Moda & Stil Pantolon içine iç çamaşırı giyermsiniz? Emremre0616 Takip Et Bilge Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ben çok rahatsız oluyorum giyince Güncellemeler+1 yıl Pantolon içine iç çamaşırı giyermsiniz? Pantolon içine iç çamaşırı giyermsiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. giyerim. 1 0 Yorumla
skxmen Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Evet giyiyorum pantolon yırtıldı bi kere ve yırtılmasa bile dikiş yerleri içeride kaldığı için onlar rahatsız ediyor 1 2 Yorumla Emremre0616 +1 yıl Büyük sıkıntı Yorumla skxmen +1 yıl Evet fena sıkıntı iş yerinde başıma geldi elimde dosyalığım vardı ve işim bitmişti o avantaj oldu arkama tuttum arabama gidene kadar Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Moda & Stil konusunda 8,1b cevap paylaştı. Giymiyorm 1 1 Yorumla Emremre0616 +1 yıl Bende öyle çok rahatsızlık verici oluyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
giyerim.
Evet giyiyorum pantolon yırtıldı bi kere ve yırtılmasa bile dikiş yerleri içeride kaldığı için onlar rahatsız ediyor
Büyük sıkıntı
Evet fena sıkıntı iş yerinde başıma geldi elimde dosyalığım vardı ve işim bitmişti o avantaj oldu arkama tuttum arabama gidene kadar
Giymiyorm
Bende öyle çok rahatsızlık verici oluyor
Evet
Dışından giyerim genelde