1-2 ay önce köye gitmiştik ailecek ve akrabalar falan herkes köydeydi. Bende bu klasik eteği ve bluzu giymiştim yayla da gezerken. Diğer insanlar ilk defa görmüş gibi bakıyorlardı bunu değiştir gibi. Köye göre fazla mı açık bu kombin?

1-2 ay önce köye gitmiştik ailecek ve akrabalar falan herkes köydeydi. Bende bu klasik eteği ve bluzu giymiştim yayla da gezerken. Diğer insanlar ilk defa görmüş gibi bakıyorlardı bunu değiştir gibi. Köye göre fazla mı açık bu kombin?

İlginç. İnek boku ve şalvarlı kadın içinde büyüyen köylüler senin bu kombinine böyle garip bakması şaşırtıcı.
Aslında bizde tüm köylüler şanzelize de akşam yemeği yer, milano da defilelere katılır, burning man'de de koparlar aslında?
Yaylada yaşayanlar bu şekilde giyinmeyi falan kimse bilmez özellikle de hiç haber izlemeyen veya o tür ortamlarda gezip dolaşmamış insanlar ise
Bilirim çünkü bende Trabzonluyum ama İstanbul da yaşıyorum daha çok İstanbulluyum 😄
Doğru vallahi :D
Çünkü köy
Bayadır gitmediğim için kültür değişmiştir sandım
Köy kültürü değişir mi hiç? After party falan mı olacak zannettin?😃
Ya ashfjksfsa
Muhtardan cin soda lime
Cevap
24Cevap
Görmemişlerdir ya da geri düşüncelilerdir.
Olabilir
😊😅gormemislerdir daha önce bacım napsin adamlar alismilar salvara 😊🙂normal
🤣
Sn dua et bakmışlar 🙂😊
Köy ortamında şehirli kadın olmadığı için, garip bakmaları normal. Sürekli etek giyen, kısa giyinen, açık olan kadınlar yok ki.
Köy orası, 1750'lerde yaşıyorlar halen. Basma fistan giymeyen her kadına ilk defa görmüş gibi bakarlar
Köy ortamına fazla gelmiş bu kombin. Eminim sana çok yakışmıştır.
Köyde böyle giyilmez laf olur pantolon giyme rağmen bazen öyle yadirganiyorum
Senin köyde daha bı gerici galiba @helinuser şalvar mi serbest orada sadece
Zekeriyaköy falan değilse dibi düşmüştür milletin :)
Sende milletin aklını alacaksın kız oralarda yaşlılar çok ölürler bak
Aman aman
Köyde kaç kişi var böyle giyinen herkes kapalı bilmem ne köyü bırak burada bile bakarlar sana
Burada normal bu ya
Yaa aman aman sen elektrik olmayan bi yere yüksek gelirim hattı koymuşsun resmen
Köyde mi hangi köy o normal sayılıyor tatil köyü mü orası normal de tatil köyü değilse adamların aklı gider
Bu karıysa ha bu benum evdeki ne da derler ya kız
Köyde normal değil, burada normal dedim yaa. İstanbul yanii
Yani orada normal de gene bakarlar düşün köyde ne yaparlar Ceylan görmüş Aslan timsah gibi olurlar artık
Sanki Paris’in köyünde yapmıs gibi tepki veriyor bir de Ortadoğu burası hayatım dua et cinayete kurban gidilmedin
İstanbul'da normal bu nerden bileyim
Şehirde hangi semtdesiniz ev arıyorum. da vesikalık resim var mı?
Baya seksi olmuşsun ki sen @parla_ozdmr köyde böyle seksi kızlar olmadığı için olabilir mi 😄😉
Köyde bunu giyenler varmıydı senden başka
Hayır
Çok tstlış ama köyr çok gelmiş alışık olmadıklarından
Köylüler de alışsın artık böyle şeylere ya
Ben olsam bende bakardım
Belki ilk defa görmüşlerdir ;)
Kanka bizim köy olsa linç ederledki 😅
Bakarlar annem bakarlar
Soruyor musun cidden 😂😂
😕
Köyde normaldir bakmaları
Muhteşemsiniz