Moda & Stil Kapaliyim ve dar elbise giysem olur mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 18 Yapay Zekaya Sor Ben vücuda yapisan dar elbise seviyorum ya da abiye Güncellemeler+1 yıl 🫶🏻 Kapaliyim ve dar elbise giysem olur mu? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
_Güneş____00 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl O zaman niye türbanlısın? Türbanlı birinin vücut hatlarını belli edecek kıyafetler giymemesi gerektiğini bilmiyor musun? 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Aciklar mi belli etmeli jfjfjbf _Güneş____00 +1 yıl En azından onlar uymuyor türban olayına. Ne olduğu belli. 😃Bu resmen başı kapalı, g. tü açık gibi oluyor. Soran +1 yıl Bazi aciklar ben dindarim diyor _Güneş____00 +1 yıl Valla senin de dindar olduğunu düşünmüyorum. Neticede türban olayına uymuyorsun. Ayrıca dindar olmak sadece türbanla olmuyor. Soran +1 yıl Acik olunca ciplak olunmali degil _Güneş____00 +1 yıl Her açık çıplak sanki 😂Dersin sokakta çırılçıplak geziyorlar.
ölMÜşSünAQ Takip Et Guru Yaş: 120 , eic 98% +1 yıl "Farz olduğu için kapanıyorum" ayaklarında değilsen giy. Ben öyle giyinenlere bayılıyorum. 0 0 Yorumla
hakan-salihoglu Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Normalde olmazda din için kapalı değilsen ne istersen giyebilirsin 0 0 Yorumla
Kalpdoktoru___ Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 94% +1 yıl Kapalı bayana dar elbise yakısı kalmaz bence yinede sen bilirsin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben de ince olduğum için yakışıyor ama yapamam o kadar dar kapalılığın anlamı kalmaz 2 0 Yorumla
emrebuse3477 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Bende severim esim olsan dar giymeni isterim ve kısa giymeni 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Herkes baksa rahatsiz olmz misin Yorumla emrebuse3477 +1 yıl Hayr rahatsz Olmam Yorumla
Gimme_More Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Vücudun dolgun mu 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Zayit Yorumla Gimme_More +1 yıl bana yazabilir misin Yorumla Gimme_More +1 yıl Heey :) Yorumla
ahmet_goktas Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 94% +1 yıl Olur ama vücudun güzel ise millet azar 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Güzel Yorumla ahmet_goktas +1 yıl Oh oh giyse milletin gözü bayram etsin ya Yorumla Soran +1 yıl Karin olsan kiskanmaz misin Yorumla ahmet_goktas +1 yıl Eşim olsa dışarıda değil evde bana en seksi şeylerini giye bilir Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Sana serbest yavrum, giyebilirsin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Saol Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. Önce kapanmanın mantığını bilmek lazım 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Biliyorm Yorumla
GentlemanBoyss Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Türban yakisiyor galiba 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla GentlemanBoyss +1 yıl Belli zaten inancla alakasi olmadığı Yorumla Soran +1 yıl Sus Yorumla GentlemanBoyss +1 yıl Beni değil vicdanini sustur Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı. vücudun güzel ise sorun olabilir :) 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Güzel Yorumla dreamliner61 +1 yıl nesi güzel ya :)devamlı gözle sözle taciz var işin sonunda :) Yorumla Soran +1 yıl Yok ya Yorumla dreamliner61 +1 yıl bilmem vücudun güzel ve dolgun falansa çok olası... Yorumla
sexyhatununbirisi Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Ay hiy tsbiki benim çok hoşuma gidiriyo 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Senn neden hosuna gidiyo Yorumla sexyhatununbirisi +1 yıl Görünce çok hoşuma gidiyor böyle dar veya tayt giyenler fekan Yorumla Soran +1 yıl Sende giyio musun Yorumla sexyhatununbirisi +1 yıl Evet tkp etsene beni bi Yorumla
karakteristt Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Şakacı seni 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hayir Yorumla
ShelbyThomes Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yakışır 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Saol ShelbyThomes +1 yıl görebilir miyim yorum yapmak için
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. Terlersin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl boyun nsll 0 8 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl boy kçç Soran +1 yıl 160 Cevap sahibi +1 yıl ortanın ortası Soran +1 yıl Evet Cevap sahibi +1 yıl güzelliğin iyiyse.. Soran +1 yıl Evet neyseki Cevap sahibi +1 yıl maşallah sana Cevap sahibi +1 yıl ee
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Daha etkileyici oluyosunuz bunu bil yeter 0 3 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tabi fizikle alakali bi durum bu Yorumla Soran +1 yıl Giymim mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Fiziginle alakali şimdi bişi dicem. sikayet etcekler gizlisin yazamiyorum Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Olmaz. 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Ama seviyorumm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yazık etme kendine . Yorumla Soran +1 yıl Nasil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kapalıyım diyon. Bu düşüncene uyar mı? Caiz değil bu. Yorumla Soran +1 yıl Iyide aciklar yapincada onlarada uygun degil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Onlar bunları kabul ediyor ama. Sen kapalıyım diyorsun. Gerçi oda ne kadar uygun Allah bilir. Yorumla
Dakır7516 Takip Et Xper 5 Yaş: 41 +1 yıl Gözler bayram ederrr 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yok Yorumla Dakır7516 +1 yıl Nasıl bir elbise pek anlamamam Yorumla Dakır7516 +1 yıl Ama sizide tanımak isterim gercektennn Yorumla Dakır7516 +1 yıl Yukardakiler yakışır ama yüz teninde uyumlu olmalı onuda göremediğim için bilmiyorumm Yorumla
baddboyyx Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Olur 😊 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Saol Yorumla baddboyyx +1 yıl Rica ederim 😊 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
O zaman niye türbanlısın? Türbanlı birinin vücut hatlarını belli edecek kıyafetler giymemesi gerektiğini bilmiyor musun?
Aciklar mi belli etmeli jfjfjbf
En azından onlar uymuyor türban olayına. Ne olduğu belli. 😃Bu resmen başı kapalı, g. tü açık gibi oluyor.
Bazi aciklar ben dindarim diyor
Valla senin de dindar olduğunu düşünmüyorum. Neticede türban olayına uymuyorsun. Ayrıca dindar olmak sadece türbanla olmuyor.
Acik olunca ciplak olunmali degil
Her açık çıplak sanki 😂Dersin sokakta çırılçıplak geziyorlar.
"Farz olduğu için kapanıyorum" ayaklarında değilsen giy. Ben öyle giyinenlere bayılıyorum.
Normalde olmazda din için kapalı değilsen ne istersen giyebilirsin
Kapalı bayana dar elbise yakısı kalmaz bence yinede sen bilirsin
Ben de ince olduğum için yakışıyor ama yapamam o kadar dar kapalılığın anlamı kalmaz
Bende severim esim olsan dar giymeni isterim ve kısa giymeni
Herkes baksa rahatsiz olmz misin
Hayr rahatsz Olmam
Örtü ve dar elbise birbiriyle uygunsa giy
Vücudun dolgun mu
Zayit
bana yazabilir misin
Heey :)
Olur ama vücudun güzel ise millet azar
Güzel
Oh oh giyse milletin gözü bayram etsin ya
Karin olsan kiskanmaz misin
Eşim olsa dışarıda değil evde bana en seksi şeylerini giye bilir
Sana serbest yavrum, giyebilirsin
Saol
Önce kapanmanın mantığını bilmek lazım
Biliyorm
Türban yakisiyor galiba
Evet
Belli zaten inancla alakasi olmadığı
Sus
Beni değil vicdanini sustur
Kilotum bile belli oluyor
Tabi bi de yırtmaç aç
Hoş durmuyor ama sen bilirsin
istersen donsuz gez la bizene
O zaman kapalı olmanın manası yok
vücudun güzel ise sorun olabilir :)
Güzel
nesi güzel ya :)
devamlı gözle sözle taciz var işin sonunda :)
Yok ya
bilmem vücudun güzel ve dolgun falansa çok olası...
Ay hiy tsbiki benim çok hoşuma gidiriyo
Senn neden hosuna gidiyo
Görünce çok hoşuma gidiyor böyle dar veya tayt giyenler fekan
Sende giyio musun
Evet tkp etsene beni bi
Şakacı seni
Hayir
Yakışır
Saol
görebilir miyim yorum yapmak için
Kocana giy
Kafana göree
Terlersin
boyun nsll
boy kçç
160
ortanın ortası
Evet
güzelliğin iyiyse..
Evet neyseki
maşallah sana
ee
Daha etkileyici oluyosunuz bunu bil yeter
Tabi fizikle alakali bi durum bu
Giymim mi
Fiziginle alakali şimdi bişi dicem. sikayet etcekler gizlisin yazamiyorum
Olmaz.
Ama seviyorumm
Yazık etme kendine .
Nasil
Kapalıyım diyon. Bu düşüncene uyar mı? Caiz değil bu.
Iyide aciklar yapincada onlarada uygun degil
Onlar bunları kabul ediyor ama. Sen kapalıyım diyorsun. Gerçi oda ne kadar uygun Allah bilir.
Gözler bayram ederrr
Yok
Nasıl bir elbise pek anlamamam
Ama sizide tanımak isterim gercektennn
Yukardakiler yakışır ama yüz teninde uyumlu olmalı onuda göremediğim için bilmiyorumm
Olur 😊
Saol
Rica ederim 😊
Giy nolcak
Olmaz