Güncellemeler
+1 yıl
Size deyom. m
Güncellemeler
+1 yıl
Ne diyonuz bacimlar
1ci fotodaki üstle ikinci fotodaki alt giyilirmi? 22 yassim.. ablam pijama gibi diyo.
Ikisi beraber 3100 tl ama ben 341e buldum. Uygun fiyatli.. alayim mi? nerde giyilir nasil kombinlenir

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Herkesin giyebileceği bir şey değil bu. Eğer Cansel Ayanoğlu gibi biriysen giy. Herkes taşıyamaz
Cansel gibi kisa mi
Hayır Cilveli, bebeksi, barbie tadında
Eda bitanem beni neden engelledin?😭😭😭
ceket belki alınabilir altına uygun pantolon, şort veya etekle güzel olabilir. Ama pantolon gerçekten rüküş. İkisi aynı anda hiç gitmez bence.
Tamam almadim ikisinide herkes kotu dedi
Saten veya ipek hangisi daha parlak kumaş bilemiyorum ama o kumaşlardan yapılan gecelikleri andırıyor.
yil 2006 kıvırcık topuzlu sac incili tel toka parlak pembe ruj yeşil far
Ben beğenmedim illa giymek istersen is yerinde deneyebilirsin
Saten bu sene moda giysen sırıtmaz ama ayakkabı ve çantayı çok iyi tercih etmen lazım
Bunların çokdan modası geçti biraz sönük ve kalitesiz kalırsın bunları giyme düğünde
Gözlerim kanadı yapma
Herkes kotu demis almadim bnde
daha rüküş bi şey görmedim
Kiyeki
Ayy hiç güzel değil
Niye
Bunlarin neresini beğendin
Ucuzlugunu
O zaman bişey diyemiyorum bi yorum yapmaya hakkım yok şükürler olsun ben çalışıp kazanıyorum alnımın teriyle
Ne is yapion
Yeri geliyo inşaat yeri geliyo fabrika
Ben daha çok bu ülkede yaşamak istemiyorum aslında çalışırken hak ettigim parayi aldigimi da düşünmüyorum
Inşaat zor mesela sabah gidiyorum akşama kadar popom basim agriyo calisiyorum aldigim para 300 400
Ailemden biraz kurtulur kurtulmaz ulkeden gidicem ben
Ailen kim karinmi
Karım yok evli değilim hic evlenmedim ailem dediğim özellikle babam annem felan çok fazla bağımlilar bana babamda kalp var bir gün cıksam terk etsem onları kalp krizi geçirir ve ben bunun kahrıyla yaşayamam biraz daha zaman geçsin diyorum
Ama dediğim gibi bu ülkede bu şartlar altında yaşamak pek mantıklı değil
Zamaninda almanyaya hollandaya giden türklere bakmanı öneririm
Iyide baksana nekadar seviyolar seni neden kurtulmak istiyosjn
Senden ailesinden sevgi görmeyen bi insan vibesi aldım şöyleki herkesin derdi başka ben özgür bi insan değilim sevgi birbaşkasının özgürlüğünü ihlal etmemeli
Kendi başıma erkek olduğum halde hiçbir şey yapamıyorun
Ne alaka neden sevgi gormeyeyim ne munasebet
Hacim çok kötü ya aman diyim.
Niye
Pantolon güzel aslında.
Üst?
İğrenç lütfen kendine bunu yapma
Niye
Çok kötü duruyor psikolojisi bozuk biri giyer gibi bi de yaşına uygun değil yaş aralığın 18-24 ise yaşı byük biri bile giymemeli kendine bunu yapmamalı çevresinin de gözünü kanatmamalı bu nE?
Bu saten geceliklere benziyor
İğrenç bence fena rüküş
Kesinlikle iğrenç
Çok çirkin sakın ha
Niye kiz
Aşkım bu saten gecelik
Çok kötü ya
Neden ki tamam almicam herkes kotu dedi
Beğenmedim ya
Niye
Ne bilim. Beğenmedim. Pantalon neyse de üstü bayağı kötü
Düğünde giyilmez
Nerde giyilir
Günübirlik giyilir
Guzelmi
Giyilit
Pijama gibi çok kötü
Guzel degil
bence kötü ya
Dugun icin pek uygun degil ama guzel
Varoş kıyafeti
Neden
Güldürme beni bide neden diye soruyor dalga geçme ablam benle
Dalga geciyor olsam soruyu sormam cevapluyosan cevapla cevaplamiyosanda yazmana gerek yok
Sen şu burada paylaştığın kıyafeti bir kız arkadaşlarına at bak bakalım sana ne cevap veriyorlar seni birdaha yanlarında gezdirmezler
Niye abi ne var
Yaw bi sg malmıdır nedir yaw
Sen sg awk ne var sanki sanirsin biyerimiz acikta mal
Senin ben tarzına tüküreyim seninle olan erkeğe ve olacak erkeğe yazık ablanda senin tarzını görmüşte seni kırmamak için bişey dememiş yazıkkkkk