Pek çok kız ve kadın giyiyor. Çocuklara kadar inmiş durumda. Hâlâ yorumlar da başkaları için giyinildiğini, baktıklarında şikayet etmemen gerektiğini ve ahlaksız olduğunu yazanlar var. Çocuklar da mı ahlaksız? Şu kafa yapınızı değiştirin biraz.
İlk olarak crop denilen giysi herkese yakışmıyor, zayıf kişiler için daha uygun gibi.
Croplar son dönemde farklı noktaya evrildi yani gayet naif, düzgün olanları varken sütyenle ayırt edilemeyecek hale gelinen modelleri var, yani ciddi ciddi sütyen mi yoksa giysi mi kesinlikle belli olmuyor o yüzden de bu nasıl giyimdir diye bakanlar oluyordur elbet.
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ben bakmıyorum desem yalan olur ama kötü davrandığımı söyleyemem çünkü öyle bir yakınlaşmam olmadı onlarla zaten aklımdan zorum mu var öyle davranayım. Yalnız öyle davranan varsa bu kızların terslemesi yüzünden olabilir. Tabii burada erkeğin de tavrı önemli yani bakışı. Sapık gibi bakıyorsa erkek de hatalıdır burada.
Ben yakışana da bakarım yakışmayana da. Burada bu ucuz yok bu kesin elit gibi ön yargılı davranmak kişinin kendi çevresini de belirliyor biraz. Muhafazakar bir mahallede büyüyen bir insanla apartman site kültürü arasında çok fark vardır.
Dün bir kız indi otobüsten. Sürekli eli gøtünde, zaten zor olan taytını yukarı doğru çektiriyor. Bizim türkler ne kadar dar ve açık giyinirsek, o kadar güzel oluruz zannediyoruz. Üstü dar sütyen, altı dar tayt ve devamlı eşi gøtunde, bir hava bir hava. Midem bulandı. Baktım acaba müşteri avına falan mı çıkmış... Başka kız crop gitmiş normal göbek birax açık, normal geziyor yani. Hemde şeker duruyor abartı bir açıklık olmadığı için... Yani bütün crop giyenlere kötü gözle bakılmaz. Hem bakan göze suç bulmayın hep. Birde giyimden giyime, yürüyüşten yürüyüşe fark var. Hep bakanda değil suç. Bazen sadece ne iş yaptığını anlamak için bakıyor insan hani
Açmışsın bakıyor işte bunu anlaman niye zor. Her dişi güzel olmak sevilmek ilgi ister kadının doğası böyle işte sonrada niye baktı. Dikkat çekmek istemiyorsan giymezsin.
kendine yakıştırdığınız sürece, aynaya baktığınızda kendinizi beğendiğiniz sürece, o özgüvenle istediğinizi giyebilirsiniz. kimsenin ne düşündüğü umrunuzda olmasın, hayat sizin hayatınız, vücut sizin vücudunuz. mutlu olmayı her zaman bilin ^^
Konu ile resim arasında galaksiler arası bir fark var. Konu crop giyen kızlar, resim crop nasıl giyilmez ve gitmemesi gereken kızlar diye ikiye ayrılmış..
Bazı kızlar diğer kızlar giyiyo diye özendiinden giyer, bazıları moda diye, bazıları da pick me olduğu için erkeklerin gözleri oraya kaysın istediğinden giyer.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Göbek açmanin mantığını birisi bana söylesin lütfen
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
yolumu değiştirir karşı kaldırıma felan geçerim fotodaki gibi birini görsem