Eşim öğretmen. spor giyinirdi. şimdiki okulda ortam gereği özenti mi kıskslık mı bilmem ama değişti giyimi. etekler çoraplar vs. eskiden hiç sevmezdi. ortamı güzel , takılıyor ama başka nedeni var mıdır sizce?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
bence sadece bulunduğu ortama uygun giyiniyor, bu da gayet normal bence
Bu kadar değişir mi
evet değişebilir bence kendini yeni tarzıyla daha iyi hisettmis de olabilir veyay spor giyinirse uygun olmayacağını düşünüyordur
kafanda kurmadan sor bence
Okul grubu var sürekli takılıyolar konser, doğumgünü vs. Arkadaş grubu çok iyi memnun. bi erkek var yalnız. ama kimsenin eşi takılmıyo o grupla bazen yolda bi iki. grupta en samimi olduğu kızın giyimi dediğim tarzda ve ona özendi.20 ye yskın eteği var şimdi
Yani bence bir eş olarak rahatsızlığını dile getirmelisin. Kimseyi karıştırmadan bu sorunu halledin yani.
Em yskın arkadaşı o çocukla çok samimi arkadaş olarak. biliyorum ortamı ama sanki bizimki bu durumu çekemiyor gibi. kafınlar arası hep olur. çocuk lider gibi. acaba sörf ilgiyi çekmek için mi giyimi ona benzedi
Erkek olsaydınız müdahale eder miydiniz
Yani şöyle kadının nefsi zaten hep dikkat çekmeye yönelik. Eşinizin böyle bir duygusunun olması normal ve erkek olsaydım kesinlikle konuşurdum çünkü ben gördüm ki konuşulmayan ilişkiler de geçimsizlik oluyor insan bu yani konuşarak anlaşır sonuçta
Açıkcası ilk kez hayatında bu kadar mutlu. müdahale etsem kısıtlasam mutsuz olur beni de etkiler diye düşündüm bi yandan. beni seviyo çocuk gibi ilgilenir sıkıntı yok ama giyimi bi anda çok değişti dşrek o kafın arkadaşının giyimini aldı. belki onun ilgi çekmesi bizimkini itti bu duruma. kafonlar aradı hep rekabet olur. ama dediğim gibi sanki onların samimiyetini gölgelemek için mi içsel olarak. bu beğendirme kendini o çocuğa beğendirmeye istiyo mu sizce Kadın olarak
Yani her ne kadar hayır desem de içten içe kendine bile itiraf etmediği yönden olabilir dikkat çekmek istemesi ama şimdi şu da var; o mutlu, siz mutlu olmayabilirsiniz ileride siz uzaklaşır mısınız istemeden bilmem ama konuşmadığınız sürece yaptığınız kendinize bencillik olur diye düşünüyorum
Onun mutlu olması beni de rahatlatır. ailevi durumları vs sıkıntılı yapıdan uzaklaşması kafa dağıtmasını istiyorum. olaya gördükçe maço gibi de bakmam. kısıtlama her zamn ters teper. ben mutsuzum demiyorum. olayın nedenlerini görmeye çalışıyorum. bi kafın olarak görüşleriniz değerlidir. bence durum tehlikeli diye düşünüyorsunuz. kadında bu kadar değişim vs. tabi dşrek sorulmaz şüphelendiğim sebep için. sadece giyim tarzımı değiştirdim diyo. belki o kızı kıskanma belki beğenilmeyi keşfetme ama o çocuğu tehlike görüyorsunuz bence yanılıyorsun muyum
Yani ben daha yabancıyım tabii ki olaya. Sadece demek istediğim bu tarz şeylerin konuşulması. Eşi olarak daha iyi bilirsiniz tabii ki
Kadın erkek arasındaki ilişki ne kadar arkadaşça dostça olsa da bazen Kadın etkileyici olduğunda erkek dşrek o gözle bakabiliyor. erkekler olarak böyleyiz. bunu ben bile yaşadım hiç düşünmediğim o gözle bakmadığım birine. paylaştığı bi fotoya 4-5 kez tekrar tekrar bakarak. çocuğun bi konu hakkındaki görüşlerini önemsiyo mesela , araba alacakken veya bi konu hakkında.3-4 yıldır samimiler. okuldaki herkesin işlerine koşturur lider ruhlu biri. bazen o çocupun dediği en iyisi değil tepkisi verdim. arkadaş grubu olarak hep iç içeler ama bu durumu mesela dostum bi kodla da paylaştım herkesle konuşulmaz. mesela bazen konser falan olduğunda bazen o kız bırakıyo herkesi bazen de o çocuk sırayla. arkadaşım bana dedi ki yanında oturuyosa hoş giyinmişse ve en sona kalmışsa yanlış anlma dokunma rahat muabbet heyecanlanma yakınlaşma olmama ihtimali yok ve muhtemelen olmuştur, bu niyeti bozuk olmasa bile öyledir dedi.
Yani bak şöyle yanlış anlama ama bunlar insani dürtüler o yüzden oldu veya olmadı denilmez yani ama bu konuda kadınlar daha sadık oluyor açıkçası
Açık konuşmamız binmişim daha değerli. kimi aman üzülmesin dşye yorum yapar bana bişy katmaz. evet dürtüseldir. kendimden çok ona güvenirim. mesela ben arkadaş da olsa Başbaşa arabada kalırsam makyajlı alınlı giyindiyse samimi sohbet olursa acaba illa ki derim gibime geliyor. ha pardon asıl olayı anlatmadım. zamanınızı çok aldım özür dilerim dinlerseniz
Estağfirullah tabii ki dinlerim
Uzunca yazmıştım gitti. kısa hmn yazıcam
O çocukla ben de az çok samimiyim eşime o yüzden yengem diyo. hoş olmasa da eşimin instagrama bi kaç kez girdim. hikayeler yorum atılır ya alkış kalp nazar boncuğu vs dolu vardı. çocuk yazmış yengem ortalık kalp dolu bi temizleyiver dşye. bizimki de kahkaha emojisi. çocuk evli ya tırsıyo heralde dedim karısı brz baskın. kontrol eder de yanlış anlar dşye mi diye düşündüm ama ilk okuduğumda var bişy dedim
Yani çocuğun kişiliğini biliyor musunuz az çok eşine sadık biri mi veya eşinden nasıl bahsediyor.
Çocuk brz çapkın, biliyorum ama bana da anlattı hani bişy yapsa öyle olduğunu belli etmez bana diyorum ama eşi baskın ama okulda böyle takılmasına pek karışmıyor kadınlarla çıkmasına. eşini rahatça eleştirebiliyor mesela yemekleri bile çocuk yapıyo kadın yoğun çalışıyo
Yani hem tırsıyo hem de yapıyo brz Prof
peki eşine o çocuk hakkındaki düşüncelerini sorsan evli olmasına rağmen çapkınlığından falan bahsetsen, eşinin fikrini sorsan
Yaptığını biliyorlar zaten, diyorum ya 3-4 yıldır çok samimi bi arkadaş grubu. çocuk onlardan biri gibi. mesela sevgililer günü eşi çiçek atmış isimsiz bunu zarflamış sanırım bu tutuşmuş napıcam vs acaba kim gönderdi gibi mesela eşim gülerek anlatıyp
ay bilmiyorum ki belki eşiniz gerçekten arkadaş gözüyle de bakmıyor olabilir yani
İçsel bi hayranlık var bence o lider yapısı vs. çocupun aslında heröeyi anlatması dostça samimiyet yıllardır. ordan siz başka düşündünüz sanırım. ama dediğim gibi bence içsel bi hayranlık car o diğer kızın samimiyetini kıskanıyo. en iyi arkadaşı olmasına rağmen onun giyimine özendi çok bence içsel olarak kendine ilgi çekmeye çalışıyo olabilir. mesela çocupun sevdiği bi filmi komik bulduğu filmi izleyelim diyo. çocuğun karısını hiç sevmiyo içsel bence bu durumlar. bu durumu paylaştığım o dostum dediğim kız da evet arkadaşı dostu gibi gözükse de arabada bile tek kalmışsa illa ki olmuştur bişyler dedi. yargılamıyorum inan büyük konuşmuyorum belki olmuştır
Beni şok sevse ve sadık yapısı olsa bile bence
Ya belki yargılayacaksınız ama ben bu yüzden kadın-erkek arkadaşlık ilişkilerine pek sıcak bakmıyorum iki tarafında kendine ait sınırları olmalı
Bi yandan da işyerinde olur ya yıllardır samimi geuplar öyle yapılmadı var hepsi birbirine hediye alır vs birlikte gezerler konser vs
Eşim salında belli eder utangaçlık kızarır eli ayağı titrer anlarım. bi de ne oldu biliyo musun
ayy ne oldu merak ettim
Eşimin ilk erkeği benim dedim ya aslında çok aşık seviyo beni ileri bişy olsa anladım ama lu da oldu. o çocuk bize araba buldu. araba almaya beraber gittik. onlar beni aldı. geldiler eşim yanında oturuyo ve bindim halen yanında oturdu. çocuk espri yapıyo bi video açıyo bizimki heycanlı gülğyonfln belki o an hani araba buldu götürüyo falan ilgilendi bizle psikolojisi ama o hayranlığı seziyorum.
Mesela o videoyu ben açsam izlemez bence ama o çocuk komik bulunca kahkaha atıyo vs. sence de istiyo değil mi onu, yani beğenisini görmeyi ona kabullendşrmeyi
Yani olabilir yine dediğim gibi eşi olarak siz daha iyi bilirsiniz de arkadaşça da olabilir bu duygu tabii fikirleri dikkat çekiyordur onun için. Ama şöyleki iki tarafta evli ya, yine de çok paranoya yapmamak lazım
Dediğim gibi eşimi görün inanın AA’la yapmaz sersin belki yapma da normalde sevdiğini sahiplenir ilgilenir ama az çok o heyecanı anlar ya insan o grubun getirdiği bişy. grupta hep birileri dılarda kalır vs kalmak istemez. eşim de o samimiyeti az olsun istemiyo belki arkadaşça ama hayranlığı seziyorum önemsiyo onun fikirleri vs. evli paranoya yapma diyosun ama çocupun birlikte olduğu kişi de evli biliyorum. eşim sınırları çizer genelde ilişkilerde ilk kez bu kadar samimi bi erkekle çocuk az yüz bulsa bence yapar ve bi de bana saygıdan dolayı uzak durur eğer durursa. yoksa çoktan yeltenirdi ve bişy söylim çocuk yeltensin bizimki o yapısına rağmen engel olamaz bence Çünkü ilk kez bu çocukla bu kadar samimi normlde olmaz
Nee bir dakika bu çocuk eşini mi aldatıyor
Size durumu sürekli dertleşsem olur mu. bu arada onun hesabına girmem etik değil mi yoksa ben olsam ben de bakardım dşyo musunuz
Dertleşebilirsiniz tabii ki. Birde hesabına girmek yanlış ama ben de engel olamayıp girerdim sanırım hesabına çünkü kendi kendini yiyip bitirmek daha kötü
Evet demiştim ya aldattığını gruptaki kuzular bile biliyor
Ben bunu daha yeni anladım yalnız. O zaman aldattığını bildiği halde arkadaş kalmaları bence o çocuğun arkadaşlarının hatası
Hatta anlattım ya çocupun çağkınlıklarını biliyo kızlar. ya dedim ya salımda çok samimiler herşeyini anlatır gibi çocuk da anlatıyo onlara. hatta dedim ya karışı şüphelenmiş hatta şaşmaz çiçek atmış çocuk tutuşmuş ve bizimki gülerek anlatıyo. sence bu durum Tam tersi arkadaş dost olduklarını mı gösterir yoksa eyvah o zaman geçmiş olsun mu dşyosun
Evet
Yani bence böyle olduğunu bildiği bir insana eşiniz yaklaşmaz diye düşünüyorum. İçsel olarak bence duyguları arkadaşça ve kendine samimi görüyor. Hayranlık olabilir mi bilmem yani böyle birine hayranlık duyulması bana garip geldi
Ya çocukla grupça arkadaşlar hani gidip karısına demezler ama çocuğa da bi gün yakalanıcan diyolar
Çocuk ilgi olduğu yAni komik herkese yarışma koşuyo herkesle arası iyi. çocuk böyle biri ama bizimkinin giyiminin bu kadar değilimi bence ya o arkadaşları ya da çocuğa içsel beğendirme
Evet haklısınız içsel beğendirme olabilir. Ayy çocuk resmen dizilerdeki çapkın erkek karakterlere benziyor anlattığınız kadarıyla
Evst aslında o diğer kus çok samimi. eşini de tanıyorum. bizimki dedim ya onu başta beğendiğinden değil onların samimiyetini kıskandı ve o kız gibi oldu. topuklar etekler çoraplar vs. öğretmnler günü yemeğinde abarttı en çok. sevmez bzmki topuklu. o gün üçünü ben götürdüm. topukla zor yürüyor vs ne gerek var dedim yapmacık iş. elbşse koşa değildi ama oturdu yandan belli olmuyo tam karşısındaydım alttan aşırı frikik. diğerleri de öyle. hayır millet dicek çocuk hangisini götürüyo derler yani
Sen ne gerek var dediğinde ters bir tepki verdi mi ki
İçsel dedim onların yanında bişy demedim. ona güvendiğini düşünüyo karışmamı anlamda buluyo ama bi kere dedim pantolon giydi gerçekten. ya Kuşadası ben az çok tanıyorum. sadece bi kez bişy görmüştüm ordsn yola çıkarak dedim. ilk çıkıyoduk ciddiydik. o beni pastanede bekliyodu, başka kafın öğretmenle ben işim vardı yanlarına gttim bi baktım bzmki pancar gibi kıplırmızı yanaklar pembe heyecanlı konuşuyo bişy var dedim noluyo falan etrafa baktım buna dönük başka erkek öğretmn falan . Anadolu’da olduğu için olay öğretmn olduğunu anladım , kesin o çocuk bizimkine uzun uzun baktı bizimki beni şok seviyo ams o ilgi hoşuna gittiğini anladım utandı yani yırtık biri değil o istemsz bi durum beni sevmesine rağmen. sadece orada hissettim bunu. bi de bu çocukla o arabadayken. yani bizimkinde o cesaret yoktır ama hayranlık var
Her gün giriyo musunuz buraya
Her gün değil ama arada girerim yani
Konuşmk dertleşmek isterim herkesle konuşmuyorum ilginç bi diyalog oldu.
Peki bişy sorcam denemek istesem ne yapabilirim ben nal zarf atayıım
İstediğiniz zaman dertleşebilirsiniz tabii ki. Evet ilginç bir diyalog oldu ama belki olaylar kafanızda kurduğunuzdan çok daha farklıdır siz yine de rahat olun
Hesabına bakmamda sakınca var mı eşimin artık sence
Bir seferlik bak ya bir şey olmaz kim yapmıyor ki
Bana da haber verebilirsin baktıktan sonra
tamam hergün az da olsa girmeye çalış
Tamam inşallah, hayırlı geceler size
Size de