Moda & Stil Zayıf biri için pantolon önerir misiniz? Furkan31HTY Takip Et Xper 5 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Nasıl bir şey yakışır bana?Pahalı bir şey aramıyorum 45 kiloyum Zayıf biri için pantolon önerir misiniz? Cevapla Pahalı Soruları Öneri Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
OverCross Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl O nasıl kilo? Boy kaç? Zayıfsan yakışan pantolon bulmak zor oluyor. Gerçi benim gibiysen de bu sefer pantolon olmuyor.. Biraz kilo al derim 1 7 Yorumla Furkan31HTY +1 yıl 169 Yorumla OverCross +1 yıl Kilon çok az dostum. Giydiğini yakıştırmak için biraz alman lazım. Ama itiraf edeyim böyle olacağıma senin kilonda olmayı isterdim Yorumla Furkan31HTY +1 yıl Herkes ne kadar zayıfsın diyor Yorumla OverCross +1 yıl İnsanlar maalesef çok acımasız olabiliyor bana da gittiğim kıyafet mağazasındaki kız çok şişmansınız mağazamızdaki hiçbir şey size olmaz dedi herkesin içinde. Uçak bileti satmadılar hatta Yorumla Furkan31HTY +1 yıl Yok artık... daha neler spor yapıyorum alacam kilo inşAllah Yorumla OverCross +1 yıl Alırsın dostum sıkıntı yapma. Ama benim gibi yiyip içip yatıp yağlanma. Kas ve hacim Yorumla Furkan31HTY +1 yıl Yaglanmam lazım biraz Yorumla
ZABAHAGADAR58 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Boyun kaç? 0 4 Yorumla Furkan31HTY +1 yıl 169 Yorumla ZABAHAGADAR58 +1 yıl Brom özelden mesaj at elimden geldiğince yardımcı olurum sana kilo alma konusunda Yorumla Furkan31HTY +1 yıl Peki Yorumla Furkan31HTY +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
O nasıl kilo? Boy kaç? Zayıfsan yakışan pantolon bulmak zor oluyor. Gerçi benim gibiysen de bu sefer pantolon olmuyor.. Biraz kilo al derim
169
Kilon çok az dostum. Giydiğini yakıştırmak için biraz alman lazım. Ama itiraf edeyim böyle olacağıma senin kilonda olmayı isterdim
Herkes ne kadar zayıfsın diyor
İnsanlar maalesef çok acımasız olabiliyor bana da gittiğim kıyafet mağazasındaki kız çok şişmansınız mağazamızdaki hiçbir şey size olmaz dedi herkesin içinde. Uçak bileti satmadılar hatta
Yok artık... daha neler spor yapıyorum alacam kilo inşAllah
Alırsın dostum sıkıntı yapma. Ama benim gibi yiyip içip yatıp yağlanma. Kas ve hacim
Yaglanmam lazım biraz
Kargo pantolon
Boyun kaç?
169
Brom özelden mesaj at elimden geldiğince yardımcı olurum sana kilo alma konusunda
Peki
Teşekkürler