Doğum günü için pek de hoş degiller sanki, bı şüphe duy kendinden gerçekten doğum günü müydüfalan de😅
1 de ki HD meme var elbisesi, 2 deki meme yok kalça ve bacak var yırtmacıma da bakın hele😅, 3 diğerlerine nazaran daha elbisemsi bişey, 4 te saçma sapan bişey iste..
Doğum gününe gideceğine emin misin?
Ve yakın arkadaşının özellikle - belirttigin hani ne gerek varsa cinsiyet belirtmeye parantez içinde erkek yazmış bir de 😅 - arkadaşın olduğuna emin misin?
Ben tercihimi 1 ve 2 için kullanırım. 4 kötü beğenmedim. 3 ise fena olmasada benim için uygun değil. 2 de farklı renk güzel bir tanga giymende fayda var çünkü tamamlayıcın olacak rahat olmak ve verdiğin frikikin güzelliğini düşünmemek için faydalı olur. 1 ise göğüslerin çok küçük değilse oldukça güzel olacaktır.
1 numara hipnotik vorteks tasarımı sebebiyle olmaz. Milleti transa sokarsın. Benim bile başım döndü. 4'teki de bilinçaltımda radyoaktif nükleer tehlike sembolünü çağrıştırıyor. 2 ve 3 gayet şık bence.
Çok fazla iddialı bir elbise daha çok rahat eden elbise almanı tavsiye ederim açık olmszinda ziyade çok sade kalmış cıvıl cıvıl renkler almalısın kendine uygun bunları görmekten bıktım