Moda & Stil Eşinizin veya gelecekteki eşinizin giyim tarzı nasıl olmalı sizce? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Eşinizin veya gelecekteki eşinizin giyim tarzı nasıl olmalı sizce? Şunu bun giysin diye kısıtlama yapar mısınız? Güncellemeler+1 yıl Çok görüş geldi ya. Süper soru yapalım lütfen Eşinizin veya gelecekteki eşinizin giyim tarzı nasıl olmalı sizce? Cevapla Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
baristokrat Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl İstediginş giysin, baktı yetmiyor Benim over size tişörtleri, sweatlerimi alsın giysin tarzı benim gibi olabilir :) 2 10 Yorumla Soran +1 yıl 😅. Elbise dediniz pantolon giydi tepkiniz ne olur Yorumla baristokrat +1 yıl Yakışmış hayatım deri Yorumla Soran +1 yıl 😅 kızmaz mısınız Yorumla baristokrat +1 yıl Hayır kızmam benim sevgilime her şey yakışır Yorumla Soran +1 yıl Vayy be Yorumla baristokrat +1 yıl Bizde böyle Yorumla Soran +1 yıl Ne güzel Yorumla baristokrat +1 yıl Evet teşekkür ederim Yorumla Soran +1 yıl Ben teşekkür ederim Yorumla baristokrat +1 yıl 🙏 . Yorumla
sozgic Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 103% +1 yıl Ne sevgilim ne eşim giyim tarzına karışmam çünkü o bir birey en iyi kendisi bilir 0 9 Yorumla Soran +1 yıl ☺️ hoş. Yorumla sozgic +1 yıl Olması gereken bu Yorumla sozgic +1 yıl Karışsam morali bozulacak gerilecek üzülecek gerek yok çünkü benim için güzel giyniyor Yorumla Soran +1 yıl 😊 güzel düşünce Yorumla sozgic +1 yıl Teşekkür ederim ♥️ Yorumla sozgic +1 yıl Senin için de uygunsa tanışmaya nedersin Yorumla Soran +1 yıl Yok sağolun. İyi günler Yorumla sozgic +1 yıl İyi günler hoşçakalın Yorumla Soran +1 yıl Sizde Yorumla
Jn_kaan Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 425 cevap paylaştı. Tesettürlü olmalı bilekten far etek giymeli ve topuklu ayakkabı 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Pantolon giyse? Yorumla Jn_kaan +1 yıl Olabilir tabiki bakımlı olsun Yorumla Soran +1 yıl 🤔 anladım. Yorumla Jn_kaan +1 yıl Tesettürlü de dar seviyorum ben Yorumla Soran +1 yıl Sende 😅 Yorumla Jn_kaan +1 yıl Ne olduki yakışıyor bazılarında Yorumla Soran +1 yıl Vücut hatlarını belli etmesin pek Yorumla Jn_kaan +1 yıl Haşır olmaz tabiki bana özel olmalı Yorumla Soran +1 yıl Dışarıda ama Yorumla Jn_kaan +1 yıl Dar olsun ama üzerinde uzun birsey olsun Yorumla Soran +1 yıl Düşünceleriniz için teşekkür ederim Yorumla Jn_kaan +1 yıl Rica ederim bende teşekkür ediyorum sorun icin Yorumla Soran +1 yıl Rica ederim Yorumla Jn_kaan +1 yıl 💞💞💞 Yorumla
Yujiİtadori Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 102% +1 yıl Efendice giysin dekolte istemem mini istemem 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Tersini yapsa? Yorumla Yujiİtadori +1 yıl Tersini yapan biriyle sevgili olmam ki Yorumla Soran +1 yıl Yani elbise giy dediniz pantolon giydi diye düşünün Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Güzel olmalı 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl giyinmeli açık kapalı vs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok açık olmamalı Yorumla Soran +1 yıl Diyelim ki siz elbise giyin dediniz o pantolon vs giydi tepkiniz ne olur? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çocukmu bu ne giyicegine karisicam Yorumla Soran +1 yıl Farz et Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olmaz Yorumla Soran +1 yıl Tamam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ☺️☺️ Yorumla
Tanıdıkbiri24 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Tesettür 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Pantolon tunik mi elbise mi Yorumla Tanıdıkbiri24 +1 yıl Bence elbise ya yazın o rahat olur Yorumla Soran +1 yıl Kapalılık açısından Yorumla Tanıdıkbiri24 +1 yıl İkiside kapalının giyebilice seyler ama pantolon da giyebilir bunlar olur Yorumla Soran +1 yıl Kızmaz mısınız Yorumla Tanıdıkbiri24 +1 yıl Hayır pantalona neden kızayım Yorumla Soran +1 yıl Bilmem olur ya Yorumla Tanıdıkbiri24 +1 yıl Senin var bi sıkıntın belli mesaj at istersen Yorumla Soran +1 yıl Yok aklıma geldi ya eşim karışırsa diye 😅 Yorumla Tanıdıkbiri24 +1 yıl Karışmaz pantalonuna merak etme ama üste karışabilir😅 Yorumla Soran +1 yıl Üste niye karışsın Yorumla Tanıdıkbiri24 +1 yıl Bazı tunikler iç belli ediyo göğüs belli ediyo dar oluyo ince oluyo vs vs bunlara karışır Yorumla Soran +1 yıl Omu giymem Yorumla Tanıdıkbiri24 +1 yıl Bencede giyilme twork resi gibi olursun😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
İstediginş giysin, baktı yetmiyor Benim over size tişörtleri, sweatlerimi alsın giysin tarzı benim gibi olabilir :)
😅. Elbise dediniz pantolon giydi tepkiniz ne olur
Yakışmış hayatım deri
😅 kızmaz mısınız
Hayır kızmam benim sevgilime her şey yakışır
Vayy be
Bizde böyle
Ne güzel
Evet teşekkür ederim
Ben teşekkür ederim
🙏 .
Ne sevgilim ne eşim giyim tarzına karışmam çünkü o bir birey en iyi kendisi bilir
☺️ hoş.
Olması gereken bu
Karışsam morali bozulacak gerilecek üzülecek gerek yok çünkü benim için güzel giyniyor
😊 güzel düşünce
Teşekkür ederim ♥️
Senin için de uygunsa tanışmaya nedersin
Yok sağolun. İyi günler
İyi günler hoşçakalın
Sizde
Tesettürlü olmalı bilekten far etek giymeli ve topuklu ayakkabı
Pantolon giyse?
Olabilir tabiki bakımlı olsun
🤔 anladım.
Tesettürlü de dar seviyorum ben
Sende 😅
Ne olduki yakışıyor bazılarında
Vücut hatlarını belli etmesin pek
Haşır olmaz tabiki bana özel olmalı
Dışarıda ama
Dar olsun ama üzerinde uzun birsey olsun
Düşünceleriniz için teşekkür ederim
Rica ederim bende teşekkür ediyorum sorun icin
Rica ederim
💞💞💞
Efendice giysin dekolte istemem mini istemem
Tersini yapsa?
Tersini yapan biriyle sevgili olmam ki
Yani elbise giy dediniz pantolon giydi diye düşünün
Açık olsun istyorum mini etek crop gibi
Mendine yakışanı
Güzel olmalı
Nasıl giyinmeli açık kapalı vs
Çok açık olmamalı
Diyelim ki siz elbise giyin dediniz o pantolon vs giydi tepkiniz ne olur?
Çocukmu bu ne giyicegine karisicam
Farz et
Olmaz
Tamam
☺️☺️
kendi bilir
Tesettür
Pantolon tunik mi elbise mi
Bence elbise ya yazın o rahat olur
Kapalılık açısından
İkiside kapalının giyebilice seyler ama pantolon da giyebilir bunlar olur
Kızmaz mısınız
Hayır pantalona neden kızayım
Bilmem olur ya
Senin var bi sıkıntın belli mesaj at istersen
Yok aklıma geldi ya eşim karışırsa diye 😅
Karışmaz pantalonuna merak etme ama üste karışabilir😅
Üste niye karışsın
Bazı tunikler iç belli ediyo göğüs belli ediyo dar oluyo ince oluyo vs vs bunlara karışır
Omu giymem
Bencede giyilme twork resi gibi olursun😂