Moda & Stil Sizce hangi kot ceketi almalıyım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Sadece zevk sahipleri lütfen Bir İki Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sizce hangi kot ceketi almalıyım? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. İkincisi bence çok iyi 0 0 Yorumla
eyeyeyge48 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Kanka bence böyle crop gibi kısa olanlardan alma bence normal olanlardan al ve siyah al biraz güneşte yanarsın ama çok güzel durur 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Uzun kot ceketim var o yuzden kısa bakiyorum. Bir de siyah bana biraz erkek isi geliyor o yuzden siyahdusunmuyorum Yorumla eyeyeyge48 +1 yıl Çok güzel duruyor bence birde esmersen Yorumla
şizofrenikbağyan Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl 2. Cok acik renk koyu renklerle uyum saglayamaz gibi geldi 0 0 Yorumla
PetiteFairy Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl İki numara ucuz ve kötü gözüküyor. Koyu renkli olan daha iyi bence. 0 0 Yorumla
ebucehjl Takip Et Xper 5 Yaş: 20 +1 yıl trendyol sagaza al bence ayni bunlara benxiyo ama bence daha guzel 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl 2 (iki) yazan benimkisinden yani o diyorum 0 0 Yorumla
3_FourLeafClover_2 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 588 cevap paylaştı. İki olan 0 0 Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 468 cevap paylaştı. Hiçbiri 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
İkincisi bence çok iyi
Kanka bence böyle crop gibi kısa olanlardan alma bence normal olanlardan al ve siyah al biraz güneşte yanarsın ama çok güzel durur
Uzun kot ceketim var o yuzden kısa bakiyorum. Bir de siyah bana biraz erkek isi geliyor o yuzden siyahdusunmuyorum
Çok güzel duruyor bence birde esmersen
2. Cok acik renk koyu renklerle uyum saglayamaz gibi geldi
İki numara ucuz ve kötü gözüküyor. Koyu renkli olan daha iyi bence.
trendyol sagaza al bence ayni bunlara benxiyo ama bence daha guzel
2 (iki) yazan benimkisinden yani o diyorum
İkisinin kesimi de kötü
İki daha çok beğendim
İki olan
Göğüs kaç beden
2 numara daha güzel duruyor
İki...
2 gayet güzel
İki daha iyi bence
1...
Hiçbiri