Moda & Stil Gardolanından eksik etmediğin giysiyi tahmin edeyim mi? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 34 Yapay Zekaya Sor Tahmin sorusu!Gardolanından eksik etmediğin giysiyi tahmin edeyim mi?#EdaModaStil 👠👗 Güncellemeler+1 yıl Gardolap* olacaktı. Belki de gardolap bile doğru değildir 🤣 gardırop diyen de var. Ay ne bileyim TDK mıyım Gardolanından eksik etmediğin giysiyi tahmin edeyim mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı. Olur edebilirsin tabi ki de 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Kot pantolon u Barış_LonelyForever +1 yıl Üstüm yok mu :D sdfsd Edameda06 +1 yıl Mavi tşört
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,7b cevap paylaştı. Doğrusu gardrop, gardolap da değil. Rusça'dan geçmiş bir sözcük (гардероб). Okunuşu da garderob. 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Moda & Stil konusunda 8,1b cevap paylaştı. Olur edacm 1 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Siyah dar bady Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Olabilir siyah severm Yorumla Edameda06 +1 yıl 👍🏻🌸 Yorumla
İzmirliPrenses00 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,3b cevap paylaştı. Gelsin tahminler 😬🫶 1 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Crop Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl O olamazsa dolap boş demek 😂 Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤣🤣 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yolla gelsin güzellik 🌺🌿 0 6 Yorumla Edameda06 +1 yıl Şifon gömlek 🌸 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Şifon gömlek mi 😂 aşk olsun şu an incindim hiç sevmem Yorumla Edameda06 +1 yıl Aa tüh 🤣 o zaman siyah etek şart sende Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Siyah elbide olur siyah badi , siyah etek onlar olur Yorumla Edameda06 +1 yıl Okey o zaman 😌🥰 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl ❤️🙋❤️🙋 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,3b cevap paylaştı. Et aşkım cicilerimi🤣😍 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤣 Beyaz tşört olmazsa olmazın IAmarPresterAen +1 yıl Evet Edacımmm Edameda06 +1 yıl 🤣🤣😘😘
AɴᴋᴀʀᴀBᴇʏᴇғᴇɴᴅɪꜱɪ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Haydi tahmin et bakalım sence hangi kıyafet 0 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Siyah eşofman Yorumla AɴᴋᴀʀᴀBᴇʏᴇғᴇɴᴅɪꜱɪ +1 yıl Evet eşofman olayını seviyorum özellikle kış aylarında fizik tedaviye giderken faydalı oluyor Yorumla
Kirginimcokk0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Hadi et bakalim 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Beyaz tşört Yorumla Kirginimcokk0 +1 yıl 😅 hayır siyah t shirt Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤣 Yorumla
3_FourLeafClover_2 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 588 cevap paylaştı. Olur 0 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Bralet Yorumla 3_FourLeafClover_2 +1 yıl Evet bralet ve crop 😊 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı. Et bakalım eda 0 11 Yorumla Edameda06 +1 yıl Siyah gömlek Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Hayatta giymem 😂 Yorumla Edameda06 +1 yıl Uydurma ya 😆 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Ciddiyim bak siyah gömlek hiç sevmem 🤔 Yorumla Edameda06 +1 yıl Siyah tşört o zaman Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Gömlek içine giymek için evet. Siyah sweat , siyah deri ceket eyvallah ama gömlek yok eda. Mafya olmadım henüz 😂 Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤣 Ne alaka mafya ile ya bence güzel spor model gömlekler. Siyah giymeyi sevdiğin için onu tahmin etmiştim. Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Gömlek hariç severim , siyahın köpeği olduğum doğru.Esmer olduğum için siyah gömlek boğuyor beni. Bir de keten gömlek giyerim siyah keten hoş olmuyor Yorumla Edameda06 +1 yıl Anladım krem rengi falan iyi olur ketende evet Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Krem , beyaz , açık mavi hatta füme 🤤 Yorumla Edameda06 +1 yıl Evet 👍🏻 Yorumla
Gercegimsanri Takip Et Master Yaş: 24 , eic 88% +1 yıl Olur tabiki 0 5 Yorumla Edameda06 +1 yıl Siyah elbise Yorumla Gercegimsanri +1 yıl 2 tane var evet😊 Yorumla Edameda06 +1 yıl Her zaman kurtarıcı 😄 Yorumla Gercegimsanri +1 yıl Kolaya da kaçmak lazım arada😄 Yorumla Edameda06 +1 yıl Tabisi 😆 Yorumla
BilgiBağımlısı Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 84% +1 yıl Evet et 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Kalem etek Yorumla BilgiBağımlısı +1 yıl Hiç sevmem😂 Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤣 Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 702 cevap paylaştı. Et bakalim😊 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Siyah oversize tşört Alaçatı_mavisi +1 yıl Siyah elbise de okeyleşelim😂 zira hic oversize giymiyorum🤭 Edameda06 +1 yıl Siyahı bilmişim 😆😆
TeteM3 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl et bakalım 0 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Siyah gömlek Yorumla
Tam4gunolmusdunn Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 93% +1 yıl Et bakalım 0 4 Yorumla Edameda06 +1 yıl Mavi gömlek Yorumla Tam4gunolmusdunn +1 yıl Nerden bildin cidden? Yorumla Edameda06 +1 yıl Tahmin Yorumla Tam4gunolmusdunn +1 yıl Tebrik ederim nerede yaşıyorum Yorumla
Afrodit429067 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Bekliyorum 0 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Kırmızı blüz Yorumla Afrodit429067 +1 yıl Hayır kırmızı etek Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Et abla 0 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Kanvas pantolon Yorumla KayipPsikopat_3 +1 yıl aynen :) Yorumla
khaixx Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Olur 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Beyaz tşört Yorumla khaixx +1 yıl Siyah tişört 😄 Yorumla Edameda06 +1 yıl 😬😆 Yorumla
Persefone Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Elbette 0 5 Yorumla Edameda06 +1 yıl Mini etek Yorumla Persefone +1 yıl Yanlış, 2. bir tahmin hakkı veriyorum Yorumla Edameda06 +1 yıl Crop Yorumla Persefone +1 yıl Bralet Yorumla Edameda06 +1 yıl 👍🏻 Yorumla
benmisK Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl ettt 0 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Jean ceket Yorumla benmisK +1 yıl yokya Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 38 , eic 86% +1 yıl Moda & Stil konusunda 792 cevap paylaştı. evet 0 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Kırmızı kazak Yorumla aysekaptan +1 yıl ince kazaksa doğru edacım Yorumla
Memurkiz Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Evey 0 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Yırtmaçlı bir etek mutlaka bulunur senin dolabında Yorumla Memurkiz +1 yıl 👍 Yorumla
luckystrikeold Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 68% +1 yıl Nasıl olcak bu iş 0 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Kot pantolon mutlaka bulunur sende Yorumla luckystrikeold +1 yıl Aaa eveeet. Nasıl bildin. Alkııııışşş 👏🏻👏🏻👏🏻 Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,3b cevap paylaştı. Et edacım 0 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Siyah tşört Yorumla Culdesac +1 yıl Doğru Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Olur edebilirsin tabi ki de
Kot pantolon
Üstüm yok mu :D sdfsd
Mavi tşört
Doğrusu gardrop, gardolap da değil. Rusça'dan geçmiş bir sözcük (гардероб). Okunuşu da garderob.
Olur edacm
Siyah dar bady
Olabilir siyah severm
👍🏻🌸
Gelsin tahminler 😬🫶
Crop
O olamazsa dolap boş demek 😂
🤣🤣
Yolla gelsin güzellik 🌺🌿
Şifon gömlek 🌸
Şifon gömlek mi 😂 aşk olsun şu an incindim hiç sevmem
Aa tüh 🤣 o zaman siyah etek şart sende
Siyah elbide olur siyah badi , siyah etek onlar olur
Okey o zaman 😌🥰
❤️🙋❤️🙋
Et aşkım cicilerimi🤣😍
🤣 Beyaz tşört olmazsa olmazın
Evet Edacımmm
🤣🤣😘😘
Haydi tahmin et bakalım sence hangi kıyafet
Siyah eşofman
Evet eşofman olayını seviyorum özellikle kış aylarında fizik tedaviye giderken faydalı oluyor
Hadi et bakalim
Beyaz tşört
😅 hayır siyah t shirt
🤣
Olur
Bralet
Evet bralet ve crop 😊
Et bakalım eda
Siyah gömlek
Hayatta giymem 😂
Uydurma ya 😆
Ciddiyim bak siyah gömlek hiç sevmem 🤔
Siyah tşört o zaman
Gömlek içine giymek için evet. Siyah sweat , siyah deri ceket eyvallah ama gömlek yok eda. Mafya olmadım henüz 😂
🤣 Ne alaka mafya ile ya bence güzel spor model gömlekler. Siyah giymeyi sevdiğin için onu tahmin etmiştim.
Gömlek hariç severim , siyahın köpeği olduğum doğru.
Esmer olduğum için siyah gömlek boğuyor beni.
Bir de keten gömlek giyerim siyah keten hoş olmuyor
Anladım krem rengi falan iyi olur ketende evet
Krem , beyaz , açık mavi hatta füme 🤤
Evet 👍🏻
Olur tabiki
Siyah elbise
2 tane var evet😊
Her zaman kurtarıcı 😄
Kolaya da kaçmak lazım arada😄
Tabisi 😆
Evet et
Kalem etek