee TRT 1 genel izleyici kitlesi gibi izliyorsun genç adam 😂
Özellikle seni
Dolgun hatunduk
Birazdan çay ve çekirdek servisimizde olucak 😂 bizi izlemeye devam edin 😂
Tabiki en sevdiklerim çitlek ve çay
İzleyelim me zaman olacak gösteri 😂😂🫣🫣
Akşam saat 6.30 da sen televizyonun başından ayrilma böyle dur hiç kendini bozma 😂
Tv karşısından değilde senin sayfandan zor ayrılırım 😂😂😂😂😘😘
Aman efendim teveccühünüz herzaman bekleriz çıkın çıkın gelin 😂
Bizde sizi ailecek severek takip ediyoruz efendim 😂
Çıkıp çıkıp gelirsem dayanabilirmisin 😂🤣🙈
Kötü
Tmmm peki saygı duyarım güzellik 🌺
Eşin şanslı
Eşim mi 😂
Yok Eşimden ayrıyim ben
Üzülecek bir şey yok bitti gitti hayırlısı böyleydi diyelim nasipten öte yol yok
O beni kaybetti ben ise yıllarımı..
.
Görselde normal dursa da fiziğin güzelse eğer çok hoş bir takim
Guzel
Teşekkür ederim 🙏
Üzerinde görmek lazım
Sanmam 😂
Nedemm
Ben giyerim de sen görmezsin 😂
Ağlatma bu garibi o da görsün
Ağlama 🤣🤣
Ağlatma
Yaaani fena değil 😄
Saygı duyarım Teşekkür ederim güzellik 🌺
ev için uygun
Yani gecelik bu iş yerinde giyecek değilim ya 😂 ooo ne adamsın sen yaaa 😂 beni de güldürdün hee 🤣 başka nerde giyecektim yaa 😂
😂
Çok güzelmiş rahat olur bu
Teşekkür ederim 🙏 Aynen çok rahat gerçekten birde çok uyguna aldım
Aynen baya uyguna almışsın güle güle giy üzerinde eskisin 😁
Teşekkür ederim 🙏
200 TL ya da 50 TL
ya da 20 TL 😂
Naylon değil bu gülüm saten 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?