Yüklediğin fotoğrafların İstanbul beyefendilerini anımsatacak bir hali oldugunu zannetmiyorum ama giyim ve saç konusunda ki elestirilerine sonuna kadar katılıyorum.
Ergenim zaten ergenlik 22 yaşında bitiyor. Üstelik ergen olmak bir hakaret değildir. Ergen bir gelişim sürecidir. Ve istediğim şekilde konuşurum rahatsızsanız soruma gelmeyin okey.
Kesinlikle bir de köyden göc olayı arttığı için bu adamlar şehire adapte olamadılar bildiğin köyü şehire taşıdılar. Bunun etkisini de biz çekiyoruz işte
Yok, ben tas kafa saç modelinden bahsediyordum. Ben zaten ilk fotoğraftaki modelim. Şaka maka bu fotodakiler ne giyse iyi gider zaten ben ayni kombini yaparım yapmasina da, ayni etkiyi yaratmaz doğal olarak hehehe.
Bu biraz özgüvenle alakalı bir durum benim Türkan Şoraya benzeyen arkadaşım vardı hatun benle aynı fiziksel özelliklere sahipti. 1.70 boyunda ve de aynı kiloda falan bana gelip şey demişti ben senden daha güzelim ama sana daha fazla bakılıyor. Sebebi ise ben ondan daha özgüvenliydim. Aura olayları başka tıp okey kayık olabilir ama bizimde iyi değil 🤣 ama kendinizi nasıl gördüğün ve de yaydığın hava önemli.