Güncellemeler
+1 yıl
Elimle kapatırım diyenler icin kimse yardim etmiyor ne yapayim
Havuza girmeden önce bikinimi giyerken tam olarak bağlamamısım mi ne olmuş havuzun ( dalga havuzu) bikinim düstü ve etrafım hep erkek doluydu cok utandim sizde böyle bir sey oldu mu ya da en sıkı nasil baglarim bir daha yasamamak icin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
bağlamalı bikini giyerim hep havuzda denizde aqua parkta her yerde giydim hiç çözülmedi tröl soru bence
Ayy gerçekten mi yaa, off ben utandım çok güzüldüm şu an. Git trollünü başka yerde yap.
Niye troll yapayım ki tam bağlamamisim dalga vurunca düstü bağlayinca da cok dalga olunca duauyor bendr
Yani sanırım üst kısmı açıldı ve memelerin gözüktü olur böyle kazalar
Ben aynısını denizde yaşadım uzun süre suda bekledim hava kararınca bana bikini verdiler öyle çıkabildim
Elimle kapatırdım bikini de utanmıyorsam ondan da fazla utanmam
Bikiniyi kimse uzatmadi dalgayla gidiyordu onu almaya calistim ayrica elimle kapatsam cikip 750 800 m yuruyem yani altta sürekli duyuyor sudan cikarsam temelli duserdi bve almak icin egilince vajina baya görünürdü
akşam seni düşünüp bir çoğu 31 çekmiştir
Cok rahaysiz edici
hangisi 🤔 bikininin açılması mı
Ikisi de
Nasil olabiliyor ki hem baya ustumden uctu cunku ben de fark edene kadar bi 30 sn gecmistir
o görüntü yeter erkek için iştahla kaldırmışlardır, kaza ne diyelim 😅 fiziğinde düzgünse kaçmaz yani nasıl oldu gögüs kalça mı alt üst mü yani
30 sn nasıl farketmedin 😲
Düştüm işte gözume kacan suyu temizleyene kadar fark etmedim
Üst komple cikti al sıyrildi
off fenaymış göğüsler nasıl küçük mü orta mı, gözler gögüslere kaymıştır ama akşam o gögüslerin seni gören erkekler meze yapmıştır
bu korku ile bir süre girmezsin denize 😄
Offf göğuslerim de ort veya 1 tik üstüdür yani cogu görmüstür
görmüştür tabi kaçar mı her yaştan boy alet kalkmıştır, yardım ayağına yaklaşan olmadı mı, çok dikkatsizin yaw, başka böyle kazaların oluyor mu
Oluyor genelde yardim ayagina kimse gelmedi cok sukur zwten 4 dk bikinimi aradim kimse getirmedi de
Baya 3 4 dk üstüm çiplak yuze yuze aradim altim da gevşemjs arada o kayiyor vajinan gorunuyo cekiyorum gorunuyo cekiyorum 😅
millete kısa süreli bayram yaşatmışsın 😂. o gögüslerine ne fanteziler kurulmuştur hele hamına , bikinin nasıldı, başka kazaların ne var
Heh bir defa da spir salonunda tisortumu cikarmistim
tişörte ne var ki
Altimda sutyen yok
o sıkıntı evet gören oldu mu
Cok erkwk yoktu ama oldu evwt
gözleri bayram etti, yanaşan olmadı sevgili ayağına
Hayır heryer acıkmış ki zaten neyine utandın?
Mikro bikini degildi ya o kadar insanin icinde cıplak kalmak utanc verici ve baya 3 4 dk yani
Mikro olsa haklisin da 3 4 dk ciplak kalmak cok koti
evet bikini kazaları oluyor maalsef
Kördüğm bağla
Cok sıkıyo
Çok sıkmadan kördüğğm yap
Umrumda olmazdı
Üst mü alt mı
Üst komple at sıyrıldı baya
Pek gizli bişey yok ki zaten kasma
Nasil gizli yok ya göguslerim acildi vajinam ayni sekilde
Yazsana
Ne yazayi.