Moda & Stil Yazın bot giyilir mi? Kafkas01 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Kopamadığım bir alışkanlık olan bot giymek ve yaz kış siyah giymeyi bu yıl da devam ettiriyorum 👀 Giyilir Giyilmez Başka şey düşünürüm 👇 Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Kışın kışlık bot, yazın kışlık bot 😶 Yazın bot giyilir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. Ben giymem. 1 0 Yorumla
babysharkSmom Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Spor ayakkabıya bile zor tahammül ediyorum keşke hep terlikle gezsem😅 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,7b cevap paylaştı. çok var görüyorum ama yani insan yanar bence ben olsam gibi 1 0 Yorumla
PATRON79 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 98% +1 yıl sonradan görme bir özenti olduktan sonra botta giyilir çizmede kürkte! soran arkadaş alınmasın ben geneline yazıyorum. 0 1 Yorumla Kafkas01 +1 yıl Genel diyorsun ama benim sebebim o değil, tabi olanlar var :) Yorumla
Mericeyn10 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Giyilmez abi ya giyme nasıl giyior gerçekten hayret ediyorum. Kışın bile giymeyi sevmiyorum ben. Görüntü olarak güzel de rahat değil yaa 0 12 Yorumla Kafkas01 +1 yıl Alışkanlık dostum rahat ama Yorumla Kafkas01 +1 yıl Spor ayakkabı ile yürüyemiyorum yumuşak geliyor Yorumla Mericeyn10 +1 yıl Nasıl rahat yahu Allah Allah vay arkadaş. bide senin aksine kışın karda bile bot giymeyenler var 🤦🏼♂️ Yorumla Mericeyn10 +1 yıl Askere gittin mi Yorumla Mericeyn10 +1 yıl Spor ayakkabı ne güzel işte yumuşacık çok rahat Yorumla Kafkas01 +1 yıl Hayır gitmedim Yorumla Kafkas01 +1 yıl Maalesef rahat olmuyorum spor ayakkabı ile yumuşak olduğu için Yorumla Mericeyn10 +1 yıl Ben yazın ayakkabı bile giymiyorum çok nadir, hep Crocs 😅 Yorumla Mericeyn10 +1 yıl Askerde hiç sıkıntı çekmezsin o zaman sen bot konusunda yani 😀 Yorumla Kafkas01 +1 yıl Evet alışkınım zaten Yorumla Mericeyn10 +1 yıl Yazlık bot diye bieşy mi var btw Yorumla Kafkas01 +1 yıl Var diyorlar bilmiyorum nasıl bir şey Yorumla
MrSelim91 Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl Yazın bot giyilmez arkadaşlar deli misiniz? Ayağınızı mahvedersiniz sakın diyim. 1 2 Yorumla Kafkas01 +1 yıl Giyerim hep yaz kış fark etmiyor Yorumla MrSelim91 +1 yıl Bu sıcaklarda giyebiliyorsan helal olsun Yorumla
OCEAN1992 Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Tarla işi mi var çamurlu çamurlu ayy o sıcakta hiç çekilmez 1 1 Yorumla Kafkas01 +1 yıl Hayır normal gündelik yaşam Yorumla
Fatma911 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl İnsanın ayağını terletir ya giyilmez 1 1 Yorumla Kafkas01 +1 yıl Terletmiyor Yorumla
Sarışıngenc23 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Deliye sorsan o bile giyilmez der 1 1 Yorumla Kafkas01 +1 yıl Rahatım Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı. Lahmacun gibi olur o ayak 1 1 Yorumla Kafkas01 +1 yıl Yok gayet iyi Yorumla
Approved Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 93% +1 yıl Giymem hele bu sıcaklarda asla giymem 1 7 Yorumla Kafkas01 +1 yıl Alışkınım Yorumla Approved +1 yıl İlginç Yorumla Kafkas01 +1 yıl Profilin kadar değil Yorumla Approved +1 yıl 🤨 Yorumla Kafkas01 +1 yıl İlginç yani kötü denedim 🥱 Yorumla Kafkas01 +1 yıl *demedim Yorumla Approved +1 yıl Tamam Yorumla
StoneeCold Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ayak kokusu+mantar ayy çok kötü ya 1 7 Yorumla Kafkas01 +1 yıl Öyle bir şey yok bende Yorumla StoneeCold +1 yıl Şıpıdık terlik giyiyorum ayağım terliyor senin bildiğin göl olur Yorumla Kafkas01 +1 yıl Kendinden yola çıkma herkes aynı değil, mantık hatası aw tamamen 🥱 Yorumla StoneeCold +1 yıl Kendin yola çıkma ne beyaz spor ayakkabı giyiyorum yine sıcaktan ayağım yanıyor neyin kafası bu anlamadım Yorumla Kafkas01 +1 yıl Kendinde oluyor diye bende de oluyor sanıyorsun, asıl bu neyin kafası Yorumla StoneeCold +1 yıl Biyolojiden fizyolojiden haberin yok herhalde neyse uğraşmak istemiyorum Yorumla Kafkas01 +1 yıl Arkadaşım git işine alla sen, istisna ve farklılıktan haberin yok senin de Yorumla
özgürkahraman Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Başka şey düşünürüm 👇 1 1 Yorumla Kafkas01 +1 yıl Evet? Yorumla
DForVendetta Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl ayaklarına yazık kardeşim 1 1 Yorumla Kafkas01 +1 yıl Alışkınım ve başka bir şey giyemiyorum Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 805 cevap paylaştı. Ben bot giymeyi çok seviyorum ama giyinmez. 1 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Moda & Stil konusunda 755 cevap paylaştı. Giyilmez 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 5,3b cevap paylaştı. giyilmez 1 0 Yorumla
birvarmısbiryokmus64 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 44% +1 yıl yok ebesinin nikahı 1 17 Yorumla Kafkas01 +1 yıl Dini mi resmi mi Yorumla birvarmısbiryokmus64 +1 yıl cin Yorumla Kafkas01 +1 yıl Profilindeki mi Yorumla birvarmısbiryokmus64 +1 yıl he Yorumla Kafkas01 +1 yıl Okey Yorumla DEADLY_666 +1 yıl Resimde çarpmış gibisin 😂 Yorumla birvarmısbiryokmus64 +1 yıl sen kendi profilinden habersizsin sanırım sşfşwşgşwşg Yorumla birvarmısbiryokmus64 +1 yıl faceapp yapmıs ama güzel de olsa bari Yorumla DEADLY_666 +1 yıl Senin gibi çarpılmış gibi deglim ağzın yamuk 😂 Yorumla Kafkas01 +1 yıl Sakin olun hanımlar Yorumla hollyzsy +1 yıl ikiniz de gayet güzelsiniz ne bu birbirini aşağılama çabaları Yorumla Kafkas01 +1 yıl Evet gereksiz Yorumla birvarmısbiryokmus64 +1 yıl ne asagılaması ya dalga gecıyorum hanfendiyle Yorumla Kafkas01 +1 yıl Dalga aşağılama değil mi Yorumla birvarmısbiryokmus64 +1 yıl kime gore neye gore Yorumla Kafkas01 +1 yıl Dalga geçiyorum diyorsun aw Yorumla birvarmısbiryokmus64 +1 yıl of tamam kes Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Ben giymem.
Spor ayakkabıya bile zor tahammül ediyorum keşke hep terlikle gezsem😅
çok var görüyorum ama yani insan yanar bence ben olsam gibi
sonradan görme bir özenti olduktan sonra botta giyilir çizmede kürkte! soran arkadaş alınmasın ben geneline yazıyorum.
Genel diyorsun ama benim sebebim o değil, tabi olanlar var :)
Giyilmez abi ya giyme nasıl giyior gerçekten hayret ediyorum. Kışın bile giymeyi sevmiyorum ben. Görüntü olarak güzel de rahat değil yaa
Alışkanlık dostum rahat ama
Spor ayakkabı ile yürüyemiyorum yumuşak geliyor
Nasıl rahat yahu Allah Allah vay arkadaş. bide senin aksine kışın karda bile bot giymeyenler var 🤦🏼♂️
Askere gittin mi
Spor ayakkabı ne güzel işte yumuşacık çok rahat
Hayır gitmedim
Maalesef rahat olmuyorum spor ayakkabı ile yumuşak olduğu için
Ben yazın ayakkabı bile giymiyorum çok nadir, hep Crocs 😅
Askerde hiç sıkıntı çekmezsin o zaman sen bot konusunda yani 😀
Evet alışkınım zaten
Yazlık bot diye bieşy mi var btw
Var diyorlar bilmiyorum nasıl bir şey
Yazın bot giyilmez arkadaşlar deli misiniz? Ayağınızı mahvedersiniz sakın diyim.
Giyerim hep yaz kış fark etmiyor
Bu sıcaklarda giyebiliyorsan helal olsun
Tarla işi mi var çamurlu çamurlu ayy o sıcakta hiç çekilmez
Hayır normal gündelik yaşam
İnsanın ayağını terletir ya giyilmez
Terletmiyor
Deliye sorsan o bile giyilmez der
Rahatım
Lahmacun gibi olur o ayak
Yok gayet iyi
Giymem hele bu sıcaklarda asla giymem
Alışkınım
İlginç
Profilin kadar değil
🤨
İlginç yani kötü denedim 🥱
*demedim
Tamam
Ayak kokusu+mantar ayy çok kötü ya
Öyle bir şey yok bende
Şıpıdık terlik giyiyorum ayağım terliyor senin bildiğin göl olur
Kendinden yola çıkma herkes aynı değil, mantık hatası aw tamamen 🥱
Kendin yola çıkma ne beyaz spor ayakkabı giyiyorum yine sıcaktan ayağım yanıyor neyin kafası bu anlamadım
Kendinde oluyor diye bende de oluyor sanıyorsun, asıl bu neyin kafası
Biyolojiden fizyolojiden haberin yok herhalde neyse uğraşmak istemiyorum
Arkadaşım git işine alla sen, istisna ve farklılıktan haberin yok senin de
Başka şey düşünürüm 👇
Evet?
ayaklarına yazık kardeşim
Alışkınım ve başka bir şey giyemiyorum
Ben bot giymeyi çok seviyorum ama giyinmez.
Yağmurlu havada giyilir
Giyilmez
Giyilmez
giyilmez
Hayır
yok ebesinin nikahı
Dini mi resmi mi
cin
Profilindeki mi
he
Okey
Resimde çarpmış gibisin 😂