blog.busenebumoda.com/.../...595527_5yAHElZX_c.jpg
media-cache-ak0.pinimg.com/.../...616dcc14bc33.jpg
Kızıl böyle :
media-cache-ak0.pinimg.com/.../...d7f3960ccced.jpg
Tenin çok esmer değilse kızıl ya da lacivert olabilir. Gerçi bakır rengide ne gider sana :D kendi fotoğrafını koy ona göre yorum yapalım arkadaşım
o g*t olsa koyardık herhalde adfasdfsdfasdf
Özelden at çok mu zor? :D Kasmayın bu kadar kendinizi yaa
yahu benim sorum esmere yakışacak renkler fikir alayım yeter yani sasfsdfasfasdf her türlü peruk deniycem önce zaten direkt boyatmam gül gibi saçımı ama üç renk arasında kaldım en azından iki renk arasında kalsam o bile yeter dasfasdfasdfasf
Canım bakır rengi ve koyu kızılı düşün, yakışır antakyalıya :) İskenderunlu sözü dinle :D
koyu kızıl çok yakışır. saçlarını küt ya da omuzlarında kestirebilirsin.
aha da beklediğim yorum. dimi dimi ben de en çok lacivert ve kızıl arasında kaldım. omuzda küt ya da önler omuzda arka kısa kestiricem uzun saçta kızıla bakamam hem yüzüm yuvarlak kısa saç daha çok yakışıyormuşmuş asadfasdfasdf
güzelim bence koyu kızıl çok yakışacak. eğer saçların uzun ise göğüs hizasında saçlar da çok şık durur
sağolasın
Cevap
8Cevap
böyle olucaksa kızıl yaptır :3
https://i.hizliresim.com/XYQE4R.jpg
6565463654136 tane ameliyat olsam bir rihanna olamam o kadın değil yani bir bayan olarak kabul etmek lazım kadın şirk koşmuş taş olmuş
img23.imageshack.us/.../...o962934415108523135.jpg Böyle Olursa Saçların Güzel Olur Tenine Göre
ben diyorum lacivert mi yeşil mi kızıl mı siz diyosunuz kumral :(
bir de linki atabilseymişsin... önce 3 yaşındaki çocuklara tecavüz edenler yargılansın kimse benim tercihlerimi yargılayamaz özellikle bedenimle ilgili. türkiyede tonlarca pembe saçlı açık yeşil saçlı kız var sonuçta. insanların ön yargıları beni ilgilendirmez. maksat yakışıp yakışmaması gerisi boş.
Kimsenin Beğenip Beğenmemesi İlgilendirmiyorsa Kendin Karar Ver Nasıl Olsa İlgilendirmiyor Kimse Seni :D
beğenip beğenmemesi demedim ön yargıları dedim farkettiysen.
Ben bir kandını doğal hali ile isterim doğal olsun yok turuncu mavi sarı eflatun bırak uğraşma allah en güzel şekilde yaratmış bırak öyle kalsın.
esmer saçına b*k sürse yakışır bacım sıkıntı yapma ;)
bana yorum lazım yorum haftaya boyatıcam çünkü :D
uçuk yapma karamel yap olmaz mı teninle uyuşur
yok ya uçuk ya asla komple boyatıcaksam farklı bir şeyler olmalı yoksa kendi saç rengim sade renklere göre gayet güzel
koyu mavi süper o zaman
sen en iyisini bilirsin :)
ya at resmını kı yorum yapalım
ben buraya bir fotoğraf atsam kırk bin tane yorum gelecek maksat görüş almak ama millet kaşıma gözüme takıcak ne gerek var uğraşmaya bana kalırsa
Kızıl
kızıl favorim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar