Ha bide gidenler varsa bana bılgi verebilirlermi?
Kaç seyansta güzelce bronzlaşılıyo,hemen bronzluk geçiyormu ,kalıcı olabiliyormu?
Kaç seyansta güzelce bronzlaşılıyo,hemen bronzluk geçiyormu ,kalıcı olabiliyormu?
Fiyatlar dk bası olarak uyguanır, 1 dk 2TL-3TL arası degisiyor.İlk seferde beyaz tenliysen en fazla 8dk kalmanı oneririm (15 dk kaldıgımda sırtımda kırbaclanmıs gibi alerjik izler cıkmıstı) 2.seansda da 10dk dan fazla kalmamalısın, 3.ve sonrakilerde 10-15dk gibi surelerde kalıp, cıkıp 5dk mola verdikten sonra tekrar 10-15dk gibi sure durabilirsin.Kabin seklinde olanları tercih etmeni oneririm ve gittigin yer guvenilir, mumkunse tanıdıgın bir yer olsun cunku, kamera vs. olayları olabiliyor.Kolay bronzlasmak icin krem veriyorlar fakat ben cikolata yagını oneriyorum + cıktıktan sonra dus almamalısın.Birde, bende asırı cil yapıyor bu yuzden yuzume koruyucu suruyorum
Simdi birincisi hicde Saglikli olmayan bir yolu secmisin.
Ama Cevap veriyim
Solaryumda bulunan Makinalara bagli normalde 8 ile 15 dakika girdinmi yetiyor ama Makinasina
bagli ucuz makina ise 30 dakika olmadi 60 dakika girmen gerekiyor .
5 kere gitsen bronz olursun bide Solarumdan cikdiginsa Vücut kremi var onu sürüyorsun
hizlandiriyor Bronzlasmani.
Isde böyle
Git bir plaja veya otelin havuzuna güneşlen yaz ayının ortasındayız neden solaryuma ihtiyacın var.
Benim ablam gidiyodu dk hesabı para alıyolar ama vücudunun yerine görede değişiyor dekolte solaryum daha ucuz vücut solaryum biraz daha pahalı ama gerek yok bence çok pahalı çünkü dksı 1 tl falan
O da doğru
Cevap
6Cevap
solaryum diyince aklıma hep son durak 2 filimindeki solaryum sahnesi geliyor ya
korkunç bişey
bence çok tehlikeli bir alet. girme daha iyi
dogal olmak en güzeli
canım bronzlaşıp napacaksın be :) illede bronzlaşmak istiyosan git denizde güneşlen 1 saat bak nasıl bronzlaşıosun
Doğal bronzlaşmak daha iyidir. GErek varmı kış ortası çakma esmerlige.
Hep söylerim esmerler nekadar cekicisiniz sizler...kızlar bile size ozeniyor
bağdat caddesinde falan 15 dakikası 20 tl civarı
Fabrika cikisi esmerim:)
Inan hic bilmiyorum.
yanlarda hafif parça boya var :)
dakikası 1 tl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar