Biz altta kışın uzun don giyince bile daralıyoruz lan. Bi de saçma sapan taytlar giyip topluma mi çıkalım. O tür taytlari giyip milletin gözüne cinsel organını sokmak isteyen kızları da tek kelimeyle sapık olarak görüyorum. Bi de sonrasında bakma kardeşim diyor. Ulan tam karşımda oturuyorsun ve mal gibi bacağını açıyorsun ben sürekli boynumu sağa sola takılı bırakmak zorunda mıyım. Kaldı ki ben zaten o tür sapıkların amacının başka olduğunu inadına erkekleri baştan çıkarmak olduğunu biliyorum. Çok nadirdir ki gerçekten ben taytla daha rahat oluyorum diyip de giyen. Haa illa giyeceksen de giy taytini ama üstüne de bi etek gibi bir şey giy bee hatların belli olmasın beee.
benimki tayt degil de bu termal iclikler var ondan giymiştim kızın biri arka yerine öne bakiyordu onun icin bilemedim ama yinede giyilmesin biz erkekler dengesiz varliklariz yol ortasinda bizimki yirtilir patlar birde tayta guvenip icimize bir sey giymeyiz valla buyuk olay oluruz
Ahirzaman dedikleri ya da şu çağda erkek ve kadına verilen rollerin değişmesi iki cinsinde biribirine benzemesi adı altında yapılan cinsiyet değişimlerini, erkeğe benzeyen kadın ve kadına benzeyen erkeklerin peyda olması kesinlikle kasıtlı yapılan ve hayrı alamet değildir.
ben havuza denize girerken dar ve slibe yakın bir kesim mayo kullanıyorum tayt gibi aslında ve giyerken kendimi iyi hissediyorum. karım yakıştığınıda söylüyor. he tayt giyer miyim, şu an giyerim demiyorum ancak erkek giyimini birkaç kıyafete kısıtlamak bence erkeklere yapılan bi baskı. Bir kadın etek giyerkn bir çeşit etek ile karşılaşırken biz düz kot, yırtıklı kot ve yanlardan ek cepli kot giyebiliriz tek seçeneklerimiz bunlar. erkekler de çeşitli şeyler giyebilmeli ama bunu bireysel olara ben öncülük edeyim diyemem :)
"Modernlik, özgürlük" adı altında yenilmeyen nanelerin, akmayan suların kalmadığı bu zaman diliminde bunu da, bu sosyal medya denilen popüler kültür aracıyla yakın zamanda meşrulaştırırlar.
Böyle dar giysiler çıkıntıları hat safhaya çıkaracaktır, otobüs de bişeyler olsa her şey belli olacak... Ayrıca kadınsı erkeklerin bir olayı yok ki sadece transhümanizmin piyonları, kobaylarıdır özgürlük adı altında yaşadığını zanneden en büyük mahkumlardır.
Öncelikle iğrenç bir görüntü kadınlar bıraksın derken olacak iş değil gözlerime özür diliyorum bu arada yorumlarda çıldırdîm gülme krizi geçirdim soran kişi ayrı bir güldürdü soran adın sude mi eskiden sude diye birisini tanırdım onun gibi tıpkı tavırların 😂😂
Soru genel bir soru. Sen de genel bir cevap vermis oluyorsun igrenc bir goruntu diyerek. Ben de sana diyorum ki boyle bir goruntu karsina geldiginde bakmazsin olur biter. Dert etme bu kadar
@24yaşsendromu çok zoruna gitmiş belli ki bana ne sataşıyorsun kendi düşüncemi yazdïm seni ilgilendirmiyor değişik misin bende bakmaya meraklı değilim zaten erkeklerin kıllı kara kaba vücudu ilgimi çekmiyor o söylediklerini de sana geri iade ediyorum sen ve hemcizlerinde kadınlara bakmasınlar kendinizi eleştirin kendini ölçün tartın sonra yüzünüz varsa konuşun
Koyduğun resimdekiler bence pembiş yönlü insanlar. Eğer dost doğru adam olsa gitmezlerdi.
Bence yakın gelecekte siz kadınlar için cnsel amaçlı ROBOTLARDA çıkar, bize hiç ihtiyacınız bile kalmaz. Gerçi erkeğe çıksa, erkek yine iki günde o robotu bozacağı için gene gerçek bir kadın arar ama bakalım nasıl olacak bu gelecek düşüncem görecez
Ya ben hiç tayt giymedim ve giyeceğimi pek düşünmüyorum toplum baskıları sebebiyle. Ben eşcinsel değilim ya da crossdresser ancak kadın kıyafetlerini çok rahat buluyorum. Eğer bunlardan erkek kadın ayrımı yapılmasaydı taytta giyerdim etekte. Hele etek hayranıyım. O ne öyle ya efil efil, serin rahat, kullanım kolaylığı falan var. Biz neden bu cinsiyet ayrımı yüzünden apış aramızı sıkıştırıyoruz anlamıyorum hiç.
dışarda bisiklet sürerken ya da salonda spinnig yaparken bisiklet mayosu giyiyorum. yüzerken de uzun tayt mayo giyerim. fitness yaparken tercih etmiyorum. herkesin kendi kararı elbette isteyen giyebilir.
Şu ülke bi türlü ilerleyemedi. Şort giydi diye minibüsteki kıza tekme atan amcadan, erkekler ne giysin konusuna evrildik. Bırakın kim ne giyerse giysin. Kadınla giyiyor, kimsenin itirazı yok.
Kadın kıyafetiyle erkek kıyafeti birbirinden farklıdır. O zaman kızlarda boxerla falan gezsin. Hoş oluyor mu şimdi? Saçma sapan cinsiyetleri birbirine karıştırmayin saygı duyulacak şey var duyulmayacak şey var.
Saygı duymazsın görünce bakmazsın olur biter. Bunu konuşmamız şart mı başka dert mi yok ülkede? Cinsiyet falan karıştıran yok giyer giymez. Takım elbise giyenleri mahkemelerde görüyoruz bu ülkede çıkın şu kafadan artık. Kıyafetle mi belli oluyor cinsiyet?
Giyenler var oje süren ped takan fazla östrojen hormonu salgiliyorlar sanki bazı kadınlar da testesteron salgiliyor elbette bedenini nasıl kullanmak isterse insanlar kullanır ama ben erkek özelliği taşımadığını. Düşünüyorum kıyafeti Avrupa da erkekler kıyafeti seçerken ozenirken Türkiye de suali bile beni gelecek adına korkuttu
Özgürlük çerçevesinde kimsenin ne giydiğine karışmam ama vücudun bazı uzuvlarının aşırı belli edilmesi konusunda biraz endişelerim var. Hoş değil diye düşünüyorum.
Taytı erkekler, kadınlar giysinde her yerlerini görelim diye üretti bi kere, kendimiz neden giyelim ki? Kadın kıyafetleri erkekler tarafından kadınların röntgeni çekilsin diye tasarlanıyor, kadınlar da giyiniyor. Ayrıca sizin tayt giyinince popo ve vaj. görünüyor olması neye göre güzel? İğrenç bence. Erkekler cinsel olarak bakıyor ve işine geliyor sizde güzel gözüküyor sanıyorsunuz çıplak dolaşın daha ii.
Asla! Ben uzun paltomla ve fötr şapkamla mutluyum. Ha başka tarzlar neyse de tayt crop falan erkeğe göre değil yakında kızlar yumurta topuk kundura giyerken erkekler mjni etek giymeye baslar
Kendine uygun gören, yakıştıran giysin çok da umurumda değil, ama yaygınlaşmaması, moda olmaması daha iyi olur, zira kadınlar bile bazen bu giyim konusunu abartıyor.
İsteyen istediğini giyebilir de ben itici buluyorum ciddi anlamda. Benim sevgili olduğum beyfendi tayt gitmesin hoş değil bol giyinmesi daha doğru olur
Hanımefendi öyle olmuyor Sen yanima oturdun diyelim hiçbir şey yok 2 dk sonra havaya kalkar sen bana içinden sapik dersin bana kalkti dersin halbuki telefondan baktiğim bir fotoya kalkti mesela bu sizin memeniz gibi sabit değil konuşturma şimdi beni herkesin içinde