Moda & Stil Bu elbisenin üstüne hangi renk şal, eşarp gider? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Elbiseye yorum istemiyorum. Güzel veya çirkin. Bu sadece beni ilgilendirir. Bu elbisenin üstüne hangi renk şal, eşarp gider? Cevapla Yorum Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı. kahve bence 1 0 Yorumla
kalbisükûn Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Çiçek ve yaprağın renginde eşarp ya da şal olur. Hatta şal daha güzel durur. Zarif bir elbiseymiş. Gerçi fayanın bütün ürünleri çok şık ve güzel. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet ya ben çok beğeniyorum. Ama bizim mahalleden aldım. Bilmiyordum fayada olduğunu Yorumla
türkkahvesi3410 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Kahve ya da lacivert olabilir çok şık durur Bu arada elbise çok güzel ya çok beğendim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim ☺️ Yorumla türkkahvesi3410 +1 yıl Sağlıklı huzurlu mutlu olarak kullanman dileği ile hayırlı olsun 😊 Yorumla
myphonex Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Çiçek renklerindeki yeşil tonlar nasıl fikir? 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Hiç yeşil kullanmadım. Şal olur değil mi Yorumla myphonex +1 yıl Bence olur, bunun seçiminde tesettürlü insanların gülüşleri ağır basıyor normalde, eğer ki gülmeyi seven, neşeli biriysen ben yakışacağını düşünüyorum. Ayakkabı olarak ne düşündün? Yorumla Soran +1 yıl Kahverengi tonda yani aynı renk yazlık ayakkabım var. Her kıyafete uyuyor. Yorumla myphonex +1 yıl O zaman kahverengi tonda bi şal seçimi daha şık olur. Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla myphonex +1 yıl İyi eğlenceler Yorumla
Mstfuğur0740 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Ten rangine göre değişir bence yani teninin rengini açıcak bir şal seni daha gzel gösterebilir 0 0 Yorumla
ΙιΙιτh Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Tek renk acı kahve 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Şal gider değil mi Yorumla ΙιΙιτh +1 yıl gider Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla ΙιΙιτh +1 yıl rica ederim Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,7b cevap paylaştı. beyaz şal bence 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
kahve bence
Çiçek ve yaprağın renginde eşarp ya da şal olur. Hatta şal daha güzel durur.
Zarif bir elbiseymiş. Gerçi fayanın bütün ürünleri çok şık ve güzel.
Evet ya ben çok beğeniyorum. Ama bizim mahalleden aldım. Bilmiyordum fayada olduğunu
Kahve ya da lacivert olabilir çok şık durur
Bu arada elbise çok güzel ya çok beğendim
Teşekkür ederim ☺️
Sağlıklı huzurlu mutlu olarak kullanman dileği ile hayırlı olsun 😊
Çiçek renklerindeki yeşil tonlar nasıl fikir?
Hiç yeşil kullanmadım. Şal olur değil mi
Bence olur, bunun seçiminde tesettürlü insanların gülüşleri ağır basıyor normalde, eğer ki gülmeyi seven, neşeli biriysen ben yakışacağını düşünüyorum. Ayakkabı olarak ne düşündün?
Kahverengi tonda yani aynı renk yazlık ayakkabım var. Her kıyafete uyuyor.
O zaman kahverengi tonda bi şal seçimi daha şık olur.
Teşekkür ederim
İyi eğlenceler
Ten rangine göre değişir bence yani teninin rengini açıcak bir şal seni daha gzel gösterebilir
Daha açık kahve tonları güzel olur bence
Tek renk acı kahve
Şal gider değil mi
gider
Teşekkür ederim
rica ederim
Beyaz, yeşil, kahverengi
beyaz şal bence
Kahve rengi
koyu krem