Hayır benim aşık olduğum kıyafetler yok ama isteyen istediğini giyebilir ben hiç karışmam herkesin kişisel düşüncesi kararı farklıdır çünkü. genelde şu tür kıyafetleri severim kendimde yani. genelde zaten spor giyinirim siyah beyaz gibi sade renkleri de seviyorum oldukça zaten.. yazın kışın değişiyor ama
Gömlek Tişört Kazak Ceket
Mont Hırka Yelek Pantolon Kot Şort Eşofman altı Sweatshirt Polo yaka Kravat Papyon Şapka Bere
Çünkü Türkiye? Arabistan değil? ama doğru buna rağmen giyenler de var. Yaşadığınız ilçenin meydanına çıkın bakıp bir sürü peçeli yüzü gözü kapalı kadın. Muhtemelen farklı uyruktan. Ve ben bunları görünce cidden tırsıyorum. Simsiyahlar her yerleri kapalı. Yanımdan geçince öcü gibi hissediyorum. Herkes istediğini giymekte özgürdür ben de düşüncelerimi söylemekte özgürüm... Bunların simsiyah olanlarından hoşlanmıyorum. Kadın olduğu bile belirsiz, çoğu hırsızlık yapıyor. İçinde ne olduğu belli değil.
4
11 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hırsızlık mı😃 bunu giyen benim anca kalbimi çalar😃
Duymaz nasıl olsa onların dibinde yaşamıyorlar. Halk çekiyor dertlerini, ki benim de burnumun dibinde iyi ki yok ama onları görmeye kimse tahammül edemiyor, bu yüzden gönderen değerli halkın gözünde ama geçti artık