Arkadaşlar malum yılın en sıcak günü serinlemek adına ne giyoyorsunuz banada söyleyin ben hic serinleyemiyorum..
Üzerimde sarı atlet ve en kısalarından şorr tayt var yine terliyorum siz ne yaptınız?
Üzerimde sarı atlet ve en kısalarından şorr tayt var yine terliyorum siz ne yaptınız?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Keten pant. Şile bezi gömlek ve sandalet. Ama yine de çoook sıcak
Ben gayet iyiyim klimalı odamda
Türkiyede kac evde klima var
Ben bol giyiniyorum içi esiyor
Tayt çok mu terletir diyorsun altimda şort tayt var ama en kisalarindan
Tenime yapıştı mı ben terliyorum ya mecbur kalmadıkça dar giyinmiyorum sıcaklarda güneşe alerjim olduğu için çareyi bol giyinmekte buldum vucut tüylerinden kurtulabilirsin çok fark yaratıyor
Tabi beni görmediğin icin bilmiyosun ben tam tüysuzum hep ağda yaptiriyorum bacaklarıma 😊🙂
O zaman çok iyi balkon varsa arada kendini hortumla sula bence o da çok iyi geliyor
Haha tmmdir bu arada sana bisi sorabilir. miyim
Ben bacaklarimi. daha parlak gostermek iStiyorum ne yapmam lazim nasıl . malzeme almaliyim
Ya genelde at kılı fırçasıyla ölü derilerden kurtuluyorlar öyle bir şey yapıp cildin için nemlendirici besleyici ürünler alıp besleyebilirsin
Duştan önce kuru fırçalama yapar duştan sonra vücudunu nemlendirir beslersin
Deneyim bi parlar mi bu şekilde kanka
Sağlıklı bir cilt zaten parlar cildine uygun ürünler seçmeyi ihmal etme bol bol araştırman lazım bol su iç sağlıklı beslenmeyi ihmal etme kendine iyi bakınca sadece cildin değil auran da parlar
Öncelikle tesekkurler.. ben biraz feminen bir bacak ve vucut istiyorum olur mu sence yani bazici asla bacaklarin bir kizi gibi olmaz diyo bazisida o da bacak o da bacak cok ugrasirsan olur diyo
Olur tabi ki de ben de kardeşimde uyguluyorum lazere de yazdırıcam tamamen kurtulsun diye deri aynı deri sonuçta bi erkek arkadaşımın bacakları benden yumuşak ve pürüssüz cinsiyetle alakalı değil benim de derim şu an kuru bakım yapmadığım için
Ya işte o yumuşaklik oluyo ya kizlarda o yok şu an bende onu sağlayamadim hatta yururken bile sallanir kizlarda 🤣 belki iyi bisey degil. diyeceksin sallanmasi ama ben kiz bacagina özeniyorum
Yağdan o büyük ihtimalle ben de kilo verip kurtulmaya çalışıyorum bu durumdan sıkı olsun diye ben sana vereyim sen de bana
Gerçi sıkı bacakalrı olan kişilerin de öyle vücut yapısıyla ilgili olabilir
Olur benim bacaklarım süt beyazı ama sert ince değişelim 😄😄
Benim ayaktayken çok sert oturunca yumuşak oluyor mesela bunu değiştirmeye çalışma bence sıkı bacaklar iyidir
Hahajsks olur lütfen
Ya bisi sorucam da burdan utanıyorum rica etsem. bana özelden yazar misin ben sana yazamıyorum
Ben de sana yazamıyorum gizli olduğu için istek atar mısın deniyim bi yazmayı
Bekle mesajları açayım kapalı olabilir
Açtım galiba mesajları bi dener misin olmadı burdan sor
şu an yazdim az geç gordum bisi olduda
Jartiyer
Evdeyim
Bende evdeyim ne giyiyorsun serinlemek için
Şort, atlet
Aynıyız.. tayt şort mu giydin altına o da serin tutmuyo hic ya
Şort
Bol şort yani
Evet