2 numarada ki daha şık daha estetik alma onu giymem diyor anlamıyorum yaa napiyim sevmiyorum
İlkokul 3 gibi ıyy
Bence daha estetik
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
2 numarada ki daha şık daha estetik alma onu giymem diyor anlamıyorum yaa napiyim sevmiyorum
İkincinin zorluğunu biliyor musun? Muhtemelen hayır, o zaman dene ve ona göre kız arkadaşın hakkında öyle düşün. Birinci ayakkabı da gayet güzel. Lütfen kendinize bakmadan başkalarını eleştirmeyin :)
Ama görüntü olarak degerlendiriyorum ben :) rahatlık açısından vs degil yani görğnüşe göre de 2 daha şık daha güzel 🥰
Anladım ablacım ama yıldırdı yani kötü duruyor yanımda giymesin bari
Bence de haklısın benim begendigim gibi giyimsin onla mı ugraşıcam a*mk
Kız arkadaşını sevmediğin o kdr belli ki giydiği bir ayakkabı ile bile ezikliyorsun kızı s git ikincisini giyen kızlarla takıl beğenmeyiyosan sorsan ayaklarında bile kıllar fışkıran bi Çomar Türk erkeğisindir
22 seans lazerliyim bebegim vücudum da kıl yok bu arada senin bi kuyruk acın mı var hayırdır xhahshhs sende o ayakkabıdsn giyion heralde xhshshs gizliden yazmış bide özgüvensiz karı
Ya sen bu gay gibi konuşma hareketlerinle baya şüphelisin sevgilinin kız olduğundan emin misin? Gizliden yazmasam tanıcak mıydın daha ismin soyismin foton yok bana özgüvensiz mi dion asıl özgüvensiz sensin ki bi ayakkabı ile ezikliyorsun “sevgilini” layt erkek
Aynen xhahahs kudurma ismim var bu arada körmüsün fotom da var kör miyop astigmat her şey var heralde sende eziklerim tabi kötü ayakkabı benim begendigini giymeli ben onun begenmedigi şeyleri attım çünkü
Ulan ergen olmayan sıfatına emoji koyunca fotonu mı koymuş oluyon ors bu evladı anan tam bir yosma
Bencede kötü 🤣😂
👌🙏
Cevap
2Cevap
Hayır güzel gayet
2 numaralı olanlara bayılıyorum ve giyiyorum, 1. olan birazdaha yaşlı işi gibi
Bence de öyle 🙏
İkincideki ayakkabıyı giymek ne kadar zor biliyon mu sen?
Bilmiyorum ama çok güzel yaa
Yalnız o ikideki topukluyu herkes kaldıramaz
Öyle diyor giyilmez yürüyemem diyo çok mu zor acaba 😂
Yani ilk önce o birdeki ayakkabıları giymeyi bıraksın ikidekini giyemiyorsada sadece özel günlerde tercih etsin ama kesinlikle biri bıraksın sjskskd
Yaa Allah razı olsun kadınların da benim begendigimi begenmesi çok hoşuma gitti xjshahshhs ohh ya rahatladım
Sjsjskkdk🤍
❤️🙏
Alttaki basit duruyor ama o iplerle
Ama daha şık estetik bana göre zevk meselesi sanırım
Modacilar da kesinlikle giynmeyin diyor ki haklilar
Olabilir
Katılıyorum. 1 çok kötü. 2 seksi
🙏
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?