Erkeklerde bana göre siyahilere veya esmerlere yakışıyor.
Örneğin: Bob Marley
Bayanlarda ise sarı saç rengine yakıştırırım.
Örneğin: Bob Marley
Bayanlarda ise sarı saç rengine yakıştırırım.
Benim saçlar rastalı ve süperler. Çok seviyorum çok. Aynaya bakmaya başladım rasta yaptırdıktan sonra.
şu müslüman mı lan tiuuf
link
vallaha diyecek laf yok.
Yanlız o rasta değil
Keçeyle yapılıyo ve bir süresi var
sevgilimin kafasından kuru yaprak, örümcek falan ayıklıyoruz bazen. onun dışında seksidir.
bitli olduklarını sanıyorum... :(((
Cevap
4Cevap
Bırakta Rastalar Siyahilerde Kalsın.Beyazlarda LMFAO Dahil Vasat.
Sanki böyle su işlemeyecekmiş gibi temizlenmeyecekmiş gibi , ne bilim işte ...
Tabii herkese olmaz ama yakışanlara da tam yakışıyor *_*.
bob baba hariç kimseye yakışmıyo rasta hasta ediyo beni
SENCE!
Bu saç tarzı dini bir inanışın sembolü değil miydi? Ben genelde yakıştırırım.
Kesinlikle dinle alakası var!! RASTAFARİANİZM. Etiyopya'nın son imparatoru olan Haile Selassie'yi Tanrı'nın dünyadaki yansıması olarak gören dinin ve bu dine bağlı olarak ortaya çıkmış olan inanış ve düşünce biliminin adı. Bob marley de bu dinin mensuplarından biriydi. Rastalar saçlarını taramaz ve kesmezler bu şekilde uzayan saçlar bir süre sonra Dreadlock isminde saç yaparlar. Rastalar bu şekilde Jah'ın uzun tırnaklarıyla bir gün onları yeryüzünden alıp siyona (bir anlamda cennet) götüreceğine inanırlar. Günümüzde Dreadlock şeklindeki saçlar trend haline gelmiştir ama çoğu Rastafari bu saçın stil olarak kullanılmasına karşıdır. Ki bende karşıyım. Boş insanlar cahil kafalarına bilip bilmeden, araştırmadan;sırf havalı veya popüler diye dearlock yaptırıyor. Önce gidin rastafarianizmi araştırın. Bu dinin getirilerini, nasıl ortaya çıktığını ve falan öğrenin! bakımı zor, çirkin, yakışmıyo diyenler var bide! Amaç görünüş değil götler! her yerde yapılmıyor ve 550tlden başlıyor o bile zor
yaptırmayı çook istiyorum ama sıkılırsam kurtulma şansım yok :)
bigün eserse yaptırıcam bakalım
beyazlarda bronz ten sari kumral saç.kastettiğim tarık mengüç değil.
ais ezhel e yakışmadığı kesin :S aslına bakarsan bob marley hariç kimseye yakışmıyo be :D
SENCE yakışmıyo aise. Kesin bir yargı kullanamazsın!!
Bu kafalar hakkındaki düşüncelerim: yerim, yalarım, yutarım, emerim.!
bocuk doluyor kafa gerek yok
Şu sıcaklarda apış arası kıvamına gelir o kafa..
ben sevmıyorum
hoşuma gitmiyo.
iyidir.
uzaktan güzeller.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar