Biliyorum çok saçma bir soru sjsjsj ama ara ara pinterest kızı olma hayalim ağır basıyor ne yapabilirim 💅🤭💖✨
Vintage kıyafetler giyinen ve güzel fotoğraflar çekebilen biri olsam hiç fena olmaz

Biliyorum çok saçma bir soru sjsjsj ama ara ara pinterest kızı olma hayalim ağır basıyor ne yapabilirim 💅🤭💖✨
Vintage kıyafetler giyinen ve güzel fotoğraflar çekebilen biri olsam hiç fena olmaz

İyi bir fotoğraf makinesi kullanmak önemlidir. Kendi gereksinimlerinize ve bütçenize uygun bir makine seçmeye çalışın. DSLR, aynasız veya gelişmiş bir cep telefonu kamerası gibi seçenekler arasından tercih yapabilirsiniz. Fotoğrafınızın kompozisyonu önemlidir. İyi bir kompozisyon oluşturmak için çektiğiniz konuyu dikkatlice kadrajlayın. Öğeleri dengeleyin, çizgileri kullanın, göz alıcı noktalar yaratın. Görsel ilgi oluşturmak için çekim açısını ve kadrajı düşünün.
Butiklerde ve pasajlarda çok güzel parçalar bulabilirsin hem de ucuz 😻 kaliteli bir kameran da varsa oldu bu iş
kamera için para biriktiriyorum bebitom ama ne yaparsam yapayım senin kıyafetlerini bulamıyorum sjsjsjsj
oluurr 💅💅😍
Aslında biraz daha 90's giyim dikkatimi çekiyor
Bir sürü kıyafet alıp hiç doğru düzgün fotosu olmayan ben. Cidden bende hiç fotojenik değilim djfkfkfk
Birinin bize yardım etmesi gerek🎆🎊✨
Aynalar da olmasa bne asla foto çekinemem. sjdjfk
Cevap
1Cevap
Eskiden insanlar doktor, mühendis, avukat olmak isterdi şimdi youtuber, influencer, pinterest kızı olmak istiyor :)
Tühh nerde o eski insanlar
Şaka şaka ben aslında Büşra Güler diye bir youtuber var ona özeniyorum sjsjjs
Teşekkürler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?