Yaa çok kararsiz kaldim seçemedim hangisini alayim yoksa hepsinimi alayim 😍
Bu mu?
Bu mu?
Bu mu?
Bu mu?
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Öncelikli olarak yiyeceğin yer önemli. Eğer günlük giyim olacaksa 4. Daha rahat edeceğin ve yeteri kadar seksi bir model. Buna karşın daha şık olmak istediğin bir zamansa 1. Daha güzel. Tek yırtmaç sana konforlu kullanım sağlar ama çift yırtmaç daha cesur olduğu için daha ilgi çekicidir.
Teşekkürler
Cevap
6Cevap
Bunları o elbisenin İçindeki gibi vücut gerek Ben TR'de görmedim
Bende o vucut varki aliyorum
Hiç inanmam Zaten sen de inandırmak zorunda değilsin kısır bir durum
Bende hic ugrasamam zaten TR kızlarıni cok hafife alma
Hafife alıyorum çünkü bakımsızlar bakımlı olanlar da aşırı makyajlı son zamanlardaki Trend burun ameliyatları dudak dolguları yaşadığın bölgede Marmaris'te yaşıyorum bu arada dipnot etrafıma bakıyorum da turistler cidden alımlı ve çok doğallar çok fark var çok egoları yok tripleri yok işleri dışları bir falan filan fış mekan
Birinci olan güzel ama fiziğini görmek lazım olur mu olmaz mı diye
yani taşıyabilirsen ilk elbise baya iyi renk olarak da nerede ve ne zaman giyecegine göre siyahı veya kırmızısı olabilir
@ilayda412 iyi akşamlar, sitede yeniyim de bir soru sordum kaldırıldı. İlk seni görüp yazdım xper yetmiyormuş mesaj atamadım. Mesaj atsan olur mu bişey sorcaktım da
Sondaki çok iyi. Duruş açısından hoşuma gitti açıkçası. Ama nerede giyeceğine bağlı yani.
Oyle denizde havuzda giyicem plajda
Hmm, o zaman baştaki daha hoş olur. Bütün gözleri üzerine toplarsın 🤭
Aynen 🤗
4. elbise daha güzel
En alttaki hoş
Diyosun
Aslinda açıklık sorun degil pekde umrumda degil ama sanki dedigin aklima yattı o yirtmac gözümde cok seksi durdu
Hmm çift yirtmaçta iyidir yaa bence goz yormaz
Demek istediğim tek yirtmacta guzel ama çift fazla açık doğru ama fazla yormaz bence göz
Siyah
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?