Moda & Stil Hangi kombini yapsam ilk buluşmaya? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Hangi kombini yapsam ilk buluşmaya? Mavi jean beyaz yelek siyah topuklu ayakkabı Mavi jean beyaz gömlek siyah topuklu ayakkabı Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi kombini yapsam ilk buluşmaya? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı. Mavi jean beyaz yelek siyah topuklu ayakkabı 1 0 Yorumla
EskiBirYoda Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Turuncu ve beyaz renk ağırlıklı yapsanız daha iyi yakınlık kurabilirsiniz ama şık olarak beyaz gömlek olanı seçtim yeleğin nasıl bir model olduğunu bilmediğim için 0 0 Yorumla
di00ib Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl topuksuz seçenek neden yokneden bu eziyeti seçiyorsunuz anlamıyorum 0 0 Yorumla
askciegi Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Çok özenme sonra popisi kalkar zaten kendileri esofmanla geliyolar 0 0 Yorumla
sky7777 Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Yazdıklarından aklımda hiçbir şey oluşmadı Bende Bi sıkıntı var gibi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Eğer adamı gerçekten seviyosan istiyosan çekici giyin ama fazla ilgi duymadıydan bi bakıyım konuşayım kafasındaysan çekici giyinme 0 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Mavi jean beyaz gömlek siyah topuklu ayakkabı 1 1 Yorumla Çılgın_adam-35 +1 yıl @edameda06 sana bişey soracak Yorumla
askokuskobirkizzz Takip Et Xper 3 Yaş: 20 +1 yıl Farklı renk bir topuklu ayakkbin yok mu ya siyah yakismaz bence ikisine de 0 0 Yorumla
özgürkahraman Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Mavi jean beyaz gömlek siyah topuklu ayakkabı 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Moda & Stil konusunda 755 cevap paylaştı. Sade 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Mavi jean beyaz yelek siyah topuklu ayakkabı
Turuncu ve beyaz renk ağırlıklı yapsanız daha iyi yakınlık kurabilirsiniz ama şık olarak beyaz gömlek olanı seçtim yeleğin nasıl bir model olduğunu bilmediğim için
topuksuz seçenek neden yok
neden bu eziyeti seçiyorsunuz anlamıyorum
Çok özenme sonra popisi kalkar zaten kendileri esofmanla geliyolar
Yazdıklarından aklımda hiçbir şey oluşmadı
Bende Bi sıkıntı var gibi
Eğer adamı gerçekten seviyosan istiyosan çekici giyin ama fazla ilgi duymadıydan bi bakıyım konuşayım kafasındaysan çekici giyinme
Mavi jean beyaz gömlek siyah topuklu ayakkabı
@edameda06 sana bişey soracak
Farklı renk bir topuklu ayakkbin yok mu ya siyah yakismaz bence ikisine de
topukluya ne gerek var giy spor ayakkabı
Mavi jean beyaz gömlek siyah topuklu ayakkabı
Çorap giycek misin
Sade
Yelek nasıl ki?
Dekoltesiz olan işte
yuzde 41 im