Moda & Stil Turuncu renk abiyenin altına gümüş rengi ayakkabı mı daha uygun olur yoksa altın rengi mi? CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 44 Yapay Zekaya Sor Altın mı yoksa gümüş mü tercih etmeliyim? Güncellemeler+1 yıl Gümüş ayakkabı giyeceğim, teşekkür ederim 🧡 Turuncu renk abiyenin altına gümüş rengi ayakkabı mı daha uygun olur yoksa altın rengi mi? Cevapla Ayakkabı Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,9b cevap paylaştı. gümüş rengi ayakkabı çok güzel durur bence.. ama altın o kadar iyi durmaz. ikisi çok boğucu olur yakın renkler 1 0 Yorumla
cnrche Takip Et Master Yaş: 27 , eic 46% +1 yıl Altın rengi çok abes durur bence. Hem turuncu, hem altın rengi birlikte çok gösterişli gösterir. 1 3 Yorumla CoffeeAndCoffee +1 yıl Ben de gümüş dedim ama annemle kardeşim inatla altın rengi giy diyor ya Bilemedim Yorumla cnrche +1 yıl İkisini de deneyip çevrendekilere göstererek fikir al bence :) Yorumla CoffeeAndCoffee +1 yıl Teşekkürler :) Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Beynim yandı bu soruya akşam gelip daha sakin kafa ile cevap vercem 1 2 Yorumla CoffeeAndCoffee +1 yıl Kararımı verdim zaten, zahmet etme 😄 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl İyi bari aklımda kalmasın ajsjs Yorumla
CuteCurly Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 46% +1 yıl Gümüş daha iyi olur sevgili kahve 1 2 Yorumla CoffeeAndCoffee +1 yıl Teşekkür ederim kıvırcığım ❤️ Yorumla CuteCurly +1 yıl ♥️♥️ Yorumla
Fearlesgirll Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Gümüş rengi daha şık geliyor bana 1 4 Yorumla CoffeeAndCoffee +1 yıl Ben de aynı fikirdeyimAnnemle kız kardeşim altın giy diyorlar Kafam karıştı Yorumla Fearlesgirll +1 yıl Sen kendi kararından şaşma :)) gauet güzel seçim Yorumla CoffeeAndCoffee +1 yıl Teşekkür ederim 💖 Yorumla Fearlesgirll +1 yıl Rica ederim☺️ Yorumla
Schneeflocke1903 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Tonuna bağlı ve senin zevkine de bağlı yani pek fikir sahibi olamadim özür dilerim 1 0 Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 834 cevap paylaştı. Herkes gümüş dediği için gümüş diyorum 1 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. Gümüş daha iyi bir seçim olur.. 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,7b cevap paylaştı. Gümüş bence 1 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 606 cevap paylaştı. Gümüş gri nâşüphe. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
gümüş rengi ayakkabı çok güzel durur bence.. ama altın o kadar iyi durmaz. ikisi çok boğucu olur yakın renkler
Altın rengi çok abes durur bence. Hem turuncu, hem altın rengi birlikte çok gösterişli gösterir.
Ben de gümüş dedim ama annemle kardeşim inatla altın rengi giy diyor ya
Bilemedim
İkisini de deneyip çevrendekilere göstererek fikir al bence :)
Teşekkürler
:)
Beynim yandı bu soruya akşam gelip daha sakin kafa ile cevap vercem
Kararımı verdim zaten, zahmet etme 😄
İyi bari aklımda kalmasın ajsjs
Gümüş daha iyi olur sevgili kahve
Teşekkür ederim kıvırcığım ❤️
♥️♥️
Gümüş rengi daha şık geliyor bana
Ben de aynı fikirdeyim
Annemle kız kardeşim altın giy diyorlar
Kafam karıştı
Sen kendi kararından şaşma :)) gauet güzel seçim
Teşekkür ederim 💖
Rica ederim☺️
Tonuna bağlı ve senin zevkine de bağlı yani pek fikir sahibi olamadim özür dilerim
Herkes gümüş dediği için gümüş diyorum
Gümüş daha iyi bir seçim olur..
Bence gümüş renkli güzel olur
Gümüş bence
nude renk
Gümüş gri nâşüphe.
Altın rengi
Gümüş