Güncellemeler
+1 yıl
Giyiyor musunuz
Güncellemeler
+1 yıl
Ediyor mu
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer G-string giyiyor musunuz? Dahası rahatsız edici midir onu giymek?

SeyyahÖküz1 sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Kesinlikle rahatsız edici değil. Aksine daha mutlu daha özgür hissediyorum kendimi
Rahat. Rahatsız edici değil.
Sen giyiyor musun
Evet.
18 doğru mu
burada giysem mikerler
Neresi orası 😀
Hayır oldukça rahat.
Hayir çok kotu (öbür soruda olan gizliyim)
Hoş geldin
Teşekkür ederim geldiğin için
Ama gstring giymemene şaşırdım
Çünkü ben çok kışkırtıcı buluyorum bunu
Bir çok hemcinsin de severek giyiyor
Biliyorsun
Kotu bence iliski esnasında üstümde hiçbir şey olmamasini tercih ederim
Zevkler farklı olabiliyor Elbet ben açıkçası çıplaklığı çok sevmiyorum bir kadını çırılçıplak görmek yerine onu askılı uzun bir elbise içinde görmeyi tercih ederim ilişki esnasında da aynı çırılçıplak görmek yerine O an için üzerinde beline topladım bir etek ve ipliğini dişimde kenara çektiğim bir Tanga olsun isterim kadınımda mesela
Anlıyorum.
Zevkimi nasıl buldun peki
Olabilir kendi tercihiniz. Beni ilişkinin başları değil de daha çok ortaları ve sonları alakadar ediyor. Aralarda konuşmalar gibi
Sen Muhtemelen ilk başta yumuşak tatlı tatlı okşanıp öpülüp sevilmeyi ortalarında ve sonlarına doğru ölümüne tokatlanarak küfür yiye yiye becerilmeyi seviyorsun Doğru mu anladım
Bu arada sorumu beğenebilir misin Çünkü cinsellik diyerek sorumu birazdan kaldırabilirler haliyle seninle de konuşamam Bu durumda istersen içeriden konuşabiliriz istersen elbette benim nikimi görüyorsun ama ben senin kim olduğunu bilmiyorum
Aynen o şekil
Sevdim İşte bak seni Sen hem sevilmek okşanmak isteyen bir kız çocuğusun hem de ölümüne becerilmek isteyen bir kadın taşıyorsun içinde
Peki sen gündelik hayatta hiç gstring giymiyor musun eteğin elbisenin altına falan
Hayatta her iki dönemide yaşadım-yaşıyorum. Durumuna göre hareket etme diyelim.
Peki hangisi daha baskın oluyor Sen de yani sevgiye aç sevilmek okşanmak isteyen bir kız çocuğunu çatır çatır becerilmek isteyen Doyumsuz bir kadınla hangisi daha baskın oluyor genelde yatakta
.. çocuğu mu*.
... kadın mı*
Diş görünüş olarak çok masum sakin biriyimdir samimi olduğum birkaç kişi haricinde çocuk cocuk hareketler yapmam mesajlarım yakinlarim hariç mesafelidir. Ama birlikte olacağım kişiye karşı yanan bir ateşimdir
Çok Derin bir oh çektim biliyor musun dışarıdan masum tatlı küçük bir kız çocuğu ama içinden doyumsuz sert ve küfürlü becerilmeyi Seven xürtük ruhlu bir kadın çıkıyor senin dışarıda giyimi nasıldır genelde Bunu çok merak ettim işe giderken gündelik hayatta nasıl giyilirsin daha çok
Genelde geniş pantolonlar giyerim dar giydiğim de oluyor. Tişört ya da gömlek giyerim. Gömleğin düğmelerini pek açmam göğüs catalim belli olmaz. Etek giydiğim zamanlar da oluyor ama çok nadir.
Kalem etek giyer misin peki hiç
Hayir eteği tatil haricinde kışın giyerim altına siyah külotlu çorap giyip ortasında fermuar olan mini etek
O fermuarını açabilir miyim peki 😃
İzin verir misin bune
Tabiiki de ama kucagin benimdir
Elbette senindir
İçindeki sevgiye aç kız çocuğu ile
Ölümüne köklenip becerilmeyi seven kadını
Tut getir kucağıma olur mu
Ama küçük bir isteğim var bunun için senden
Neyse yeter bu kadar öptüm.
Sorumu begenmeni istemiştim ama :(
Beğenir misin lütfen sorumu
Instagramin var mı? Oradan devam edelim
Evet var ama buradan yazarsam herkes görecek nasılsın vereceğim peki
.. nasıl*...
Fake vb bulmani istemem ama
Çünkü hesabıma daha 2-3 ay kadar önce açtım ve hiç fotoğraf yok koymayı da düşünmüyorum uzun süredir Bu siteyi kullanıyorum buraya da hiç Fotoğraf koymadım ilk başta bunu belirtmeme izin ver olur mu
Tamam o zaman bu kadar yeter erkeğim.
Dur bekle kaçma lütfen
Ben seni Kolay bulmadım lütfen kaçıp gitme hemen Dur bekle orada mısın
Noldu
Lütfen beğenir misin sorumu
Seni kaybetmek istemiyorum
Lütfen olur mu
Çıktın mi hemen :(
Hayatim Instagram olur dedim vermedin daha ne diyeyim
Tamam Instagram hesabını veriyorum Fakat bu yorumumu kaldır olur mu Instagram'da ekledikten sonra beni
Lütfen salıver sonra tamam mı
Bana yazabilir misin instagramdan
Harikasın
Neden öyle dedin şimdi 😀😃
Yazdim
Hem Fake hesapla geliyorsun hem de pat diye engelliyorsun. Ne geçti peki bunu yapınca eline? Zeka özürlü kuş beyinli bir ergenim ben demiş olmadın tabi...
Ne değişik bünyeler var lan şu xiktigimin sitesinde be
Hesabım kapandi
Nasıl yani?
Basbayağı sen görüşürüz dedin konuşmayı kapattim tam mesaj atacakken akış yenilenemedi yazdi uygulamadan ciktim
Fake hesap olunca uçurdular demekki.
Buradan konuşalım o zaman
Ne diyeyim başka
Direkt sil bence yorumumu falan boş ver hevesim kaçtı
Neden kaçtı?
Neden olduğunu bilmeden bana sormadan hemen zeka özürlüsü kuş beyinli bilmem ne dedin. Böyle biriyle bir daha önceki konuşma gibi bir konuşma geçer mi aramızda tekrar?
Evet dedim Çünkü hesabım fake'ti kapandığının aklıma gelmesini bekleyemezsin konuştuğun hevesini aldın kayboldun diye düşündüm bu şekilde düşünmem gayet normal defalarca sorumu beğen dedim beğenmedin hep kaçtın fake bir hesaptan bir şeyler yazdın sonra hesabın uçtu Ne dememi bekliyorsun Neyden korkuyorsun Neden kaçıyorsun Buradan konuşmak neden zor neden sorumu beğenmiyorsun
Neden
Gayet rahat