Tesettürlüyüm ama tetessüt olmadaki amaç çekiçi olmak değil bence, sonuçta sen Allah için kapanıyorsun. Eğer kapalıysan yine bir taraflarını gösterme çabasındaysan bırak çekici olmayı cok kötü duruyor bence. Bana tesettürü doğru yapanlar daha çekici geliyor..
Tesettürü ne için takıyosunuz o zaman madem çekici olmak istiyorsunuz, sonuçta zaten bunu takmanızın asıl amacı hatları gizlemek erkekleri cezbetmeyi engellemek değilmiydi?
böyle giyinecekse kafasını hiç kapatmasın tesettürlü öyle kızlar gördümki bilmiyorum. İyi olan tessettürlülere bile önyargılı davranıyorum. Tesettürlü çekici olabilir ama vücudu belli olmayacak şekilde giyinmelidir. Millet onlara baksın diye değil davranışlarıyla dikkatleri çekebilirler.
Olamaz tesettür zaten dikkat cekmemek icin vardir gorseldeki tesetturlu olmuyor önce tesettür niye var onu öğrenmek gerekiyor ona uyup öyle olmak gerekiyor yoksa ortalikta gezen çıplaklardan farki kalmiyor
@sdcWbrr ben çok seçici biriyim. genellikle kızlar benden etkilenir ama ben yüz vermem. ama şayet böyle biri karşıma çıksaydı, ve onun da evlenme niyeti olduğunu bilseydim, galiba böyle birine asla hayır diyemezdim.
resimdeki niye sacını örtmüş? tesettürün amacı zaten erkeklerin dikkatini çekmemek ama resimdeki maşallah açık kızlardan bile daha dikkat çekici. resimdeki dötünü göstermek için elinden geleni yapmış.