Hep tartışılan bir konudur bu. Kimi der uzun kadına yakışmaz gökdelen gibi olur; kimi der kısa kadına yakışmaz çok yapma durur. Peki sen hangisisin?
kısa kadına
uzun kadına
diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Taytın eteğin her kadına yakışmadığı gibi topuklu da kadından kadına fark eder. kombine ettiği kıyafette önemlidir. Vücut yapısı da. Hatta ideolojik ve dini görüşü bil önemlidir bu hususta. Türbanlı ablaların kot altına topuklu giymesi mesela yakışık almıyor pek. Çok kısa kadınlara yakışmıyor topuklu giymiş 5-6 yaşında ki kız çocuğu gibi oluyor. Hani annesinin kıyafetlerini giyenler varya. Çok uzuna da yakışmıyor basketbol takımı gibi dolaşıyorlar. Kalça yapısı önemli çok büyük olana gitmiyor maalesef.
1- Uzun boylu ve iri, travesti gibi kadınlara.
2- Kısa ve iri ve ayak bilekleri kalın olan patates gibi kadınlara.
Göz var nizam var adına konuşursam, topuklu ayakkabı herhangi bir şekilde narin olan kadınlara yakışıyor abi.
www.bakimlikadin.net/.../...d099db2dd26c154bdd.jpg
www.modatakip.net/.../...kkab%C4%B1-Modelleri1.jpg
Bence yurumesini bilmeyen giymesin penguen gibi oluyorlar kendinize eziyet etmeyin zayifi kilolusu uzunu kisasi olmaz hakkini veremeyen giymesin. evde calisin azcik penguen gibi yurumezsiniz bende oyle ogrendim :)
şişman kadına
ince topuk üstünde buna beenziyor
www.resimde.com/.../...erindeki_bir_tee_978747.jpg
hahhahahhaha mükemmel ya :D
Cevap
69Cevap
çok çocuksu, çelimsiz, çok kilolu ve uzun boyluya yakışmaz bence 1.75,1,80 lik kızın neyine topuklu ayakkabı (küçük topuklar hariç), giyiyor 10-12 cm emanet gibi duruyor en çok 160---170(zorlarsak 72,73) arasına yakışıyor ama tabi uzun giyemez die bişey yok onlara genelde 5,6 cm topuk yakışıyor
tespit fena değil :)
Boy değil önemli olan... Önemli olan bacak yapısından başlayıp ayak bileğine kadar gelen kısımdır eğer bacaklar topuklu ayakkabıyı kaldırabilecek durumda ise ayak bileği nazikse ve ayakkabıyı giydiğinde ayakların taşacak gibi durmuyorsa yakışır eğer öyle değilse berbat bir görüntü oluyor...
giyince yürümeyi beceremeyip kadıköy vapuru gibi sallanan kadına ya-kış-maz. önce o topukluyla yürümeyi öğrenmeli. ne o öyle takılmalar, her an düşecek haller. rezillik.
hiç sayma onları listeye bile almadım :D
yürümeyi bilmeyen kadına yakışmaz, çocuksu görünen kadına yakışmaz. topuklu ayakkabı büyük göstermez, zaten olgun olan kadına cuk diye oturur. kısa boylu da uzun boylu da giyebilir bence.
güzel tespit
Vala o bu değilde ayağım çok acıya la giyince :( Bence sağlık açından yakalanmalı...
ortopedik olanları var :)
Ah bacım ne ortapedikler gördüm ben :( Vallahi sağ ayağım mosmor biçimde eve dönüyorum, ennn ennn ennn özel günlerde giyebiliyorum sadece
oooo geçmiş olsun o zamannn :)
hic giymemis kadina yakismaz. giyemem ben, rezil hissediyorum giyerken, rahat edemiyorum, olmuyor yapamiyorum :D
rezil hissetmek mi :D
Topukluyla tahta gibi dizini kırmadan yuruyen kadına yakışmaz mesela
kesinlikle..
Bence uzunlarda itici duruyor. U A Dev adam gibi oluyorlar =D
Bırakın da topukluları da kısalar kullansın =D (İsyaan =D)
ölelim mi uzunuz diye yaaa :D
yarın giycem ankaradaysan aynı semtte takılmayalım :D
ehuehue :D özgürüm o zaman :D
176
tamam abla ne kızıyon yaaaa :D
kısmetim 2 metreye yakın gibi duruyor şimdilik :D
tühhhhhh :D yenge 10 seneye boyun fıtığı olacak desene :D
hahah :D onlar yüzünden biz evde kalıyoruz.. kuzenini çok kınadım şu an :D
alman kadınlar 180 hep ya bula bula onu mu buldu :D neyse mutluluklar dilerim :D
bence topuklu ayakabi her kadin yakisiyor yurumeyi bildigi surece... Cunki her turlu topuklu ayakabilar var mutlakaa bacakklar ayaklari fizigne oygun bir topuklu ayakabi bulicaklar...
Götten bacak diye tabir edilen , kilolu ve kısa boylu kadınlarımıza yakıştıramıyorum efenim. İyi geceler.
hahahhahahah güldüm :D
Öyle bişey yok. İnce falan göstermiyor. Komik gösteriyor sadece. Kısasın işte belli , bir de kilolusun. O kadar sorunun var, sen bir de gelmiş kendine denge sorununu da ekliyosun. Ekleme yani, yazık sana ^^
Zayıf bacaklı uzun kadına yakıştıramıyorum sadece..
mankenlere yani :D
Bence bütün kadınlara yakışır boy fark etmez ama çok kilolulara yakışmaz herhalde :)
yürüyebileceklerini sanmıyorum zaten aşırı kiloluların. ayakların da belli bir basınca dayanıklılığı vardır herhalde :D
Aynen ayakkabının topugu falan kırılır birde o zaman gör sen :D
dolgu topuğu da kırarlarsa helal olsun :D
Oooovvv o zaman beni de tatlı olarak yemek istermisiniz diye sorarım dolgu topugu kıran kişiye :D
hahahaha :D
Yürümeyi bilmeyenler ve kilolu olanlar hariç, her kadına yakışır
yürümeyi bilmeyenleri sayma zaten :D
boyun kaç ki :D
kulağıma söyle gel :D
kalın ayak bılegı olanlara yakısmaz asla
uzuna yakısmaz dıye kım demıs hemde nasıl yakısır
resmen kugu gıbı olur...
bileği saran bir ayakkabıysa bence çok da fark etmez ince kalın. uzunlara yakışıyor bence de ;)
mesele far etmek değil zaten mesele doğru ayakkabıyla göze batmayacak hale getirmek
Farketmez fiziği ve elbisesi güzelse herkese yakışır. Tabi benim boyumu geçmemeli topukluyla. Kolay kolay da geçeceğini sanmıyorum zaten.
boyun kaç :)
Sabah 1.90 akşam 1.89 :)
15 cm giysem seni geçiyorum :D
1.80 misin nasıl geçiyon :)
176
Hiç birine yakıştırmıyorum, yapay oluyor, öz güvensiz görünüyor. Boyunuz 150 olsun ama topuklu giymeyin, daha samimi, doğal ve öz güvenli görünüyorsunuz.
özgüvensizlikten değil sevdiğim için giyiyorum zaten. tek de değilimdir eminim bu konuda.
boyum 176 zaten. fazlasıyla uzunum. seviyorum ve giyiyorum.
basit düşünüyorsun ama bişey demiyorum.
Cok uzun boylululara ve cok kısalara yakısmaz en iyisi orta boy :D
Topuklu her tip bayana yakışır önemli olan dik yürüyebilmek ve taşıyabilmektir.
Ayakkabi zaten uzun birde platform flnda varsa buyuyor ayalkabi kizda kisa plunca o ayakabi iyice devlesiyor :D
hahahah doğru :D
Ben hic giymm ama bu soru şöyle olabilirdi topuklu ayakkabıyı itici veya çekici buluyomusunuz olablirdi cnkü bunu çok merak ediyorum
onu da sorarım senin için, ya da sen sor :D
Sorsan güzel olurdu ya smdi bnde aynı seyi sorar gibi olurum :)
:) ayıp ettin onu da sorarım :)
hiç bir kadına yakışmaz at nalı gibi yürüdükçe küt küt diye ses geliyor. hem şikayetciler hem giyiniyorlar.
değişik yorum :D
Bacaklari kalin ve kilolu bayanlara yakismaz. mazallah topuk kirilir ayak burkulmasi bilek kirilmasina kadar kotu yonleri var
zaten onlar pek giymiyor
bayanlar topuklu kullanmasın
doğal halinizle daha iyisiniz
5-10 santim ne fazla ne az
insanlığınız olsun yeter
farklı bakış açısı :D
Kilolu ve kısa kadına yakışmıyor
1.70'den uzun kadına da yakışmıyor
En iyisi hiçbirimiz giymeyelim
Topuklularla yürümeyi beceremeyenlere ha birde 175 üzeri. Leylek gibi duruyorlar çünki
uzun boyluların bir dezavantajı daha '' topuklu giymek'' üzgünüm uzun boylular hiçbir zaman seksi olamıcaklar topuklu bile giyemezler ahaha
tartışılır bence bu söylediğin :)
taşımasını bildikten sonra her kadına yakışıyor.. böyle yürümesini bilmeyen tipler var onlar çok komik oluyorlar onlar giymesin :D
Kimseye yakışmaz be tak tak kafa ütülüyor sağlığada zararlı :D
değişik yaklaşımm
Yani zaten çene bir numara bide ayakkabınız aman aman allah korusun :D
hahah :D
--- :D
Yürümesine bilmeyen kadına yakışmaz. Uzun kısa fark etmez.
kesinlikle
Kız benimle aynı boyda ise topuklu giydirmem. Benden uzun kız görünce orada olay çıkar :)
boy?
o kız benim sanırım :D
176
topukluyla geçenler grubu için söyledim zaten :D boyumu seviyorum valla kısasına da uzununa da imrenmem :)
uzun boylu nie giysin ki :P kısa boyluyada çok yakışmıyor orta boyluyaen iyisi
uzunuz diye giymeyi sevemez miyiz :D
o da düz tabandan farksız ya
kısa boylu kızlara emanet gibi duruyo bence... ama bence kısa boylu minyon kızlar daha güzel boylarını uzatmaya çalışmasınlar topuklu ayakkabıyla
kısa kızlara duyrulur :)
yok yok hiç öyle bir amacım yok :)
sisman kadına yakısmaz
uzun boylu kadina yakısmaz (+1.70)
1.58den kısa kadınlarada yakısmiyor
Bacakları kalın olanlara yakışmıyor bence, ama kalça ve bacak ince ve güzel görünüyorsa 10 numara oluyor.
sonradan kadın olmuş kadına yakışmaz, gerisi giysin arkadaşım, hatta yatakta bile çıkartmasın.
sonradan kadın olmuş kadın nedir
hmmm... 50 numara topuklu yok zaten :D
uzun kadın giyerse demek istiyordur ki : "ben gökdelen olucam siz müstakil gibi takılın"
hahhahaha :D lisede dalga geçerlerdi benimle mars a kafa atmaya mı çalışıyosun diye :D
ahahah :D iyimiş
150 ile 160 :D bacaklari zaten kisa cok komik duruyolar 165 den sonrasi giyince hos durur
şu an ne demek istediğini çok net anladım :((
betimleyemedigim icin kisa boylu kizlar ustume saldirmasin diye attim :D
kanıtlamışsın resmen :D
Kesinlikle kisa kadina sanki kucuk cocukta annesinin ayakkabisini giymis gibi oluyo agtshtshyddyjj
katılıyorum
Topuklu en güzel etekli ve clubdeki sürtüklere yakışıoo
fazla basitleştirdin
Saçmalma
Senin topuklu resmin varmış bakım bir
Uzun boylu kısaboyluyu bilmemde anneler giymesin bizim ki düştü bacağı kırdı ://
geçmiş olsun
topuklu ayakkabı kadınlar için bir devrimdir. kalçalar büyümeye başladı o zaman :p
dik görünür diyelim :D
ilk topuklu ayakkabı erkek için tasarlanmış ve yapılmıştır hep bizden çalışıyorsunuz yaa kot pantolonda öyle :D
oje de öyle :D
Simdi muhendislikte gerilme diye bisey var kuvvet/alan anlamindadir. simsi gotlu gobekli bir kadina hic gitmez gerilme cok yuksek olur kaldirmaz topuk kaldirmaz :D
Kilolu ve kisa olanlar giymesin yeni dogan buzagi gibi oluyorlar
Çok uzun boylu bayanada yakışmaz boyu çok kısa olan bayanada yakışmaz emanet gibi durur :)
Topukluyla yürüyemeyen kadına yakışmaz. Kısa ya da uzun.
Onlari bilmem bana yakisiyor şişe bacakliya yakismaz sadece
genellemelerden bir bıkmadınız sanki her uzuna yakışıyor ya da her kısaya
istisnalar kaideyi bozmaz.
Yürüyemeyen kadına yakışmaz istediği kadar güzel olsun
ÇOK KISA KADINA ÇOK UZUN TOPUKLU YAKIŞMAZ KISALIĞINI ARTIRIR, KOMPLEXLİ GÖRÜNTÜSÜNÜ KAMÇILAR
BENCE BALDIRLARI KALIN OLANLAR DA DİKKAT ETMELİLER
Benim klavuzumda topuhlu giyen kizin tanimi plastik ruhlu barbi çakması peynirgiller sülalesinden çökelek tipli kaşar seni.
Orta boylu, geniş totolu, ince belli, uzun saçlı birine
kızı çizdin resmen.. tanıdığın biri mi var böyle
Evet var
İki tarafta da yakışır ama iki taraftada yakışmadığı oluyor
yürümeyi beceremeyen ya da yanlış ayakkabıyı seçen kadınlar kötü görünüyorlar haklısın
Çok uzunlara yakışmıyo iyice deve gibi oluyolar biz kısalara yakışıyo :)
bazı kısalarda da emanet gibi duruyo
evet önemli olan taşıyabilmek yürümeyi bilmek :) yeni doğmuş tay gibi yürüceksen hiç giyme daha iyi.
haha aynen :D
doğru cevap, bilekleri kalın olan kadına yakışmaz
doğru ayakkabıyla yakışabilir bence...
Travesti olana kadın mı erkek mi ikilemde kaldım ama olsun
Uzun boyluya yakıştırmıyorum birde kilolura 1.65 1.70arası güzel duruyor tabi zayıfsa
valla isterseniz sapık diyin ama poposu güzel kafına takışır kim ne derse desin
Bence hiç giymeseniz daha iyi hoş değil ya ^.^
doğallık diyosun... :)
Yani öyle koca kadın gibi oluyorsunuz ben doğallık ve çocuksuluktan yanayım ki converseler çok tatlı değil mi? :)
değil -.-
Peki o zaman Tigerlarda fena değil :)
Orta boylu kadınlar giysin çok hoş duruyor
evet güzel oluyor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar