akıllı saat çünkü benim için çok daha avantajlıdır Akıllı saatler, zamanı göstermenin yanı sıra bir dizi işlevi yerine getirir. Bildirimleri almak, çağrıları yanıtlamak, mesajlar göndermek ve spor aktivitelerini takip etmek gibi birçok özellik sunarlar. Birçok akıllı saat, kalp atış hızı, uyku düzeni, adım sayısı ve kalori tüketimi gibi sağlık verilerini izleyebilir. Bu, sağlık bilincine katkı sağlayabilir. Bazı akıllı saatlerin pil ömrü kısa olabilir, özellikle çok fazla kullanım varsa günlük şarj gerekebilir. Akıllı saatler, bazen kullanıcıları sürekli bildirimleri ve ekranı kontrol etmeye teşvik edebilir, bu da sosyal bağlantıların ve doğal etkileşimlerin azalmasına neden olabilir. Akıllı saatler, çoğu akıllı telefonla uyumludur ve telefonla senkronize olabilirler, böylece kullanıcılar telefonlarını çıkarmadan bazı işlevleri gerçekleştirebilirler. Birçok akıllı saat, farklı saat kadranları ve bileklik seçenekleri ile kişiselleştirilebilir. Bu sayede kullanıcılar kendi stil ve tercihlerine uygun bir görünüm elde edebilirler. akıllı saatlerin güzellikleri veya değeri, kişisel tercihlere, ihtiyaçlara ve kullanım alışkanlıklarına göre değişir. Akıllı saatler, teknolojiyi geleneksel saat tasarımı ile birleştiren pratik ve işlevsel bir seçenek olabilir. Kullanım amacınıza ve bütçenize uygun bir akıllı saat seçmeniz önemlidir.
Akıllı saatle aram yoktu taa ki düne kadar. Hani akıllı saat şarj istiyor ötekinde ise pili bitesiye kadar. Klasik saat bu yönden uzun vadede kullanılabilir bir yapıda.
Kadran ve kordon olayı beni benden alıyor. Moduna ve tarzına uygun olarak kordon ve kadranı ayarlayıp tek bir saat ile her ortama ayak uydurabiliyor. Adım sayar, tarih, bildirimler oldukça gündelik hayatta işe yarıyor.
Bir görüşmedeyken telefonu çantada bırakabiliyoruz ya da cebimizden çıkarmayabiliyoruz. Anlık olarak önemli bir mesaj geldiğinde göremeyebiliyoruz. Akıllı saati bu durumu çok güzel idare ediyor. Geçen bir görüşme de iken önemli bir mesaj aldım. Telefon çantadaydı. Anlık olarak görüşmeden çıkmak zorunda kaldım. Bu olayı yaşamasaydı önemli mesajı görmeyebilirdim veya çok geç olabilirdi bu sadece güzel yanının bir örneği :)
Kullanımını çok sevmemim sebebi kesinlikle kadran ve kordon olayı.