Moda & Stil Uzun çizgili elbiselerin modası geçti mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Uzun elbise beyaz ve çizgileri mavi lacivert fotoda siyah durmuş ama lacivert renk Uzun çizgili elbiselerin modası geçti mi? Cevapla Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ühüğühüğ Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl ya moda geçse nolur seviyosan giy gitsin 90lardan fırlamıs gibi giyinmeyi falan çok seviyorum ben 0 0 Yorumla
Zümra526 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 312 cevap paylaştı. Geçti denilebilir çünkü ben normalde de çizgi modasını sevmemiştim elbiselerde.. pantolomlarda ince çizgiler olabiliyor ama :) 0 0 Yorumla
phoebe1 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 382 cevap paylaştı. Adası modası geçmez, çizgili kıyafetlerin. Sık yatay çizgili elbiseler insanı olduğundan geniş gösteriyor göze hoş gelmeyebilir. 0 0 Yorumla
Kartopu0 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Moda sürekli kendini tekrar ettiği için no problem... 0 0 Yorumla
lizaben Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bu gayet klasik bir elbise ya, modası geçmez ki. 0 0 Yorumla
Şişkoletta Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Moda kendine yakıştirdığındır 0 0 Yorumla
Biröğrenci1234 Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Hayır bence hâlâ çok güzeller çizgili bir şeyin modası geçmez sade parçalarla kombinlenince 0 0 Yorumla
Ahmetx51 Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Geçmedi bende özellikle çizgili gömleğe düşmeyen kız var mı? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Aksine son günlerde fazlaca görüyorum. Ama gün ışığında sıkıntılı bir kıyafet. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Soran +1 yıl Sıkkıntılı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kumaş nedenli mi bilmiyorum, biraz iç gösteren bir tarafı oluyor. Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. Arkadaki playstation daha guzel 0 0 Yorumla
Wheeinthemood Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Modası geçti mi bilmem ama sevmiyorum 0 0 Yorumla
AgresifKızıl Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 481 cevap paylaştı. Çoktan geçti 0 0 Yorumla
Ercn543454 Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Bence hala güzel 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Demi güzel bende hoş buluyorum Yorumla Ercn543454 +1 yıl Aynen hem sade hem güzel hem rahat Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
ya moda geçse nolur seviyosan giy gitsin 90lardan fırlamıs gibi giyinmeyi falan çok seviyorum ben
Geçti denilebilir çünkü ben normalde de çizgi modasını sevmemiştim elbiselerde.. pantolomlarda ince çizgiler olabiliyor ama :)
Adası modası geçmez, çizgili kıyafetlerin. Sık yatay çizgili elbiseler insanı olduğundan geniş gösteriyor göze hoş gelmeyebilir.
Moda sürekli kendini tekrar ettiği için no problem...
Bu gayet klasik bir elbise ya, modası geçmez ki.
Moda kendine yakıştirdığındır
Hayır bence hâlâ çok güzeller çizgili bir şeyin modası geçmez sade parçalarla kombinlenince
Geçmedi bende özellikle çizgili gömleğe düşmeyen kız var mı?
Aksine son günlerde fazlaca görüyorum. Ama gün ışığında sıkıntılı bir kıyafet.
Neden
Sıkkıntılı
Kumaş nedenli mi bilmiyorum, biraz iç gösteren bir tarafı oluyor.
Retkit döneminden kalma severim geçmez
O tarz kıyafetlerin asla modası geçmiz
Bu ne lan
Babannemin geceliği gibi
Ben giyiyorum çokta güzel oluyor
Arkadaki playstation daha guzel
Modası geçti mi bilmem ama sevmiyorum
Hayır
Çoktan geçti
Kötü bence evde bile giyilmez
Yoo niye geçsin
Bence hala güzel