Moda & Stil Genelde nasıl giyinirsiniz, giyim tarzınız hangisi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor spor normal tisort pant gotik renkli duz renkler baskili kiyafetler Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Genelde nasıl giyinirsiniz, giyim tarzınız hangisi? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
GüzellikPeriSi_ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor giyinirim. Kot pantolon yazın kot şort spor ayakkabılar vazgeçilmezim. 0 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Moda & Stil konusunda 517 cevap paylaştı. Çoğu kez motorla gezdigimden motor ekipmanı ve kot pantolon t-shirt. 0 0 Yorumla
İbrahim1988_34 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Hiç farklı bir tarz değil 5 tane farklı renklerde tişörtüm var bir tane pantolon 0 0 Yorumla
MSÜadayıiiii Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Spor tarzı ve kot tarzı şeyler tercihimdir genelde. 0 0 Yorumla
Gurursuzdeğilim Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 96% +1 yıl sade elbise ve uzun etekler 1 3 Yorumla SilverFox_FB +1 yıl Uzun etek te çok hoş duruyor, bı tarzin var mı rasgelemi Yorumla Gurursuzdeğilim +1 yıl @SilverFox_FB çiçekli böcekli etekler Yorumla SilverFox_FB +1 yıl Zevklisin Yorumla
Laita123 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 72% +1 yıl Moda & Stil konusunda 369 cevap paylaştı. Değişiyor moduma göre genelde klasik giyerim 0 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 622 cevap paylaştı. Hafif bol giyinmeyi seviyorum ben. 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Moda & Stil konusunda 956 cevap paylaştı. Spor giyerim genel de 0 0 Yorumla
thedahliaa Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 381 cevap paylaştı. Gotik 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Spor giyinirim. Kot pantolon yazın kot şort spor ayakkabılar vazgeçilmezim.
Çoğu kez motorla gezdigimden motor ekipmanı ve kot pantolon t-shirt.
Hiç farklı bir tarz değil 5 tane farklı renklerde tişörtüm var bir tane pantolon
Spor tarzı ve kot tarzı şeyler tercihimdir genelde.
sade elbise ve uzun etekler
Uzun etek te çok hoş duruyor, bı tarzin var mı rasgelemi
@SilverFox_FB çiçekli böcekli etekler
Zevklisin
Değişiyor moduma göre genelde klasik giyerim
En rahat giyim bana uygun olan
Hafif bol giyinmeyi seviyorum ben.
Spor feminen
Converse dersem anlaşılır heralde
Vintage tarz kıyafetler giyinirim
Spor giyerim genel de
Bazen spor bazen klasik