Moda & Stil Yazın sütyen takamıyorum, ne yapmalıyım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor O kadar sıcak ki Adana.. Cidden takamıyorum evde hiç takamıyorum özellikle ancak dışarda takıyorum uçları belli olmasın diye.. Kendimi nasıl alıştırabilirim lütfen rahat bir sütyen önerir misiniz kizlarrr? Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar takma demeyin.. Yazın sütyen takamıyorum, ne yapmalıyım? Cevapla Öneri Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Pierre cardin gibi markalar kullan bi model önerirdimde onu kullanirsan başkasini kullanmak istemezsin ve pahali 2 6 Yorumla tradermathh +1 yıl Ezikledşn kızı ya Yorumla Soran +1 yıl At bakim link aşkım pahlı olsun sıkıntı yk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @tradermathh eziklemedim sadece pahali ve yaşı gencse aliştirmak istemedim. Bizim magazamizda satiliyor ithal bir ürün Yorumla Soran +1 yıl @tradermathh eziklemek ne alaka ayrıca kimse beni ezemez de kız öyle bir seyy yapmaya çalışmadi Yorumla Soran +1 yıl fiyatı nedir peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl birkere onu takan tekrar onu soruyor getirdigimiz andada elimizde bitiyor Yorumla
bereloji7 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Nolursun takma hiç bir zaman uçları için ben sana gizleyici alırım 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Takmam gerek sarkar Yorumla bereloji7 +1 yıl Buraya taşın gel hiç takma komple kurtuş Yorumla bereloji7 +1 yıl Kurtul Yorumla Soran +1 yıl neresi orası sjdhd Yorumla bereloji7 +1 yıl Antalya Yorumla
huseyinozen92 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Göğüs ucu bantları görmüştüm. Ona bi bakabilirsin 😊 0 0 Yorumla
buzz_adam Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Uçları kaybedecek bişey tak bari. Surtundukce kabarir 0 0 Yorumla
atszzz Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 31% +1 yıl Dört gün önce Adana’da idim. Çekilmez o ızdırap valla. Kolaylıklar diliyorum. 0 0 Yorumla
ekayi61 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 32% +1 yıl Kilolular göbeklerinin belli olmaması için, Nez gibi göbeğini sarardı, bir dene bakalım, 0 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Öyle bir model daha icat edilmedi hepsi rahatsız. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aşkım en azından daha rahat olanı sordum icat aramadım neyse thanks. Yorumla
paradayss Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 42% +1 yıl göğüs pedi kullan 1 1 Yorumla saulMed +1 yıl Pp alakası ahahha Yorumla
asuasuasuman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Evde sadece sütyenle dolaş.. 1 1 Yorumla saulMed +1 yıl Sana yazmaya xper yetmiyor ya Yorumla
Ygmrkpln Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Moda & Stil konusunda 4,1b cevap paylaştı. Rahatlik istiyorsan kullanmayacan 1 0 Yorumla
Budabuda Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 82% +1 yıl Bant kullan sadece ucu belli olmasın diye 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Alışma, göğüs pedi falan kullan. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl sarkabilir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mantıklı. Erkek olarak bunu düşünemiyoruz tabii. 😂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Uçlarına bantlar var onlardan kullan kankii 0 6 Yorumla Soran +1 yıl sarkabilir ama takmazsam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Büyük değilse sarkmaz o kadarr Yorumla Soran +1 yıl büyük Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 85b çok normal be ablacım c d cup kullananlar nappsın 😂 Yorumla Soran +1 yıl beden anlamında b🤦🏻♀️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam b cup büyük değil sırıtmaz ve sarkmaz o kadar demek istediimm Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. takma o zaman 0 0 Yorumla
Asrdaa21 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Kaç beden ki 0 5 Yorumla Soran +1 yıl 85 b ne alaka ama Yorumla Asrdaa21 +1 yıl Hmmm diller mi sarkık mı? Yorumla Asrdaa21 +1 yıl Sana fotoğraf atacağım erklermisin böyle mi diye Yorumla Soran +1 yıl Atma Yorumla Asrdaa21 +1 yıl Bence atayım Yorumla
saulMed Takip Et Xper 6 Yaş: 23 +1 yıl Takma o zmn 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Sarkabilir Yorumla saulMed +1 yıl Sarkık mi Yorumla Soran +1 yıl Birazcık Yorumla saulMed +1 yıl Kac yaşındasın ki Yorumla Soran +1 yıl 20. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Pierre cardin gibi markalar kullan bi model önerirdimde onu kullanirsan başkasini kullanmak istemezsin ve pahali
Ezikledşn kızı ya
At bakim link aşkım pahlı olsun sıkıntı yk
@tradermathh eziklemedim sadece pahali ve yaşı gencse aliştirmak istemedim. Bizim magazamizda satiliyor ithal bir ürün
@tradermathh eziklemek ne alaka ayrıca kimse beni ezemez de kız öyle bir seyy yapmaya çalışmadi
fiyatı nedir peki
birkere onu takan tekrar onu soruyor getirdigimiz andada elimizde bitiyor
Nolursun takma hiç bir zaman uçları için ben sana gizleyici alırım
Takmam gerek sarkar
Buraya taşın gel hiç takma komple kurtuş
Kurtul
neresi orası sjdhd
Antalya
Göğüs ucu bantları görmüştüm. Ona bi bakabilirsin 😊
Uçları kaybedecek bişey tak bari. Surtundukce kabarir
Dört gün önce Adana’da idim. Çekilmez o ızdırap valla. Kolaylıklar diliyorum.
Kilolular göbeklerinin belli olmaması için, Nez gibi göbeğini sarardı, bir dene bakalım,
Adana sıcağında bende pişik oluyorum diye don giymiyorum:)
Öyle bir model daha icat edilmedi hepsi rahatsız.
Aşkım en azından daha rahat olanı sordum icat aramadım neyse thanks.
göğüs pedi kullan
Pp alakası ahahha
Evde sadece sütyenle dolaş..
Sana yazmaya xper yetmiyor ya
Rahatlik istiyorsan kullanmayacan
Bant kullan sadece ucu belli olmasın diye
Adanada kolaylıklar
ban evde kışın bile takmam
Alışma, göğüs pedi falan kullan.
sarkabilir
Mantıklı. Erkek olarak bunu düşünemiyoruz tabii. 😂
Uçlarına bantlar var onlardan kullan kankii