Moda & Stil Özel günlerde siyah gömlek mi, beyaz gömlek mi giyilir? gamzeeeeeeeee1 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor siyah gömlek mi daha özel gunlerde giyilir beyaz gömlek mi Güncellemeler+1 yıl ben giymiyecem olm mersk ettım sadece Özel günlerde siyah gömlek mi, beyaz gömlek mi giyilir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı. İstediğinizi giyebilirsiniz ben siyah giyerim 0 0 Yorumla
hakan-salihoglu Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Giyimede kurallar vardır. Bu kurallar çerçevesinde siyah sadece gece giyilir. Özel gün gece ise giy değilse uzak dur 1 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 896 cevap paylaştı. yerine bağlı cenazede elbette beyaz olmaz sanırım 0 0 Yorumla
hael8885 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Gömlek çok giymiyorum ama açık renkliler daha çekici geliyor. 0 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bu giyecek kişi kadınsa beyaz gömlek erkek ise siyah gömlek çok ağır ve şık olur 0 0 Yorumla
Someonewhodontcare Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Özel gün kışsa siyah gömlek, yazsa beyaz gömlek giyilir. Sonbaharda ilkbaharda çıplak gezilir. Bunu da bir köşeye yaz , demedi deme :) 0 0 Yorumla
Baalböceğii Takip Et Xper 4 Yaş: 20 +1 yıl Beyaz gömlek giyilmeliçünkü siyah karamsarlık demek 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,3b cevap paylaştı. Ikiside yakışır 0 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. canım ne isterse onu giyeriöm 0 0 Yorumla
haşinama Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1b cevap paylaştı. Siyah takılırım genelde 0 0 Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl B. k rengi daha iyi kahvemsi güzel olur. 0 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 818 cevap paylaştı. Beyaz gömlek 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,7b cevap paylaştı. beyaz gömlek giyilir 0 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 948 cevap paylaştı. Beyaz 0 0 Yorumla
charmsture Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 545 cevap paylaştı. Siyah 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,8b cevap paylaştı. İkiside olur 0 0 Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Moda & Stil konusunda 4,8b cevap paylaştı. Beyaz. 0 0 Yorumla
Subayyyy51 Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Moda & Stil konusunda 613 cevap paylaştı. Beyazz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ozel olan sensin 0 2 Yorumla gamzeeeeeeeee1 +1 yıl sapsık Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Minnak olanda sensin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
İstediğinizi giyebilirsiniz ben siyah giyerim
Giyimede kurallar vardır. Bu kurallar çerçevesinde siyah sadece gece giyilir. Özel gün gece ise giy değilse uzak dur
yerine bağlı
cenazede elbette beyaz olmaz sanırım
Gömlek çok giymiyorum ama açık renkliler daha çekici geliyor.
Bu giyecek kişi kadınsa beyaz gömlek erkek ise siyah gömlek çok ağır ve şık olur
Özel gün kışsa siyah gömlek, yazsa beyaz gömlek giyilir. Sonbaharda ilkbaharda çıplak gezilir. Bunu da bir köşeye yaz , demedi deme :)
Beyaz gömlek giyilmeliçünkü siyah karamsarlık demek
Ben siyah tercih ederim.
Ikiside yakışır
canım ne isterse onu giyeriöm
Siyah takılırım genelde
B. k rengi daha iyi kahvemsi güzel olur.
Beyaz benim kanaatimce
Gündüz beyaz gece ise siyah
Tercih meselesi. Siyahı severim.
Siyah tercih ediyorum ben
Ben siyah gömleği tercih ederim
Beyaz gömlek
beyaz gomlek siyah pantolon
Beyaz gömlek
Beyaz daha iyi gibi
beyaz gömlek giyilir
Giyilir
Beyaz gömlek.