bu etekden bende var ama üstüne bu şekilde ince bir crop giyince göğüslerimden dolayı çok kötü duruyor bu yüzden beyaz bir kısa kollu crop giyicem 1.50 boyundayım sizce nasıl bir ayakkabı giyebilirim
İnsanları elestiriyosun ama Allah'a ibadet bile etmeyen birisin etseydin eleştiri yapmazdın bu kadar. Benim eksiğim giysim makyajım olabilir. Sen kalben çok eksik bir yapısn.
bir kadına bu tarz şeyler diyemezsin sen kimsin ki bir kadına shop veya boyu konusunda laf yapabiliosun kendini bilmez hadsiz birisin bence boş boş konuşup şaf soktuğunu sana bi insansın boş beleş erkek tiplemesi
canım ister kitap okurum ister okumamam kıyafet de alırım canım bunu yapmak istemiş yapıyorum istersem okurum bunu bana söylicek en son kişisin laf bulamadın tabi başka şeylerden laf sokuyorsun
Gereksiz ve boş konuştugun için dedim tabi sen bunu menfi olarak göreceksin ama müspet oldugunu anlamayacaksın, arkadaşın tırışka ile bu kelimeleri googleda araştıracaksınız şimdi hazneniz zayıf ve yetersiz oldugundan, iyi günler :))
beni görmedin bile hem şişman olsam bile bu seni ne alakadar eder ki ve istedimi giyerim sadace göğüslerimden rahatsızım çünkü ne giyersem giyim direk çok göze batıyor anlar mısım bilmem
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Bence beyaz topuklu ayakkabı giyebilirsiniz ya da siyah da olabilir. yad belki de spor converse modellerine bakabilirsiniz
Beyaz crop spor tarzdaysa beyaz spor ayakkabı giy
Etek linkini alalım bir de lütfen 😌
xkdkd
ayy link gitmio
ty. gl/5h4z24s2t5
https://
şu ikisini birleştir aşkım benim eteğim yüksek bel belki önerilerinde vardır
Buldum bebek teşekkür ederim
Çok spor bir kombin siyah converse bile giyebilirsin eğer tarzın değilse bileğe sarılan sandaletler vs oluyor ya o da olır
topuklu terliğim var şefaf bantlı omu giysem güzel durur mu ki acaba
O da olur
Siyah bantlı ince topuklu ayakkabi canlandı gözümde sık olur
1.50 boyundasın ama özgüven sanki 1.75 erkeklerimizi tebrik ediyorum buradan👍🏻
özgüvensiz mi diyosun bana bilmiyorum farkında mısın ama büyük göslü oldum için crop giyince çok göze batıyor ve bu bakışlar beni çok rahatsız edio
Etrafta o kadar abaza var ki senin gibi 1.50 boyunda yerden bitme bile nasıl kıyafetlere bakıyor bundan bahsediyorum ben.
hee pardon yanlış anladım
Niye bir kadının öz güveni seni rahatsız etti ve neden boyu kısa diye yerden bitme diyorsun hadsiz dangalak
@senaguelx tamam süslüman hanım.
İnsanları elestiriyosun ama Allah'a ibadet bile etmeyen birisin etseydin eleştiri yapmazdın bu kadar. Benim eksiğim giysim makyajım olabilir. Sen kalben çok eksik bir yapısn.
@senaguelx takma aşkım böyle insanları hep laf yaparlar
Takmıyorum ki varoş çünkü
Şopla gözlerini büyüten kişinin bunu bana demesi ironi gibi geliyor ciddiye alınacak biri değilsin emin ol :))
aynen aynen kesin shop🫡 😂😂
Herkes alıyor senin gibi bir varoş ve varoşlar almasa da olr
@senaguelx Yorumumun altından kaybol, tırışka seni.
bir kadına bu tarz şeyler diyemezsin sen kimsin ki bir kadına shop veya boyu konusunda laf yapabiliosun kendini bilmez hadsiz birisin bence boş boş konuşup şaf soktuğunu sana bi insansın boş beleş erkek tiplemesi
Böyle kıyafetler almak yerine bi kitap alıp okumalısın 👍🏻
canım ister kitap okurum ister okumamam kıyafet de alırım canım bunu yapmak istemiş yapıyorum istersem okurum bunu bana söylicek en son kişisin laf bulamadın tabi başka şeylerden laf sokuyorsun
Tırışka ne la canım 😂😂 ayyy Allah'ım ayyyy 😂😂
Gereksiz ve boş konuştugun için dedim tabi sen bunu menfi olarak göreceksin ama müspet oldugunu anlamayacaksın, arkadaşın tırışka ile bu kelimeleri googleda araştıracaksınız şimdi hazneniz zayıf ve yetersiz oldugundan, iyi günler :))
Topuklu terlik giyebilirsin
şefaf topuklu terliğimsi bir ayakkabım var güzel olur mu ki
olur çok güzel olur
böyle vücudun yok ki snein
nerden biliosum ki bu kadının hatlarından daha çok belli benim vücudum bu yüzden de erkeklerin bakmasından çok rahatsız oluyorum
rahatız olsna böyle bi elbise tercih etmezsin. ama senin vücut daha şişman
beni görmedin bile hem şişman olsam bile bu seni ne alakadar eder ki ve istedimi giyerim sadace göğüslerimden rahatsızım çünkü ne giyersem giyim direk çok göze batıyor anlar mısım bilmem
memelerin çok büyük onu zaten biliyorum şimna kadınların hep büyük oluyor ve sarkıyor kambur yapar ilerde
bunun şişmanlıkla alakası yok hem zaten bundan sanane
konuşuyoruz
Stiletto giy bence çok yakışır 😃
spor ayakkabı ile güzel oluyor
Süet, Rugan ayakkabı giyebilirsin
Siyah topuklu gider
Üstünde denemeden bir şey diyemem
Etek çok açık değil mi
neresi açık ki kısa bile değil
Yirtmaci mesela
yırtmacı gayet iyi bence
Baya iyi evet