Moda & Stil Kızlar alt bikini sizce poponuzu örtüyor mu :))? testosteronn Takip Et Guru Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl sizce de öyle mi :) Kızlar alt bikini sizce poponuzu örtüyor mu :))? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
esrvrol Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 88% +1 yıl Moda & Stil konusunda 381 cevap paylaştı. bu kadar açık model giymiyorum ama yinede tam olarak örtmüyor 3 3 Yorumla barmennn11 +1 yıl cesursun o zmn Yorumla esrvrol +1 yıl @barmennn11 cesur olsam bu modellerden giymem gerekmezmiydi Yorumla barmennn11 +1 yıl bu modeller tam cekıcı değil kı ama yarım dısarda yarım ıcerde daha seksi Yorumla
VolkanSHNN Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Sabah sabah foto bak nasil varliklar gecen hafta plajdaydim bizim kizlar cok ozensiz basenli kilolu koltuk ati duruyor vs. vs 0 0 Yorumla
1Pandora Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Modeline göre değişir ama geneli hayır gibi 1 0 Yorumla
cngzrmkdr Takip Et Xper 4 Yaş: 37 , eic 96% +1 yıl Yani bence örtmesinler zaten neden örtsünler ki :) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hayır sadece anüsü 6 2 Yorumla testosteronn +1 yıl anüs nokta atışı olmuş :) Yorumla YüksekAkrepp +1 yıl Ne alaka Yorumla
Smy95 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Açık giyinmemki bu kadar 4 8 Yorumla zakaryan +1 yıl Ne kadar açık giyersin Yorumla Smy95 +1 yıl @zakaryan twsetturluyum Yorumla zakaryan +1 yıl En güzeli bravo. Kadina yakışan odur bence. Çalışıyor musun? Yorumla barmennn11 +1 yıl hımm bıkını gıyıyo msn pekı Yorumla Smy95 +1 yıl @barmennn11 nerde mesela Yorumla Smy95 +1 yıl @zakaryan evet Yorumla barmennn11 +1 yıl havuz plaj Yorumla Smy95 +1 yıl @barmennn11 hasemq Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 653 cevap paylaştı. ortadakı adama cennetı yasatır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bende bunlardan giyiyorum 2 3 Yorumla barmennn11 +1 yıl fenasın o zmn egede mı akdenız mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @barmennn11 amerikada yasiyorum Yorumla barmennn11 +1 yıl orada normal Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Örtmesin abi ne gerek var 1 27 Yorumla cngzrmkdr +1 yıl Bence de gerek yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @cngzrmkdr sıcakta pişik yapar Yorumla cngzrmkdr +1 yıl Hem görsel güzellik tarafı da var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @cngzrmkdr görselliği boş ver sağlık önce gelir güneşin altında kapatırsa pişik olur yanar Yorumla cngzrmkdr +1 yıl Tamamen saplık için diyosun :) Yorumla cngzrmkdr +1 yıl Sağlık Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @cngzrmkdr evet yoksa başka şeyden değil reis Yorumla cngzrmkdr +1 yıl E o zaman bizim popolar da pişik olmasın o mantıkla Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @cngzrmkdr aslında bizim daha tehlikeli testisler sıcakta bozulur bizim mayosuz falan gezmemiz gerek Yorumla cngzrmkdr +1 yıl Anladım ama illa ki örtmemihtiyacı olabilir herkes tangayla gezsin bari Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @cngzrmkdr tanga beni rahatsız eder Yorumla cngzrmkdr +1 yıl Anladım Yorumla cngzrmkdr +1 yıl Kumaşına bağlı beni etmeyebilir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @cngzrmkdr poponun arasından geçen ip beni rahatsız eder Yorumla cngzrmkdr +1 yıl Uygun kumaştan üretildiyse beni etmiyor aradan geçen ip meraktan denemiştim bi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @cngzrmkdr hadi ya nereden aldın Yorumla cngzrmkdr +1 yıl İnternetten almıştım merak ettim de nasıl oluyor diye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @cngzrmkdr hmm bende iddia kaybetmiştim o yüzden giymiştim sinir bozucudu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @cngzrmkdr özelden uğraşmam kanka ya Yorumla cngzrmkdr +1 yıl Okey sen bilirsin. Yani senin kötü olmuş. Ben rahatsız olmamaıştım hatta rahatlığına şaşırmıştım. Beklediğim bi şey değildi. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @cngzrmkdr önde penis girdi mi peki yerine Yorumla cngzrmkdr +1 yıl Evet bi beden büyük almıştım sığdım içine Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @cngzrmkdr hmm anladım Yorumla cngzrmkdr +1 yıl Kumaşı iyiydi rahattı falan dedim bizimkileri niye böyle kumaştan yapmıyorlar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @cngzrmkdr hmm denemek lazım Yorumla cngzrmkdr +1 yıl Sen bilirsin dene demiyprum benimki meraktandı sipariş edip denedim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @cngzrmkdr hmm iyi Yorumla
Aleynaa2003 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Moda & Stil konusunda 368 cevap paylaştı. Örtmüyor 4 0 Yorumla
eliffsell Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl tanga kesim giyiyorum örtmüyor tam 4 3 Yorumla Çapkınkurtt +1 yıl Başkalarının kalçanın tamamını görmesi seni rahatsız etmiyormu Yorumla eliffsell +1 yıl @Çapkınkurtt normalde de giydiğim şortlar popo yanakları açık Yorumla cngzrmkdr +1 yıl Sevgilinin içini ateşe vereceksin cayır cayır yanacak çocuk Yorumla
çılgınbey34 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Örtmesin ne gerek var 1 1 Yorumla cngzrmkdr +1 yıl Bence de gerek yok Yorumla
serdarcihan5 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı. bunlar gerçek mi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
bu kadar açık model giymiyorum ama yinede tam olarak örtmüyor
cesursun o zmn
@barmennn11 cesur olsam bu modellerden giymem gerekmezmiydi
bu modeller tam cekıcı değil kı ama yarım dısarda yarım ıcerde daha seksi
Sabah sabah foto bak nasil varliklar gecen hafta plajdaydim bizim kizlar cok ozensiz basenli kilolu koltuk ati duruyor vs. vs
Modeline göre değişir ama geneli hayır gibi
Yani bence örtmesinler zaten neden örtsünler ki :)
Hayır sadece anüsü
anüs nokta atışı olmuş :)
Ne alaka
Açık giyinmemki bu kadar
Ne kadar açık giyersin
@zakaryan twsetturluyum
En güzeli bravo. Kadina yakışan odur bence. Çalışıyor musun?
hımm bıkını gıyıyo msn pekı
@barmennn11 nerde mesela
@zakaryan evet
havuz plaj
@barmennn11 hasemq
Çok örtmüş hiçbir şey belli değil
ortadakı adama cennetı yasatır
O kadar örtmüş ki hiç bişey gözükmüyor
Mesele örtmesi değil güzel göstermesi
Görseldeki durum TR de zor
Bende bunlardan giyiyorum
fenasın o zmn egede mı akdenız mı
@barmennn11 amerikada yasiyorum
orada normal
Örtmesin abi ne gerek var
Bence de gerek yok
@cngzrmkdr sıcakta pişik yapar
Hem görsel güzellik tarafı da var
@cngzrmkdr görselliği boş ver sağlık önce gelir güneşin altında kapatırsa pişik olur yanar
Tamamen saplık için diyosun :)
Sağlık
@cngzrmkdr evet yoksa başka şeyden değil reis
E o zaman bizim popolar da pişik olmasın o mantıkla
@cngzrmkdr aslında bizim daha tehlikeli testisler sıcakta bozulur bizim mayosuz falan gezmemiz gerek
Anladım ama illa ki örtmemihtiyacı olabilir herkes tangayla gezsin bari
@cngzrmkdr tanga beni rahatsız eder
Anladım
Kumaşına bağlı beni etmeyebilir
@cngzrmkdr poponun arasından geçen ip beni rahatsız eder
Uygun kumaştan üretildiyse beni etmiyor aradan geçen ip meraktan denemiştim bi
@cngzrmkdr hadi ya nereden aldın
İnternetten almıştım merak ettim de nasıl oluyor diye
@cngzrmkdr hmm bende iddia kaybetmiştim o yüzden giymiştim sinir bozucudu
@cngzrmkdr özelden uğraşmam kanka ya
Okey sen bilirsin. Yani senin kötü olmuş. Ben rahatsız olmamaıştım hatta rahatlığına şaşırmıştım. Beklediğim bi şey değildi.
@cngzrmkdr önde penis girdi mi peki yerine
Evet bi beden büyük almıştım sığdım içine
@cngzrmkdr hmm anladım
Kumaşı iyiydi rahattı falan dedim bizimkileri niye böyle kumaştan yapmıyorlar
@cngzrmkdr hmm denemek lazım
Sen bilirsin dene demiyprum benimki meraktandı sipariş edip denedim
@cngzrmkdr hmm iyi
Örtmüyor
tanga kesim giyiyorum örtmüyor tam
Başkalarının kalçanın tamamını görmesi seni rahatsız etmiyormu
@Çapkınkurtt normalde de giydiğim şortlar popo yanakları açık
Sevgilinin içini ateşe vereceksin cayır cayır yanacak çocuk