Doğum günüm de saçımı 350 liraya boyatmıştım. Hatırladınız mı?
Saat aldım. Sizce nasıl?
https://hizliresim.com/ozDZXq
Saat aldım. Sizce nasıl?
https://hizliresim.com/ozDZXq
keske bu fotografin sahibi senin bu yaptigini gorse cok dalga gecer saatin sadece yani gozukuyor bir daha fotoğraflarini caldigin kiza soyle de saatinin tam gozuktugu fotografini ceksin. sakin benim bu diye zirvalama link atarim rezil ederim seni dua et yapmiyorum :)
tabi soyleyebilicegini sanmiyorum :) umarim bu cumlemi de anlayabilirsin ozguvensiz yavrucak
eger benim bu diye yalana devam ederse aticam kuzu :D kendim soru basligi acip bu sorularini da screenshot yapmistim bunu da yapiyorum yoneticilere de soyledim kapatirlar hesabini :D
gizli kullanici olsa bile yoneticiler goruyor onun hesabini simdi nasilsa gizliyim diye rahatlamasin dun adima burada acilan 4 tane hesabi kapattirdim :d
hobaaaaaaaaaaaa
www.kizlarsoruyor.com/.../q2032564-dogum-gunumde-350-lira-verdim-saclarimi-boyattim-sizce-saclarim
Hayır da maddiyatı niye gözümüze sokma derdindesin?
O kaç para peki😁😁
900 aldım. Bir sen sordun. Herkes dalga geçmiş. Sağol. :)
Müsrif seni😂😂😂
Cevap
83Cevap
350 tl nin 250 tl si benim arabanın benzinini fuller +100 tl ye de o benzinle gideceğim yerde keyfimi yapar yer, içer gezerim ama senin kadar salak birini tanımıyorum bir saça 350 tl vermek.
@erkeksihayvan gayet iyi demiş..
bir de derler ki; mallık parayla değil.. buyur işte bildiğin parayla.
Saçlarınla uyumlu bir renk seçmişsin. Fakat tarz olarak retro bir görünümü var. Bence olmamış. Daha kadınsı ve basit bir saat almalıydın. Bu nedenle, kolunda çok dikkat çekince "saatin kaç para" sorularına maruz kalabilirsin.
Paran olur harcarsın istersen yatlar katlar alırsın istersen 1000 tlye saçını boyatırsın ama gidipte bu sitede veya başka yerde sahip olduklarınla hava atmaya çalışmak tamamiyle görgüsüzlükten başka bişey değil. Git paranla alamayacağın şeylere sahip olmaya çalış emin ol daha çok takdir toplarsın
Saç rengin açılmış senin :) Çok güzel olmuş. Saatini tam göremesem de güzele benziyor.
Teşekkürler
bir de derler ki; mallık parayla değil.. buyur işte bildiğin parayla.
:))
👏👏👏👏👏👏👏
Haklısın bu facebook fake lerine benziyo ya
@İmera bunlarla derken? anlamadım
@İmera anladım o zaman şükürler olsun ki instagram kullanmıyorum.
saatine bayıldım nazar değmesin ama 350 tl çok ya 20 tl vereydin ben sana ciddi boyardım o saçı giden paraya acıdım...
Doğum günüm de saçımı 350 liraya boyatmıştım. Hatırladınız mı? > İlk şu hava atma tarzını geçersen sevinirim.
Hoş bir saat.
350 saç desek saat te 150 sen dahil hepinize 700 veriyim uyarmı?
Benim anlamadigim saati soruyon ama saatten cok ustunu basini cekmissin * kezosu
Kızım sen nasıl bir görgüsüz ruh hastası manyak bir şeysin başlığa bak ya :SDASD off güldürdün ya gülmekten yazamayacağım ya of :ASDas görmemiş ya
Umarım 350 liralık saça para verirken 300 liralık swatch değildir o
bu soruyu ücüncü kez sorulusu sen daha once sormamışmıydın kızım Kazık Yemişsin işte daha ne dememizi bekliyon 350 tl ye Sacmı boyatılır Millet Senelik ailece Kuaför berber masrafı l*n o lalee :))
saati tam göremediğimden bir şey diyemiyorum ama rengi güzel
Mal mısın Malatyalı mısın diyecem malatyalı arkadaslara ayıp olur
kısaca malsın diyim
Fakirler ölsün porshce den selamlar diyen gerizekalı geldi aklıma :D
3. Sorunu merak ediyorum :D
350 liraya saçını boyatan saatli kişimi diyecen :D
Knka saati boşverde 350 tl çok ya:) 30 tl si boya olsa 320 tl işçilik çok fazla:) gelelim saate... Fena değil güle güle kullan :))
bidasinda da a m i nin kilini paylast kiz tam olsun ya da kicina kac giren cikan oldu onuda paylas
Gizli Kullanici hasta oldum yorumuna
Ayakta alkışladım şu an saygıdan hala ayaktayım.. :D
eyvallah taminakoyum kardesim dogruyu dedim ama
ahahahah kalbim sıkısti gulmekten :D
kesinlikle doğru dedin zaten :)
Saçını 350 tlye boyatıyorsan iç çamaşırlarına verdiğin parayı düşünmek istemiyorum.
Ama aradığım sevgili modelisin
350 lira saç boyası çok fiyat!! Saati beğenmedim.. Ağır görüntü ve hiç kadınsı saat değil!! Hiç hiç güzel durmuyor..
Dudaklarına da 350liraya estekik yaptır beynimi aldırdım nasıl diye sor olurmu?
Arkadas sadece kendinde para var saniyor:)))
https://hizliresim.com/Z1bV43
Sizin gibi tipleri iyi bilirim Ben sanal alem oyuncuları. Aclıktan nefesiniz kokar Google dan buldugunuz baskasının resımlerı atrak burada ego tatmın edersınız siz varya siz allah yardımcınız olsun
Böyle saçma sapan sorular sorup fenomen olmaya çalışmak berbat.. gerisi için birşey diyemeyeceğim
Su saateine benziyor...
kızım bu tarafa çevirsene görünmüyo ki?
Eh be kuzum evlenince ev nasıl geçindiriceksin sen ayrıca fotoğraftaki sen olamazsın yeme bizi burada
Fena değil. Tatmin olun boyle. Ne aliyorsa, ne yapiyorsa ks ile paylasiyor maşallah. Ne issizsiniz lan.
siz ne iş yaparsınız
Şu gizli kullanıcıların kendi fotoğraflarını koyup soru sormalarına bitiyorum ya
Baba parası mı yiyorsun yoksa birden fazla erkeğin parasını mı?
sana bişi dicem ama kızmada burada gösteriş yapıon sanarım ya da ego tatmini yapıosun cok güzel bir kız değilsin baslakarının seyiyle hava yapıon heralde:)
Saatinin yan tarafı gözüküyor tam göremeden bişey diyemicem
kezbanos vakasıı başımıza daşş yagacakk daşşşşşş :)
zencci saat satıcısı gibisin panpa.. zenciyi de bulursun yakında...
burada yazan kiskanclara bakma sen sacinda gayet hoş saatin de hos gorunuyo yakismis :)
Onu bunu bilmemde saçını 350 TL'ye boyattıysan üzerine soğuk bir su iç derim.
Saatin iyiymiş saçnn rengi fiyatı fazla ama değmiş güzel olmş :)
İnanamıyorum ya :O ! Sen 350 liraya saçını mı boyattın !
Hahahahaha :D
İşlerin yolunda gidiyor demek ki bide zengin müşterilerin varsa yakında arabanın resmini de atarsın
Saatten cok iyi anlarim ama saat arka planda kalmis canim ;)
Saat sol kola takılır diye biliyorum :)
Ve saate bir yorum yapamayacağım detaylı bir şekilde görünmyo çünkü
Sen nasıl bir Ezik sin la :)
Ben fakir değilim. Maybeline diyen aç senmisin yoksa
Gözünü seveyim bu foto efektlerini aklına getirenin.
hatirladim ama keske saati atsaydinda baksaydik demi?
Mallık Parayla olsa gider Satım Alırım Demişsin Ve Yapmışsın Gizliyizde :)
Saate tamam derim bir nebzede saçlara 350 TL çok lan.
Bugün burayi görgüsüzler basmış.
Ben zenginim sesim çıkıyor mu :D
Herşeyi anladımda saçını 350 liraya boyattığını bı sorudada söyleme gereğini neden duydun ki?
Saat sadece aksesuar asıl güzellik sensin ama aptal sarışınsın
Saatin pek pahalı gibi durmuyor, iki saatlik anlaşalım diyorum ben.
Sana bak güzel kardeşim diye başlayan inci sözlük entrisini armağan ediyorum. :D
Saatin cok dikkatimi çekmedi ama sen ve saçların güzel beğendim.
Bileydim beleş boyardim sana one öyle 350 TL ananın bir lafı var parayı gören şaşırır
Olmadiki boyle ne var ne yok uzerinde koy resimleri yorumlayalim
Dünyanın en. guzeli ol. kibirli olduktan sonra
En cirkin mahluksun...
Kolundaki saati bilmem ama saatin 100 Dolar herhalde :)
Seni hatırladım seni bulacam olm... Saatinide bulacam :)
Bende bin lira yemege verdim gecende. ama. soyluyormuyum görgüsüz
doğum günümde gelmiş sarışın kızın saatine bakıom. vayy bee
Saat ile saçı toplarsak ikisi de etmez o kadar :)
Saç boylarında saati hediye mi veriyorlar.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar