Moda & Stil Bu elbise günlük kullanım ve sevgilimle buluşmak için nasıl? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Günlük için nasıl sevgilimle buluşmak için Güncellemeler+1 yıl Boyum 158 kilom 49 Sizce hangi beden olur S mi XS mi? Bu elbise günlük kullanım ve sevgilimle buluşmak için nasıl? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Melodiieejj Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Elbise cok guzell🤩 , ve sana boyle yakisicagina inaniyorum. Iyi gunlerde giyinmek dileyigle❤️ 0 0 Yorumla
Eskimeyenserseri Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl İçindeki kız güzel sen doldurabilir misin o elbiseyi öyle 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evt :) Yorumla Eskimeyenserseri +1 yıl Giyinince bana fotoğrafına bakabilir miyim? Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Çok ucuz Benim bile giyesim geldi 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Knk pahalı bu arada kdkdkxc Yorumla Dördüncümurat4 +1 yıl 399.90 kuruş değil mi 🤔 400 olsaydı evet pahalıydı 🤷🏻♂️ Yorumla Soran +1 yıl Hhajajaj Yorumla
moonstruck Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 55% +1 yıl Elbise güzel link atarmısın mümkünse? 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Sevgilinize mi alcaksniz Yorumla Soran +1 yıl Instagram sislove butikde var Yorumla moonstruck +1 yıl Teşekkür ederim. Bir bakınayım evet olabilir 🤗 Yorumla Soran +1 yıl 🙏🌼 Yorumla
Kantarma Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 70% +1 yıl normal standart yazlık elbise giyilir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Abartılı mi acaba yoksa pantolon bluz mu giysem bilemedim bide çok mu açık Yorumla Kantarma +1 yıl normal yani artik bu elbise acik bile degil bence Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,7b cevap paylaştı. üst kısmı güzel değil 0 0 Yorumla
Aleynaa2003 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Moda & Stil konusunda 368 cevap paylaştı. Çok şık ve tatlış olmuş ☺️ 0 0 Yorumla
Atarca07 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 76% +1 yıl Normal çok açık olmamalı zaten iyi bence bu 0 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,7b cevap paylaştı. Çoook güzel 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sağolun Yorumla İlhann06 +1 yıl sende sağol Yorumla
Mine_e Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Siyah olsa daha iyi olurdu bence 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Her şeyim siyah azcık renkli olsa diye Yorumla Mine_e +1 yıl Hmm iyi o zaman 😊🌸👍 Yorumla Soran +1 yıl ❤❤❤🌼 Yorumla
jeromipovıl Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl daha iyisini görmüştüm 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Nerde Yorumla jeromipovıl +1 yıl https://tr.pinterest.com/pin/9148005497144655/ bu Yorumla jeromipovıl +1 yıl çok kısa ama :) Yorumla jeromipovıl +1 yıl https://tr.pinterest.com/pin/39054721757261513/ bu tarz gerçekten iyiymiş, ama türkiyede gitmeyebilir Yorumla Soran +1 yıl Sevgiline giydirirmisin sen olsan? Yorumla jeromipovıl +1 yıl işte Türkiyede biraz zor. belki elit semtlerinde :D Yorumla jeromipovıl +1 yıl benim de erkek olarak çok beğendiğim elbiseler var ama giyilmiyor. Çok fazla dikkat çekiyorum. o yüzden güzel ama dikkat çekmeyecek elbiseler tavsiye ederim. Yorumla Soran +1 yıl Ben sevgilimin rahatsz olmasını istemediğim için qcik elbise bakmadim yoksa güzeller var biliyorum ama buda tatlı Yorumla jeromipovıl +1 yıl mantıklı. Yorumla jeromipovıl +1 yıl buldum son kez atıyorum :D https://www.tugba.com/yuksek-bel-klos-etek-ekru rahtsız etmiyim Yorumla Soran +1 yıl Bu kapalılar için Yorumla jeromipovıl +1 yıl xs Yorumla
hastasiyiz_bebe Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Elbiseyi doldurabileceksen güzel 0 1 Yorumla Soran +1 yıl O ne demek Yorumla
isimyazmasamolurmu Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl abartili bence 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hmm ya aslnda çanta ve spor ayakkabı ile o biraz abartısını alır diye dusnyorum Yorumla
destina_7 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl bence çok güzell 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim askiim Yorumla
Stabeckss Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 92% +1 yıl şansluı adam 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Ay çok teşekkür ederimm çok açık dgil dimi ideal Yorumla Stabeckss +1 yıl çok güzel ymeinle ben çok beğendim hem kırmızı çekciliği hemde kaliteli dekolte Yorumla Soran +1 yıl Tesekur ederimmm Yorumla Stabeckss +1 yıl ilk buluşmamı Yorumla Soran +1 yıl Yok 2 yıldır sevgiliyiz ama çok uzun bi aradan sora buluscaz Yorumla Stabeckss +1 yıl aan viraz akınlaş ama Yorumla Soran +1 yıl Yakinlas mi? Yorumla Stabeckss +1 yıl evet Yorumla Soran +1 yıl Yakınız biz zatn Yorumla Stabeckss +1 yıl ilişk vs diyoum. D Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Moda & Stil konusunda 5,2b cevap paylaştı. Güzel değil 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Neden kii Yorumla Ehlivukuf +1 yıl Çok sade. Bir albenisi yok. Düz yani. Bir tasarımı yok Yorumla Soran +1 yıl Olsun işte abartılı güzel durmazki nişanlık gibi olur Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 896 cevap paylaştı. şanslı adam 0 0 Yorumla
Serkan_87 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 71% +1 yıl Moda & Stil konusunda 676 cevap paylaştı. Kırmızı iyidir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kilolu musun 0 3 Yorumla Soran +1 yıl 49 kilo kilolu mu oluyor knk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Pardon şimdi gördüm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kalça normal mı etli mi? Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,8b cevap paylaştı. Size yakisir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Elbise cok guzell🤩 , ve sana boyle yakisicagina inaniyorum. Iyi gunlerde giyinmek dileyigle❤️
İçindeki kız güzel sen doldurabilir misin o elbiseyi öyle
Evt :)
Giyinince bana fotoğrafına bakabilir miyim?
Çok ucuz Benim bile giyesim geldi
Knk pahalı bu arada kdkdkxc
399.90 kuruş değil mi 🤔 400 olsaydı evet pahalıydı 🤷🏻♂️
Hhajajaj
Elbise güzel link atarmısın mümkünse?
Sevgilinize mi alcaksniz
Instagram sislove butikde var
Teşekkür ederim. Bir bakınayım evet olabilir 🤗
🙏🌼
normal standart yazlık elbise giyilir
Abartılı mi acaba yoksa pantolon bluz mu giysem bilemedim bide çok mu açık
normal yani artik bu elbise acik bile degil bence
üst kısmı güzel değil
Çok şık ve tatlış olmuş ☺️
Normal elbise işte
Normal çok açık olmamalı zaten iyi bence bu
güzel. kızada yakışmış.
Çoook güzel
Sağolun
sende sağol
Siyah olsa daha iyi olurdu bence
Her şeyim siyah azcık renkli olsa diye
Hmm iyi o zaman 😊🌸👍
❤❤❤🌼
daha iyisini görmüştüm
Nerde
https://tr.pinterest.com/pin/9148005497144655/ bu
çok kısa ama :)
https://tr.pinterest.com/pin/39054721757261513/ bu tarz gerçekten iyiymiş, ama türkiyede gitmeyebilir
Sevgiline giydirirmisin sen olsan?
işte Türkiyede biraz zor. belki elit semtlerinde :D
benim de erkek olarak çok beğendiğim elbiseler var ama giyilmiyor. Çok fazla dikkat çekiyorum. o yüzden güzel ama dikkat çekmeyecek elbiseler tavsiye ederim.
Ben sevgilimin rahatsz olmasını istemediğim için qcik elbise bakmadim yoksa güzeller var biliyorum ama buda tatlı
mantıklı.
buldum son kez atıyorum :D https://www.tugba.com/yuksek-bel-klos-etek-ekru rahtsız etmiyim
Bu kapalılar için
xs
Elbiseyi doldurabileceksen güzel
O ne demek
abartili bence
Hmm ya aslnda çanta ve spor ayakkabı ile o biraz abartısını alır diye dusnyorum
bence çok güzell
Teşekkür ederim askiim
şansluı adam
Ay çok teşekkür ederimm çok açık dgil dimi ideal
çok güzel ymeinle ben çok beğendim hem kırmızı çekciliği hemde kaliteli dekolte
Tesekur ederimmm