Moda & Stil Sizce buluşma için hangi kombin daha uygun? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor ELBİSSEEEEE PANTOLON VE BLUZ Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sizce buluşma için hangi kombin daha uygun? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl ELBİSSEEEEE daha iyi 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Saol askm Yorumla IloveYouTESLA +1 yıl Benimle olmayan buluşma için öneri vermem Yorumla
hazaldağ Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Ikiside çok kötü 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Önerin ne Yorumla hazaldağ +1 yıl İlk buluşma mı Yorumla Soran +1 yıl Yok uzun ilişki ztn Yorumla hazaldağ +1 yıl İki kombin arasında bayağı bir tarz farkı var. 1. Kombin çok olgun ve bence demode insanlar için. 2. Biraz daha gideri var nereye gittiğinize bağlı olarak 2. olabilir ama 1. Gerçekten kötü Yorumla Soran +1 yıl Himm ya aslnda infulicerların kombinelerine bakarak 1. kombni yaptm bu İnternet sitesinde resimler kötü duryor giyince daha hoş görünüyor Yorumla hazaldağ +1 yıl Tabii kendine yakıştırdiysan giy en önemlisi o zaten ama birsey çok tercih ediliyor diye güzel değildir. Sana yakışan en güzeli herzaman Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederimm ♡♡♡ Yorumla Soran +1 yıl Kıyafet önerin varsa söyleyebilirsin ne tarz bisi giyebilrm Yorumla hazaldağ +1 yıl Fiziğini ten rengini bilmiyorum ki ne desem olmaz şimdi. Ayrıca bende çok güzel giyinmiyorum ne bulursam o bakma görünce yazdım 😄 Yorumla Soran +1 yıl Tenim açık buğday saçlarım kıvırcık boyum 159 kilom 48 😄 öyle iste Yorumla Soran +1 yıl Instadan konuşabilsek resim falan atarm Yorumla hazaldağ +1 yıl Ya minnacik birseysin yanii😄 Yorumla Soran +1 yıl Hihim 🌼❤ Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
ELBİSSEEEEE daha iyi
Saol askm
Benimle olmayan buluşma için öneri vermem
Elbise
Elbise
Şimdilik elbise
ELBİSSEEEEE
Elbiseeeeeee tabii kiiii
Elbise daha iyi
Ikiside çok kötü
Önerin ne
İlk buluşma mı
Yok uzun ilişki ztn
İki kombin arasında bayağı bir tarz farkı var. 1. Kombin çok olgun ve bence demode insanlar için. 2. Biraz daha gideri var nereye gittiğinize bağlı olarak 2. olabilir ama 1. Gerçekten kötü
Himm ya aslnda infulicerların kombinelerine bakarak 1. kombni yaptm bu İnternet sitesinde resimler kötü duryor giyince daha hoş görünüyor
Tabii kendine yakıştırdiysan giy en önemlisi o zaten ama birsey çok tercih ediliyor diye güzel değildir. Sana yakışan en güzeli herzaman
Teşekkür ederimm ♡♡♡
Kıyafet önerin varsa söyleyebilirsin ne tarz bisi giyebilrm
Fiziğini ten rengini bilmiyorum ki ne desem olmaz şimdi. Ayrıca bende çok güzel giyinmiyorum ne bulursam o bakma görünce yazdım 😄
Tenim açık buğday saçlarım kıvırcık boyum 159 kilom 48 😄 öyle iste
Instadan konuşabilsek resim falan atarm
Ya minnacik birseysin yanii😄
Hihim 🌼❤
Tayt bustiyer